עדויות על התעללות

qwerton

New member
מגילה ארוכה, זהירות!

עומר הגיב נכון להודעה הנכונה? עומר הביא את הפיגועים כהצדקה או כתירוץ להתעללות בפלסטינים...גם אם הוא הכחיש את זה אחר-כך. ""להסתכל על העינינים מהצד של הפלסטיניים"- תגיד לי אתה צוחק עלי?? כשאני שומעת שהתפוצצו שני אוטובוסים בבאר שבע ע"י שני חיות (סלחו לי אני לא יכולה לקרא להם בני אדם...)" צודקת, הם לא בני אדם, הם חלאות לא אנושיות. "ממש באותו שניה אני אחשוב על משפחות המחבלים המסכנים שאיבדו את בנם החיה או את שכיניהם המסכנים וכו וכו..." רגע! אמרתי להיסתכל על זה מהצד של המחבלים והמשפחות שלהם? מתי אמרתי את זה? אמרתי שצריך להסתכל על זה מהצד של הפלסטינים..רוב הפלסטינים לא הולכים לבצע פיגועי התאבדות.. תסכלתי מהצד של הרוב שלא רוצה שהילדים שלו יבצעו פיגועי התאבדות.. "ובכלל להסתכל על הכל מהצד שלהם כאשר הורגים וטבחים את העם שלי בארץ שלי!!! " שנאה מולידה שנאה מולידה שנאה. ואת דוגמה טובה לכך. "והאנשים האלה שם לא כאלה מסכנים בסדר מסכימה שיש שם גם אנשים חפים מפשע אשר בעצם כפופים לטרור שם אבל לצערי זה מיעוט שם... " לא כאלה מסכנים? מוזר, יש בחלקים גדולים מהרשות למעלה מ-50% אבטלה. המצב שלהם כלכך קשה שהאום הקים רשות מיוחדת שאמורה לעזור להשיג להם מזון...את יודעת כמה אירגונים זרים מביאים מצרכים מזון ותרופות לשטחים? למעלה מ-100...כן, חלקם דיי שונאים את ישראל, אבל הם עדיין שם בשביל לתת מזון ותרופות לפלסטינים. מיעוט? למה את חושבת ככה? "אם רק הית רואה בטלויזיה אחרי הפיגוע את השטחים איזה הפגנות שמחה הם עשו שם והזדהות...אלפי אנשים צעדו שם!!" אהה, נו בטח, חשבתי שיש למעלה מחמש מיליון פלסטינים בשטחים...טעיתי...כנראה יש רק כמה אלפים...זה למה הפלסטינים שמתנגדים לטרור הם מיעוט...תעשי לי טובה. אני שונא את המחבלים, אני שונא את הטרוריסטים, אני שונא את המנייקים האלה בצעדות שמחה שצוהלים על מוות של ילדים (
), אבל אני לא שונא את כל הפלסטינים או את רובם. תביני, שאני אומר להסתכל מהצד של הפלסטיני הרגיל ברחוב אני לא אומר שהפלסטינים צודקים. אני מאמין שהם טועים..אין כזה דבר זהות "פלסטינית" הם ערבים שהגיעו ממדינות אחרות לארץ ישראל בגלל שהבריטים והיהודים פיתחו את א"י (ערפאת הוא מצרי בכלל). מה את חושבת תיהיה התגובה שלהם אם אני,רון, יבוא ויגיד למילוני פלסטינים "תקשיבו, מצטער, אבל אתם טועים". נראה לך שיהיה להם אכפת? אנחנו מדברים על מיליוני אנשים שרוצים לעצמם מדינה, וזהות...אי אפשר לדבר על היגיון והיסטוריה נכונה במצב כזה. זה פרדוקס, כי מצד אחד אני חושב שהם טועים אבל מצד שני אני יודע שאין מה לעשות חייבים לוותר. בואו נתנתק מהם, שהם ישחו בבוץ של עצמם. או בדרך מדינית או התנתקות חד-צדדית. אנחנו לא רוצים להישאר שם עוד 50 שנה. את רוצה שהילדים שלך ידעו מה זה פיגועי התאבדות? אני מצטער אם יש לי טעויות כתיב, דיי מיהרתי.

Zot ani 1

New member
טוב נו....

אני רואה שהית חייב לקחת כל משפט ומשפט שלי ולהגיב... אני לא אעשה את זה לכל משפט שלך כי אין לי כוח לחזור על עצמי.. אבל מה שכן היתי שמחה שתפנים שאתה בכלל לא אמור "להסתכל מהצד של הפלסטיני הרגיל" ולא משום צד שלהם אלא להסתכל רק מהזווית של העם שלך.. לדעתי זאת ממש בושה לדבר על העם שלהם ולחשוב עליהם בכלל כאשר נהרגים נטבחים נקרעים לחתיכות קטנות שאי אפשר לזהות את הגופה שלך אנשים מעם שלך! זה רק מראה לערבים עד כמה אנחנו מפולגים, וזה ממש חבל. יש שיר שכמה ממילותיו מבטאים באופן מאוד יפה את התשובה להכל: "ביחד נשרוד לחוד ניפול"...זה המתכון...וחבל שאין אותו בעם שלנו... ואם כבר נגעת בהיסטוריה ובבריטים.... אז לא מזמן עשיתי בזה בגרות ואני אשמח לספר לך את כל האנקורי שלמדתי בעל פה...:))) ואני אספר לך שאם כבר שכחת הערבים לא היו כאלה תמימים בזמן הבריטים. כמה פעמים נסו להגיע איתם לפשרות?? היהודים השפילו את עצמם בכל דרך הסכימו לכל הצעת לחלוקת הארץ שהבריטים הציעו להם אפילו כשאלה הציעו להם חלק עלוב בכלל, אל לא- לערבים זה לא היה מספיק! הם רצו הכלללללל ולא הסכימו לשום פשרה! זה רק מראה שוב ושוב ושוב ושוב שהם לא יסתפקו בכלום! וכן, הם גם לא יסתפקו במדינה פלשטינית קטנה בשטחים, כי ברגע שניצא משם אחרי כמה זמן הם ירצו שוב לקבל עוד חלק וע"י כמה פיגועים הם ישיגו עוד ועוד ובסוף כשתשחה בים תזכור את אולגה שסיפרה לך על זה...:))) אבל ברצינות הם יהיו הרבה יותר קרובים לערים גדולות בא"י...

vk3

New member
תכלס אתה צודק ../images/Emo70.gif

אבל אני בהחלט יכול להבין את אלו שמסרבים " להתחשב" בערבים הנורמאליים שחיים להם איפה שהוא שם וגם כן סובלים. למרות שאני מנסה להשתייך לצד המבין... עם כול הקושי הכרוך בזה. מי צודק
לעולם לא נקבע. זה משהו שלא ייגמר לעולם ( אני מקווה שמתי שהוא יבוא קץ לכול זה). ערבים ויהודים נלחמים עוד מימיי התנ"ך... רק נקראו אחרת. זה משהו מלמעלה... והוא לא מפסיק את זה. כמובן שמעגל השנאה חייב להיפסק, אבל לך תשכנע בזה אדם שקרוביו נהרגו בפיגוע... וכאן מתחילה או ממשיכה בעיה שאין לה סוף... תמיד יש צד נפגע שלא יוותר... וזאת זכותו המלאה. אי אפשר לפסוק דבר. אנחנו כול הזמן במצב ביניים... נופלים בין הכיסאות. כולנו צודקים בגדול ושמחתי לראות דיון ענייני ועל רמה, שבו כול צד כיבד את רעהו.

אמממ..

לא, אני לא חיה במימד אחר.. פשוט זאת דעתי ושומדבר ואפאחד לא ישנה אותה.. הייתי בדעה שערבים הם בני אדם, ושכל מה שאנחנו עושים זה לא בסדר, ושצריך לחיות בדו קיום, עד שחברה שלי כמעט נהרגה בפיגוע, והייתה בטיפול נמרץ חצי שנה, ויש לה צלקות מכוערות מניתוחים שהוציאו לה רסיסים מהריאות מהצוואר ומעוד מקומות, מאז אותו רגע, דעתי השתנתה... ואני דבקה בדעתי והיא לא תשתנה..!

qwerton

New member
אני מאוד מצטער לשמוע על החברה שלך

אבל לא כל הפלסטינים הם כמו המחבל שעשה את זה.. אני בטוח שיש ילד פלסטיני איפשהו שאבא שלו נהרג או שנפצע שבאינטיפדה הראשונה..אותו ילד נשבע לנקום באנשים שהרגו את אבא שלו..אז הוא לא ידע הרבה על מה קורה..כל מה שהוא רצה זה לנקום במי שהרג את אבא שלו..יש מלא אנשים כאלה שם, אנשים שהושפלו, אנשים שחברים שלהם נהרגו בטעות ע"י טיל שיועד למחבל...והם כולם אומרים.. " מאז אותו רגע, דעתי השתנתה... ואני דבקה בדעתי והיא לא תשתנה..! " אני לא שופט אותך, את יכולה לחשוב מה שאת רוצה, זו זכותך, אבל אני רק מנסה להראות לך שהצד השני זה לא כוחות הרשע והם *כולם* רעים מרושעים. אני מבקש ממך לא לטבוע במעגל של שינאה שלא יגמר, אף-פעם לא יגמר.

תראה,

אני לא אתחיל לחשב אם זה חצי מהפלשתינאים ככה, רבע מהם, או שליש מהם, מבחינתי כולם אותו הדבר. אני לא טובעת במעגל של שנאה, מבחינתי הם האויב...ואני שונאת את האויב שלי...דבר לגיטימי מאוד לדעתי. בכל אופן, אלו הן דעותיי... ולדעתי זה ממש לא המקום לדון בזה. איש בדעתו יחיה.

תקשיבי, אני גם לא מתה על ערבים

אבל הערבים לא עשו לנו מה שאנחנו לא עשינו לבריטים במנדט... גם שם וגם פה רוב הקהילה היא חפה מפשע. ברור שהערבים רוצים מדינה ושקט, אבל הם לא פועלים באלימות. המחבלים כן. המחבלים הם אלו שפוגעים בשלום וביחסים בנינו לבין הערבים.. תחשבי על זה, מה הזקן במחסום עשה לך, או הילד הקטן.. הם לא עשו לך כלום.. בדיוק כמו הילד באוטובוס שמפוצצים לא עשה כלום...

wasted years

New member
ההבדל הוא

שיש הבדל ביין לוחמת גרילה ולבין טרור.. הארגונים היהודיים התמקדו בעיקר ביעדים צבעיים של הבריטים. הפלסטינים פוגעים הן ביעדים צבאיים ואזרחים.

qwerton

New member
עומר צודק

אי אפשר להשוות בין הארגונים היהודים שפוצצו גשרים לבין ארגונים פלסטינים שמפוצצים אוטובוסים של אנשים חפים מפשע. המקרה היחיד זה הפיצוץ של האצל במלון המלך שלמה ע"י האצל. ההגנה התנגדה לפעולה הזאתי, חברים של האצל עצמו התנגדו לפעולה הזאתי. וגם אם נהרגו שם אזרחים, מלון המלך שלמה היה המטה הראשי של הצבא הבריטי בארץ. האצל לא היה צריך לעשות את זה. אבל מכאן ולהשוות את כל האירגונים של אז לאירגונים הפלסטינים של היום זו פשוט טעות.

qwerton

New member
תקראי מה שכתבתי...

המלון היה מקרי יחיד....והמלון היה המטה של הצבא הבריטי.. ועדיין, אני חושב שזה היה מעשה מתועב.

Janem

New member
שוברים שתיקה...

לפי דעתי היהודים צודקים... בלי קשר.

qwerton

New member
הפולנים מוורשה וקראקוב שולטים!

מה שאומר שאני ועומר rule you all .

למעלה