עדיין לא גרוש...

אתה יודע . . .

כל עוד טוב לך ואתה שלם בדעות שלך אין צורך לשנות אותם אם משהו מהדיון הזה גרם לך לחשוב שנית ואף להיעלב אולי אתה צריך לעשות בדק בית עם עצמך ודעותיך . . . דבר אחד בטוח לא הייתי מכניסה אותך למשפחת החמורים

אני אכתוב בשם עצמי !

לא ירדת לסוף דעתי ... זוגיות מאושרת היא אפשרית, היא רק לא נוצצת לאורך הזמן. והמוטיבציה לקיים אותה - כמו שכבר כתבתי קודם - יותר חזקה בין הורים לאותם ילדים (עקרונית) לא מתווכח איתך (אלא אם כן תרצי), במדיום הזה, על הפיקציה ... את מאמינה באהבת אמת נצחית, ויש מצב שאפשר למצוא את זה (אולי, חמסה חמסה, שום מלח פלפל, בהמון מזל ומקריות) אני מעדיף את המציאות הפרגמטית .. ויכול כמובן להוכיח ממה שאנחנו רואים סביבנו - שאני צודק
וכמי שעבר מסלול דומה, הצעתי לבחור לקחת דלת שונה מזו שאני בחרתי .. ואל תטעי לחשוב, שכל הנוצץ ... זהב הוא ... :)

אתה רציני???

אומרים שהיהלומים עם החברים הכי טובים של האשה (עליי דילגו כנראה, כי מעולם לא קיבלתי יהלום ו/או קניתי ו/או מתכוונת לקבל ו/או מתכוונת לקנות) ואני לא מקבלת - אני לוקחת (מבחירה...)

אל דאגה

למדתי עם הזמן להבחין בזהב או מזויף יותר טוב מצורף בעל ותק של 40 שנה בתחום :))) המציאות הפרגמטית שאתה מציג אותה היא תולדה של השנים האחרונות שבו העולם הפך להיות לג'ונגל אחד גדול . . . ורק מכיוון שרוב האנשים אפילו לא מתאמצים למצוא באמת זוגיות עם אהבת אמת בתוכה מכל הבחינות היא הפכת להיות המציאות של הרוב בימינו לא מתווכחת איתך כאן או במקום אחר על דעתך בנושא עדיין לפי דעתי אתה טועה היא גם קיימת וגם נוצצת לאורך זמן אין ספק שנדירה יותר בימינו ובאותה נשימה עדיין לא נעלמה מהעולם וטוב שכך!

העניין הוא ...

שזו לא דעתי .. כמו שגם את מסכימה - זו המציאות ... ולמה היא הפכה לכזו ? כי אין צורך בזוגיות כזו. הובאו הילדים לעולם. פורק התא המשפחתי הנורמטיבי שדאג לזה. ומשם - איש איש לעצמו (ואני מפנה את האצבע בעיקר לנשים ..) אני אגב, בדומה לך, חושב שהגירסה הקודמת עדיפה ... אבל למרבה הצער אני לא קובע :( וכאמור - יש. זה לא שאין זוגיות לאורך זמן. אפשר להתווכח על האיכות אבל לא נעשה את זה .. אני מחזיר אותך לשאלה ששאלתי אותך לא מזמן .. ושענית עליה ... שאין לך מושג ...

אכן

זו המציאות אבל וזה אבל גדול מאוד לכל אחד ואחת מאיתנו יש את זכות הבחירה האם לחיות במציאות הזו או לשנות אותה למציאות שמתאימה לנו וכמה טוב שאנחנו יכולים ליצור לעצמו את המציאות הרצויה בתחום הזה הכל זה ענין של בחירה וחוסר רצון להיכנע ל"מוסכמות החברתיות" מי קבע שאין צורך בזוגיות כזו? מי קבע שאין צורך באהבת אמת והרמוניה נצחית בין שני אנשים? מי קבע שאין צורך באדם אחד להזדקן איתו? כל אותם גברים ונשים שמחליטים לחיות אחרת? שיבושם להם עדיין אני בוחרת לייצר לי מציאות אחרת . . . וכך גם אתה בוחר לך באיזו מציאות אתה רוצה לחיות וזו טעות לחשוב שלא אתה קובע מהי . . . ולגבי השאלה יש לי תשובה דרך אגב זה ענין של זמן ומוכנות לענין :)))

הדרך הכי טובה

לטפל בזה היא לשבת שניכם אתה ואישתך ולהגיע להחלטות משותפות לבדוק האם באמת ניסיתם את הכל על מנת להחזיר שם את מה שאבוד האם איש מקצוע יעזור בענין הזה? במידה ואתם בטוחים שאי אפשר להחזיר את מה שאבוד שם חזרה להחליט ביחד איך אתם מפרקים את החבילה ועושים זאת בדרך הכי ידידותית שאפשר (ואפשר!!!!) למענכם ולמען הילד מה שבטוח לא נשארים בזוגיות ובנישואים רק בגלל ילד, זה טעות שבה נפגעים כולם והתהליך ממש לא חייב להיות מכוער, האנשים עושים אותו מכוער אם מחליטים לסיים את בצורה יפה ככה זה גם נעשה . . . שיהיה בהצלחה וברוך הבא :)

האינטואיציה שלי אומרת...

שאתה בסה"כ מחפש לזיין. זה בסדר, אתה עוסק הרבה בספורט, ושמור מאוד לגילך, ומרגיש פידפקים טובים מהסביבה הנשית... וכשאתה חושב על להתגרש נהיה לך רע, והכי חשוב, שאתה מאוד אוהב סקס. מגיע לך... זיין ככל יכולתך, כי מחר... אהבלה מי ששוכבת איתך.

ענית לעצמך.. ../images/Emo13.gif

"אז אומרים לי שבסופו דשל דבר כל הנישואים הם אותו דבר ו"בחוץ" אין דברים יותר טובים. בהתחלה יש פרפרים וכו' אבל אח"כ הכל אותו דבר." וזו התורה כולה על רגל אחת. בהתחלה מרגש פרפרים עניינים.. ואח"כ - כבר לא. אצל חלק זה לוקח שנה, אצל חלק 4.. זה לא משנה. כתבת עוד- "זה נשמע אולי שהיא ביצ'ית אבל ממש לא כך. בסה"כ טוב לנו והיא בחורה טובה וגם נראית ממש טוב" אתה צריך לראות את התמונה הרחבה, לחשוב הרבה שנים קדימה, על ימים פחות יפים מחוטבים ומחוזרים.. ולהבין איך אז תרצה לראות ולמצוא את עצמך. בשורה התחתונה אני יכולה לומר לך בתור גרושה 3 וחצי שנים, שהחיים בכלל לא רעים כגרושה מצד אחד, ומצד שני באמת שלא חייבים להתגרש בצורה מכוערת, אצלי היחסים נעימים וחבריים עם הגרוש ואפילו רחמנא לצלן פה ושם מבלים בילויים משותפים עם הילד.. אבל אם תחליט לעשות את הצעד אין לדעת לאן כדור השלג הזה יתגלגל, סה"כ הרוב הגדול לא מצליח לסיים את זה יפה (נידמה לי, לא מסתמכת פה על סטטיסטיקות), ואז יוצא שהכנסת את עצמך לבוץ שאולי לא תצא ממנו בעבור משהו דומה..

יערית

New member
תהליך מאד פשוט

תתבגר!!!!! ועל הדרך, תניח לנרקססיטיות, זה יעזור לך גם לחיים הבאים.

goded1

New member
וואו כמה תגובות

אז קודם כל תודה על כל העצות. חשבתי על זה (עוד) לא מעט מאז ההודעה הקודמת ובהתאם לדרים שכתבתם הגעתי למסקנה כלשהיא. כנראה יסקלו אותי כאן ובייחוד הנשים אבל אני חייב להעלות את זה על הכתב. כנראה שהגברים, להוציא יוצאים מן הכלל, אינם בנויים למחוייבות עם אותה אישה למשך עשרות נשים. כולנו מוקפים בסיפורי בגידה, ובייחוד של גברים וכנראה שזה לא מקרי. הטבע שלנו מנוגד למחוייבות לאותה אישה למשך 40/ 50 או יותר שנים. אני באמת מאמין שאם הפוליגמיה הייתה מעוגנת בחוק, היו הרבה פחות מקרים של בגידה, הרבה פחות ריבים במשפחה, הרבה פחות אלימות המשפחה ואנשים יותר מאושרים. גבר שיהיו לו מספר נשים לא יחפש בחוץ כל כך מהר ולא יתחרט על הנישואים וכו'. עכשיו תשאלו ובצדק- ולמה שנשים לא יינשאו למספר גברים? רק לגברים מותר? ומי מבטיח לך שיותר לא יהיו בגידות וכולם יהיו מאושרים יותר? וכו'. שאלות טובות אבל אם תיקחו נשימה ותחשבו על זה לעומק יותר מהרובד הרדוד של שובניזם או חוסר שוויון, תבינו שפעולה זו עם הטבע ולא נגדו, שעם הזמן הייתה הופכת לנורמה (כפי שהיה מותר בעבר הרחוק) הייתה עושה לכולנו חיים יותר קלים. במקום זה מתפלאים שכמעט כל הדברים בוגדים. יש לציין שאינני כזה אבל זה מאוד קשה.

יצא לך

למשך עשרות נשים . . . מענין מה פרויד היה אומר על זה
מן הסתם צריכים שניים לטנגו והגברים אני מניחה (רובם לפחות) בוגדים עם נשים ולכן אני כבר לא מאמינה שהמשוואה שגברים בוגדים יותר היא נכונה אין לי ספק שבשנים האחרונות המשוואה הזו הצטמצמה ולדעתי היחסים הם שווים לגבי כל השאר, איש איש באמונתו יחיה וטוב שכך . . .

בקיצור, רצית מאיתנו אישור לבגוד...

וזו ממש לא היתה הכוונה. קיימים לא מעט זוגות שלא בוגדים ו/או בגדו מעולם וזה בעיקר עניין של אופי. מי שרוצה לבגוד - יבגוד, ללא קשר לכמה הוא מאושר. וקשה להתעלם מהשובניזם שבדבריך, גם אם ממש מתאמצים. בגידות קיימות גם אצל גברים וגם אצל נשים ולידיעתך, יש רוב לנשים להחלטה על הגירושין. אז מאמי - אל תבלבל את הבי#$, תעשה מה שבא לך ותזכור - אדם שבוגדים בו ברוב המקרים להיות נוקמני ואז מי שייפגע מזה הוא הילד שלך שלפי הצהרתך לפחות אתה כ"כ אוהב.

kleo patra

New member
תתגרש כל עוד יש לך ילד אחד

אם תחכה תמצא עצמך גרוש |+ 3 או 4 (לאחרונה זה טרנד הילד הרביעי) לדעתי החיים כפי שהם מוצעים לך, יחד איתה לא קוסמים ולא קורצים לך יותר- יהיו סיבותיך אשר יהיו. כל עוד אתה צעיר יש לך סיכוי למצוא משהו אמיתי בוגר ובשל יותר. לדעתי המחשבה שאתה גבר צעיר <יחסית> נראה טוב <יחסית> רק עם ילד אחד <עדיין אטרק' בקרב הצעירות יותר>, לך על זה. מזונות ל 3 או 4 ילדים הם עול לכל החיים.

וואו איך הרחקת לכת..!

יש לי כמה אופציות יותר סבירות - 1. לא להתחתן בכלל, להיות יחד כל עוד טוב ואז כשכבר לא - לקום וללכת. 2. אחרי השנים הראשונות של הפרפרים וההתרגשות לעבור לזוגיות פתוחה ומתואמת מראש. 3 לעשות מלכתחילה ילד עם פרטנר לעניין - כדוגמת הומואים ולסביות.. זה תכלעס היה פותר את רוב הבעיות, לא?
האופציה שאתה נתת היא סתם מקטינה ושוביניסטית. היית מוכן להיות נשוי לאישה שיש לה עוד גבר? ואם לא, תנסה לחשוב עם עצמך למה לא בעצם..

למעלה