ממרומי שנה עם תאומות המסקנות שלי
כשהבנות נולדו קנינו את הסטרולאייר אחרי הרבה חיפושים. עגלה נהדרת, במיוחד להתחלה, לחודשי החורף. אנחנו היינו הולכים בשבתות להורים לכמה שעות אז היה לבנות נוח לישון באמבטיות. למרות שהיא נראית ענקית הקיפול שלה די קומפקטי והיא נכנסה לי לבגאז של יונדאי אקסנט עם האמבטיות. הייתי מאוד מרוצה, העגלה היא 4 על 4. תכלס לא חייבים אמבטיות אבל במקרה שלי זה היה מאוד שימושי כי אנחנו גרים באזור עם הרבה רוחות ומדי יום לקחתי את הילד לגן ברגל אז הבנות היו מוגנות. הטיולון שלה די מוצלח והסוכך מעולה. המושבים מתכווננים לישיבה עם הפנים כלפי פנים או חוץ וזה ממש מצוין במיוחד כשיוצאים איתם בחודשים הראשונים. בסביבות גיל חודשיים העברתי לסירוגין לטיולון או שהסתובבנו עם האמבטיות. יש לה קטע מגניב בטיולון של הרשת שמקיפה את כל המושב ככה שכשהבנות שכבו על הבטן הן ראו אחת את השניה ותקשרו וזה אחלה בימים חמים.
השתמשנו באמבטיות עד גיל 5 חודשים ואז קנינו את הטיולון של בייבי סייף סאבי ששוקל 10 קילו והוא די מוצלח.
חסרון של הסטרולאייר - זוית הישיבה מגיעה ל-120 מעלות שזה קצת באסה כשהם רק מתחילים לשבת או כשרוצים להאכיל אותם בעגלה.
נסענו לאילת ועם 3 ילדים וחצי בית היינו זקוקים למקום ברכב וגם בשביל שתהיה עגלה קומפקטית ונוחה יותר ופשוט התאהבנו בה ובקלילות ובקיפול (מטריה). גם כשהבנות היו אצל מטפלת אז שמנו את העגלה מקופלת בפינה והיא לא הפריעה לאף אחד. החיסרון שלה הוא שאין מדף ארוך לרגליים (מפריע רק כשישנו) והסוכך לא מגן מספיק טוב מפני גשם אבל חוץ מזה אחלה עגלה. חברה לקחה אותה לטיול בחו"ל לשבוע עם שני ילדים - בן 3 ובת שנה וחצי והיתה סופר מרוצה.
לאחרונה מכרנו את הסטרולאייר כי בקושי השתמשנו בה בגלל הגודל ומאחר והבייביסייף לא נתנה הגנה מספיק טובה מהגשם קנינו את ה-KOOKOO של ביבה והיא ממש מוצלחת!
חשבתי שהעובדה שיש סוכך משותף תפריע אבל זה ממש לא משנה ויש לה חלון הצצה גדול. העגלה נשכבת ל170 מעלות, שוקלת רק 10 קילו ויש לה עבירות מצוינת גם בחול, חצץ ודרכים משובשות ופשוט תענוג לטייל איתה.
יש לה סל גדול בתחתית והיא די יציבה וזוית הישיבה מעולה.
הוספתי לה ריפודיות של DABADA ב-60 ש"ח כדי שיהיה לבנות נעים ואני ממש מרוצה ממנה.
היא מאוד דומה לסטרולאייר אבל יש לה 10 ס"מ פחות בקיפול ויש לה גם מגיני רגליים ויצא לי לצאת עם הבנות כשבחוץ היו רוח וגשם והן היו מכוסות ומוגנות ונותרו יבשות לגמרי.
אחלה עגלה והמשקל שלה זה ממש יתרון כי אני מאלו שמקפלות את העגלה כמה פעמים ביום כי אני מסתובבת הרבה עם הילדים. את הבייביסייף השארתי כי אני מניחה שנטייל הרבה עם הילדים למרות שכמו שזה נראה הילדות הללו אוטוטו מתחילות ללכת ואני יכולה לשכוח מזה שהן ישבו בעגלה.
בקיצור,
זו החויה שלי
מצרפת לך קישור למבחן עגלות תאומים שאני ואבי ורון בדקנו וסקרנו בעצמנו.