עדיין לא הבנתי למה

shotgun

New member
עדיין לא הבנתי למה

אתם כל כך נלחצים ממכוניות קוראניות... הרי בתכל´ס זה אותו דבר כמו היפאניות, כולה כמה מאות ק"מ הבדל.. לנו יש אלנטרה 2001 וזה אוטו מצוין.. נוסע נהדר, יציב, חזק, שקט, אמין.. מה הבעיה?! אתם באמת חושבים שאם הייתי שם אותכם באלנטרה 2001 עם עיניים עצומות ובפולקסוואגן 2001 שוב פעם בעיניים עצומות הייתם מבדילים!?? תעשו לי טובה..

עתיד18

New member
אתה באמת חושב שלא היינו מבדילים ?

תעשה לי טובה..... תחילת נסיעה ראשונה כל הקרקושים והצ´יקצ´וקים מהדאש בורד...והינה לך ההבדל סיבוב ראשון, ההגה לא מעביר שום תחושה, האוטו עושה מה שבא לו וההגה משמש המלצה, והינה עוד תחושה,

shotgun

New member
דווקא

אין שום קירקושים וצ´יקצ´וקים מהדש בורד. הכל כמו שצריך וההגה בסדר גמור.. אפשר לחשוב שהולכים עכשיו לפריז דקאר שצריך להרגיש את השטח נו באמת.. אולי הקוראניות הראשונות באמת היו על הפנים.. אבל החדשות לא נראות לי כאלה גרועות.. וחוצמזה רוב המכוניות הגרמניות וכל האירופאיות מויצרות בכלל מחוצלאירופה.. אז מה זה משנה כבר? הכל אותו דבר בתכל´ס..

חיים_K

New member
מה זאת השטות הזאת ?

אילו מכוניות אירופאית מיוצרת מחוץ לאירופה ? בודדות בלבד. בהרבה מקרים הן לא מיוצרות בארץ המקור של היצרן (פולקסוואגן בספרד, או וולוו בהולנד), אבל מחוץ לאירופה ? איפה ? בהונג-קונג ?

אילן די

New member
דווקא יש כמה

הפוקוס מיוצרת בארה"ב. המונדיאו יוצרה בארה"ב תחת השם קונטור (הדגם הקודם). אבל הן מיוצרות *גם* בארה"ב וגם באירופה.

מצמץ

New member
בוא נראה.......

מרצדס, ב.מ.וו, ולנד-רובר מיוצרות גם בדרום אפריקה אופל ומרצדס מיוצרות גם בהודו רנו ופג´ו וVW מיוצרות גם בדרום אמריקה והרשימה עוד ארוכה..... מצמץ, שחוזר אליכם לאחר זמן מה עקב בעיות רציניות במחשב שמנעו ממני לגלוש.

sronis

New member
ל-א נ-כ-ו-ן!!

מה הקשר לפריז דקאר? "החדשות לא נראות לי כאלה גרועות" "הכל אותו דבר בתכל´ס" אתה פשוט טועה!! על כמה קוריאניות נהגת? מאיפה אתה קובע שהכל אותו דבר? אם הכל היה אותו הדבר המכוניות היו די משעממות, לא? ואז גם לא היה טעם לעיתונות רכב, למשל, כי מה זה משנה איזה יצרן זה, הכל הרי אותו דבר בתכל´ס... לא נהגתי בכל הקוריאניות, אבל מאלו שנהגתי (בחדשות קיה מנטור, שומה, פרייד, דייהו לאנוס, יונדאי סונטה ועוד. בישנות דייהו רייסר, יונדאי אקסידנט ועוד) - הן פשוט מכוניות בינוניות ומטה!! חלקן אפילו גרועות!! כנראה שאתה צודק בדבר אחד - כל הקוריאניות אותו דבר, אם היית מושיב אותי באחת בעיניים עצומות בחיים לא הייתי מנחש אם זאת יונדאי, קיה או דייהו. אבל נראה לי שאף פעם לא נהגת בפז´ו, רנו, פולקסווגן ואפילו סובארו או הונדה, שאתה חושב שהכל אותו דבר... רוני

sronis

New member
בקשר לשאלה האחרונה שלך - כן!!

ותגיד לי בכלל, למה לעזאזל שנרצה להיות באוטו עם עיניים עצומות? מה, אני לא נהנה מהעיצוב? מהאיבזור? מתחושת האיכות? מהנדסת האנוש? ואני לא רוצה מנוע חזק? הגה מגיב ונוח? תחושת בטחון בנהיגה? נוחות של המושבים? נוחות נסיעה? הכל יחסי, ולא סתם האלנטרה "זכתה" במקומות האחרונים בכל מבחן השוואה שנערך לה. אתה יודע מה? הייתי לוקח פז´ו 306 שנת 95 על פני אלנטרה שנת 2002... אה, רגע...
רוני

shotgun

New member
מה אתה מדבר...

האלנטרה יפייפיה!! ויחסית לטויוטה קורולה 2001 שיש לנו האלנטרה יותר מאובזרת.. תחושת האיכות גם לא רעה, הנדסת האנוש נהדרת לדעתי, הכל נוח מאוד, רך, מתפקד בלי בעיות.. המנוע חזק מספיק, 107 כ"ס.. וההגה פועל מצוין.. ואני מרגיש מאוד בטוח באלנטרה מאשר בטויוטה השניה, האלנטרה יותר גדולה וחזקה..יותר יציבה.. המושבים נוחים מאוד, לא רכים, טיפה קשים כמו שאני אוהב.. רכים מדי לא טוב.. זה מרדים
נסעת פעם נסיעה ארוכה ומשמעותית באלנטרה?? נ.ב. דווקא לפני שקנינו אותה קראנו כמה מאמרים שלא היו כל כך אנטי נגדה ואפילו שיבחו אותה בכמה דברים..

shotgun

New member
הנה כמה מכוניות שמיוצרות

במדינות "בעייתיות" ברזיל - פולקסוואגן חיפושית תאילנד- מציבושי לאנסר, מאגנום, מאזדה, פורד ריינג´ר הודו- סוזוקי אתה רואה? דגמים מאוד טובים נמצאים במדינות בעייתיות, וזה רק משיקולי עלות.. מה? אי אפשר לייצר אוטו טוב וחזק בקוריאה?? הרי זה בסך הכל כדי לשלם פחות לעובדים ולמדינה בה הרכב מיוצר זה הכל.. נ.ב. זה לקוח ממאמר שהיה פעם בעיתון.. ועוד משהו, היום מכוניות מיוצרות כ"אוסף" של כל הרכיבים שיוצרו במדינות שונות והובאו למדינה אחרת ששם הכל הורכב.. כך יכול להיות מצב שיאמרו לך שהרכב יוצר בגרמניה אבל חצי מהחלקים באים מתאילנד.. תחשוב על זה..

אילן די

New member
פחחחח

סלח לי על התגובה הווקאלית אך קשה לי להימנע שלא לגחך מתשובתך ה...איך לומר... דבילית. המכוניות שציינת הן עודפים של היצרנים האלה. מציבושי (אומרים מיצובישי אגב) לאנסר - ממש מכונית שניצבת בפיסגת הפירמידה המוטורית. פרארי כבר נכנסו לכוננות על בגלל המכונית הזו, כידוע. חיפושית (הישנה אגב, החדשה מיוצרת בגרמניה) כבר לא מיוצרת בברזיל אבל גם אם כן.... זו מכונית משנות ה-60 ! הלאה. פורד ריינג´ר מיוצר בארה"ב. נקסט, סוזוקי. אבקשך לנקוב בשמה של מכונית ראויה של סוזוקי שמיוצרת בקוריאה (למיטב ידיעתי רק הסוויפט מיוצרת שם). חשוב שתדע, בחורי הצעיר, שאולי אין כאן קשר לגיאוגרפיה, אבל כל היצרנים הקוריאנים פונים לאוכלוסיה ש...איך לומר, רוצים להשקיע כמה שפחות כסף ולקבל כמה שפחות אוטו אבל כמה שיותר אבזור ורואים את זה גם במגמות השיווקיות שלהם (תסתכל פעם על פרסומת בטלוויזיה ליונדאי ופרסומת ל... נגיד רנו ותראה על מה מדברים אצל הקוריאנית (חלונות חשמל, נעילה מרכזית ובלה בלה בלה) ומה מדגישים אצל הרנו. כל המכוניות הקוריאניות (כולל יונדאי XG350 ה-"יוקרתית" מחווירות (מה זה מחווירות... משקיפות) ליד כל מכונית מקבילה מכל מדינה אחרת. יש אולי (אולי גדול מאד) כמה יוצאות מן הכלל אבל אל דאגה, האילנטרה (איכסה, לא יכלו לבחור התחלה אחרת לשם) היא לא אחת מהן.

hal9k

New member
החיפושית החדשה מיוצרת במקסיקו

וסוזוקי יורוסוויפט מיוצרת בהונגריה. FYI.

חיים, רוני... בחייכם...

רדו מזה. הבן-אדם מחפש ברכב דברים אחרים לגמרי ממכם... הוא רק לא יודע את זה... רדו ממנו. הוא הבהיר את עצמו... האלנטרה מושלמת עבורו. שיבושם...
Ignorance is a bliss
השדון .... ™TheNightDevil

חיים_K

New member
מקובל עלי לחלוטין

הפריעה לי האמירה הלא נכונה לגבי מכוניות אירופאיות שמיוצרות מחוץ לאירופה. אם הוא מרוצה מאלנטרה, שיהנה.

rtwingo

New member
סער..אתה טועה...

הביטוי הוא: ignorence is bliss לא bless (ברכה) bliss זה אושר עילאי, והביטוי בתרגום מילולי הינו- בורות הינה אושר עילאי.

../images/Emo6.gif בקצב הזה...

אתה תוכל להכלל תחת המשפט הזה...

רק אם נהיה קטנוניים, טווינגו יקר...

אז : ignorence = Ignorance (כלומר עם a ולא עם e)

למעלה