מגילה ארוכה, זהירות!
עומר הגיב נכון להודעה הנכונה? עומר הביא את הפיגועים כהצדקה או כתירוץ להתעללות בפלסטינים...גם אם הוא הכחיש את זה אחר-כך. ""להסתכל על העינינים מהצד של הפלסטיניים"- תגיד לי אתה צוחק עלי?? כשאני שומעת שהתפוצצו שני אוטובוסים בבאר שבע ע"י שני חיות (סלחו לי אני לא יכולה לקרא להם בני אדם...)" צודקת, הם לא בני אדם, הם חלאות לא אנושיות. "ממש באותו שניה אני אחשוב על משפחות המחבלים המסכנים שאיבדו את בנם החיה או את שכיניהם המסכנים וכו וכו..." רגע! אמרתי להיסתכל על זה מהצד של המחבלים והמשפחות שלהם? מתי אמרתי את זה? אמרתי שצריך להסתכל על זה מהצד של הפלסטינים..רוב הפלסטינים לא הולכים לבצע פיגועי התאבדות.. תסכלתי מהצד של הרוב שלא רוצה שהילדים שלו יבצעו פיגועי התאבדות.. "ובכלל להסתכל על הכל מהצד שלהם כאשר הורגים וטבחים את העם שלי בארץ שלי!!! " שנאה מולידה שנאה מולידה שנאה. ואת דוגמה טובה לכך. "והאנשים האלה שם לא כאלה מסכנים בסדר מסכימה שיש שם גם אנשים חפים מפשע אשר בעצם כפופים לטרור שם אבל לצערי זה מיעוט שם... " לא כאלה מסכנים? מוזר, יש בחלקים גדולים מהרשות למעלה מ-50% אבטלה. המצב שלהם כלכך קשה שהאום הקים רשות מיוחדת שאמורה לעזור להשיג להם מזון...את יודעת כמה אירגונים זרים מביאים מצרכים מזון ותרופות לשטחים? למעלה מ-100...כן, חלקם דיי שונאים את ישראל, אבל הם עדיין שם בשביל לתת מזון ותרופות לפלסטינים. מיעוט? למה את חושבת ככה? "אם רק הית רואה בטלויזיה אחרי הפיגוע את השטחים איזה הפגנות שמחה הם עשו שם והזדהות...אלפי אנשים צעדו שם!!" אהה, נו בטח, חשבתי שיש למעלה מחמש מיליון פלסטינים בשטחים...טעיתי...כנראה יש רק כמה אלפים...זה למה הפלסטינים שמתנגדים לטרור הם מיעוט...תעשי לי טובה. אני שונא את המחבלים, אני שונא את הטרוריסטים, אני שונא את המנייקים האלה בצעדות שמחה שצוהלים על מוות של ילדים (
), אבל אני לא שונא את כל הפלסטינים או את רובם. תביני, שאני אומר להסתכל מהצד של הפלסטיני הרגיל ברחוב אני לא אומר שהפלסטינים צודקים. אני מאמין שהם טועים..אין כזה דבר זהות "פלסטינית" הם ערבים שהגיעו ממדינות אחרות לארץ ישראל בגלל שהבריטים והיהודים פיתחו את א"י (ערפאת הוא מצרי בכלל). מה את חושבת תיהיה התגובה שלהם אם אני,רון, יבוא ויגיד למילוני פלסטינים "תקשיבו, מצטער, אבל אתם טועים". נראה לך שיהיה להם אכפת? אנחנו מדברים על מיליוני אנשים שרוצים לעצמם מדינה, וזהות...אי אפשר לדבר על היגיון והיסטוריה נכונה במצב כזה. זה פרדוקס, כי מצד אחד אני חושב שהם טועים אבל מצד שני אני יודע שאין מה לעשות חייבים לוותר. בואו נתנתק מהם, שהם ישחו בבוץ של עצמם. או בדרך מדינית או התנתקות חד-צדדית. אנחנו לא רוצים להישאר שם עוד 50 שנה. את רוצה שהילדים שלך ידעו מה זה פיגועי התאבדות? אני מצטער אם יש לי טעויות כתיב, דיי מיהרתי.