עגלת תאומים....

עגלת תאומים....

לאלו מכן שנמצאות בחודשים המתקדמים וכבר בחרו עגלה - אפשר לדעת איזו ולמה? מה השיקולים? אני ממש מתלבטת ולא יודעת מה לעשות.......
שאלתי גם בפורום השכן.....
תודה

קירין

New member
אני עם הסטרול אייר

מאד מרוצה ממנה - היו לי גם אמבטיות בהתחלה
מאד נוחה בשימוש שוטף, משמשת אותי גם להאכלה של מוצקים, עוברת בכל מקום, עבירות גבוהה
קיצר - מצוינת לנו. בהמשך נעבור לטיולון תאומים - אבל יש עוד זמן....

ליבי 123

New member
הטיפים האלה מעולים לכולנו!!! תמשיכו ככה!

עאפי

New member
גמני עם סטרולאייר (פלוסים ומינוסים בפנים)

לדעתי...
+פלוסים+ עיקריים:

האמבטיות
משתמשת באמבטיות לחלק מתנומות התינוקות במשך היום, בבית (בלילה ישנים במיטת תינוק)
קל לטייל בחוץ עם אמבטיות (מגינות מרוח. משמעותי בעיקר בחורף)

עבירות
מעולה, גם אם אני מחליפה את אחת האמבטיות ומושיבה ילד בן 2 ו4 חודשים (15 קג ונראה שאפשר הרבה יותר), מאוד קל לדחוף את העגלה (גם בעליה)

-מינוסים- עיקריים:

עבירות
לא יורדת ועולה בצורה טובה ביותר ממדרגה אחת או שתיים (מצד שני, לא יודעת אם יש עגלות תאומים שכן יכולות)

אמבטיות
עם האמבטיות, אכן תופסת את רב הבגז' של טויוטא קורולה (פורד פוקוס בגירסא הישנה (2009 ושות) דומה מאוד בנפח הבגז'). אנחנו מצליחים להכניס עוד מספר תיקים קטנים ביחד
איתה. עם הטיולונים יש כבר הרבה יותר מקום.

עניין העמסת העגלה לאוטו קצת מורכב (עם האמבטיות בלבד). לבדי לוקח לי בין חמש לעשר דקות להעמיס הילדים והעגלה על הרכב (אין לי סלקלים של העגלה הזו). מצד שני יש בנות
שמסתדרות בכיף.

בגדול מאוד מרוצה
כדאי לקחת את העגלה לפני שקונים ולהתאמן בהעמסה על האוטו כדי לקבל מושג.

עגליס

New member
לא לשכוח... פרקטי, פרקטיות ושוב פרקטיות!!!!!!

אנחנו בתור חנות שמתמחה בהשכרות וליסינג ולעיתים עושים עסקאות "טרייד אין" מקבלים המון טלפונים מהורים לתאומים
שמבקשים להיפטר מהעגלה המסורבלת...
חשוב לזכור ששלב הטיולון הוא הארוך וה"קריטי" ושלב האמבטיות נוח אבל קצר מאוד.

2 מטלות הכרחיות לפני שחושבים לבדוק עגלות:
מה גודל המעלית (אם יש)
מה גודל הבגאז' (לא לקנות לפני שמכניסים את העגלה לתא המטען)

העגלה הכי קלת משקל בשוק - KOOKOO של ביבון (ביבה) כ10 ק"ג
2 עגלות שדומות ונכנסות לפלח העגלות הפרקטיות : בייבי ג'וגר סיטי מיני וברייטקס.

עגלות שעדיף להתחיל בליסינג או השכרה:
סטרול אייר (רוב הסיכויים שתרצו להעיף אותה אחרי פרק זמן של חצי שנה-שנה), בוגבו דונקי (בגלל המחיר)
סלקט של בייבי ג'וגר (כי אולי תרצו טיולון קל יותר בהמשך)

נשמח לייעץ ולעזור בבחירת העגלה המתאימה ביותר!!!

mirb1

New member
סתם מתעניינת לגביי הסטרולאייר-

למה להעיף אותה אותה אחרי חצי שנה?

עגליס

New member
זה לא חד משמעי

אבל אחרי תקופה קצרה שהילדים כבר גדלו מעט רוצים להתנייד בקלות ולהיות קלילים.
ואז קונים טיולון קטן יותר שנכנס לרכב בקלות ולא תופס את כל הבגאז'...

אפשר יעוץ

אני בהריון תאומים ויש לי כבר טיולון תאומים של בייבי סייף שקניתי לאחים צמודים בהפרש קטן, כך שבעצם אני זקוקה לעגלה עם אמבטיות לתקופה הראשונה בלבד והאמבטיות חשובות לי, מניסיון עם 3 קודמים. אני יודעת שאתם משכירים עגלות ורציתי לשאול, מה מצבן? ומה המחיר בוא נגיד ל4-5 חודשים. רציתי לראות אם שווה להשכיר או לקנות יד 2 ואחרי זה פשוט למכור.
תודה

עגליס

New member
עגלת אמבטיה להשכרה

היי..
זה תלוי בדגם.
יש לנו עגלות ב690 ש"ח ל3 חודשי שימוש ויש ב790 ש"ח
תתקשרי אלינו לברר מה יש במלאי לתאריך המשוער...
נשמח לעזור.

אפשר שאלה בנושא הזה?

עם הביייבי ג'וגר מיני סיטי אפשר (ונוח) להתשמש כטיולון? או שזו גם עגלה שתמש אותי גג כמה חודשים?

עגליס

New member
סיטי מיני זה כבר הטיולון שישמש אותך עד שהילדי

מי שרוכש דרכינו את הסיטי מיני יכול גם לשכור אמבטיות קומפקט לחודשים הראשונים- אבל לא חייבים כי העגלה נשכבת כמעט עד הסוף...

לא כ"כ מסכימה איתך...

מהניסיון שלי, אמא לתאומים בני שלוש, דווקא כשהילדים גדלים חשובה המסיביות של העגלה!
כי הילדים מתחילים להיות כבדים ואז עגלה עם גלגלים קטנים לא סוחבת.
בנוסף מתחילים ללכת לים/לטיול בשטח (דשא, חול) ואז דווקא העבירות משמעותית יותר.
העגלות הכבדות באות עם גלגלי אויר בעלי עבירות טובה ואז פחות מרגישים את המשקל שלהם ושל הילדים שבתוכן.
המצב היחיד שבו חשוב משקל העגלה הוא ב-3 שניות שלוקח להרים אותה לאוטו!!!

אני העדפתי לטייל בניחותה ושהיה לי קצת יותר קשה להרים לאוטו, וזה באמת רק קצת יותר קשה!!!

לי יש במבלרייד, שוקלת כ-15 ק"ג עוברת בכל הדלתות, נכנסת לרוב המעליות, נכנסת לכל המכוניות שיש להם 5 דלתות (תא מטען "עומד") וגם לרוב אלה שיש להן תא מטען גדול (פוקוס, רנו מגאן ועוד)

אני מאוהבת בעגלה שלי ולכן רק עכשיו אני מציעה אותה למכירה (הילדים הולכים מגיל שנה והעגלה מיותמת לחלוטין מגיל שנתיים)

אגב בנות, מי שמעוניינת בעגלת במבלרייד אדומה (בורדו) עם כל התוספות (כיסוי גשם בר קדמי*2, מתאתים לסלקל, עריסות snack pack*2) יכולה ליצור איתי קשר במסרים

מיה

מנצלת

היינו בחנות דוקטור בייבי והציעו לנו את העגלה שלהם. מישהו מכיר אותה? ויכול להמליץ עליה?

היי קנגורו

אתמול הי אצלינו ההית נציג של החברה המשווקת את עגלות במבלרייד בארץ. העגלה מאד מרשימה ונראית יציבה ונהדרת, אבל מה שאותי מפחיד זה הכובד שלה, והעובדה שהיא לא ממש נכנסת לתא המטען העומד של המאזדה 5 שלנו , וגם כאשר מורידים כסא, אפשר להכניס אותה רק בתנוחה מסויימת. האם את הצלחת להרים את העגלה בעצמך לרכב? אתמול בעלי ניסה כי אני לא יכולה כרגע (בשמירה) הוא הצליח אבל אמר שלי זה יהיה קשה מאד. בגלל הגלגלים המאסיביים היא צריכה הרבה מקום. וזה בעצם החיסרון היחידי. מה את אומרת?

לי לא היתה בעחה להרים אותה לאוטו...

כן היא קצת כבדה (באמת קצת), אבל ההכנסה לאוטו זה החלק הקטן... גם אם קצת כבד זה לוקח שתי שניות, לעומת טיול שלוקח יותר זמן...
אני מעדיפה שיהיה לי נח בטיול!
והיא באמת ממש נוחה! סוחבת בכל תנאי השטח (דשא, חול, דרך כורכר וכו...) ובנוחות!
אני לא החלפתי לטיולון אח"כ, וכמו שכתבתי אני מוכרת את העגלה רק עכשיו (למרות שלא בשימוש בערך שנה) בגלל שאני ככ אוהבת אותה, ועדיין היא סוחבת את שניהם בקלות (בני שלוש)

טאקית24

New member
ממרומי שנה עם תאומות המסקנות שלי

כשהבנות נולדו קנינו את הסטרולאייר אחרי הרבה חיפושים. עגלה נהדרת, במיוחד להתחלה, לחודשי החורף. אנחנו היינו הולכים בשבתות להורים לכמה שעות אז היה לבנות נוח לישון באמבטיות. למרות שהיא נראית ענקית הקיפול שלה די קומפקטי והיא נכנסה לי לבגאז של יונדאי אקסנט עם האמבטיות. הייתי מאוד מרוצה, העגלה היא 4 על 4. תכלס לא חייבים אמבטיות אבל במקרה שלי זה היה מאוד שימושי כי אנחנו גרים באזור עם הרבה רוחות ומדי יום לקחתי את הילד לגן ברגל אז הבנות היו מוגנות. הטיולון שלה די מוצלח והסוכך מעולה. המושבים מתכווננים לישיבה עם הפנים כלפי פנים או חוץ וזה ממש מצוין במיוחד כשיוצאים איתם בחודשים הראשונים. בסביבות גיל חודשיים העברתי לסירוגין לטיולון או שהסתובבנו עם האמבטיות. יש לה קטע מגניב בטיולון של הרשת שמקיפה את כל המושב ככה שכשהבנות שכבו על הבטן הן ראו אחת את השניה ותקשרו וזה אחלה בימים חמים.
השתמשנו באמבטיות עד גיל 5 חודשים ואז קנינו את הטיולון של בייבי סייף סאבי ששוקל 10 קילו והוא די מוצלח.
חסרון של הסטרולאייר - זוית הישיבה מגיעה ל-120 מעלות שזה קצת באסה כשהם רק מתחילים לשבת או כשרוצים להאכיל אותם בעגלה.
נסענו לאילת ועם 3 ילדים וחצי בית היינו זקוקים למקום ברכב וגם בשביל שתהיה עגלה קומפקטית ונוחה יותר ופשוט התאהבנו בה ובקלילות ובקיפול (מטריה). גם כשהבנות היו אצל מטפלת אז שמנו את העגלה מקופלת בפינה והיא לא הפריעה לאף אחד. החיסרון שלה הוא שאין מדף ארוך לרגליים (מפריע רק כשישנו) והסוכך לא מגן מספיק טוב מפני גשם אבל חוץ מזה אחלה עגלה. חברה לקחה אותה לטיול בחו"ל לשבוע עם שני ילדים - בן 3 ובת שנה וחצי והיתה סופר מרוצה.

לאחרונה מכרנו את הסטרולאייר כי בקושי השתמשנו בה בגלל הגודל ומאחר והבייביסייף לא נתנה הגנה מספיק טובה מהגשם קנינו את ה-KOOKOO של ביבה והיא ממש מוצלחת!
חשבתי שהעובדה שיש סוכך משותף תפריע אבל זה ממש לא משנה ויש לה חלון הצצה גדול. העגלה נשכבת ל170 מעלות, שוקלת רק 10 קילו ויש לה עבירות מצוינת גם בחול, חצץ ודרכים משובשות ופשוט תענוג לטייל איתה.
יש לה סל גדול בתחתית והיא די יציבה וזוית הישיבה מעולה.
הוספתי לה ריפודיות של DABADA ב-60 ש"ח כדי שיהיה לבנות נעים ואני ממש מרוצה ממנה.
היא מאוד דומה לסטרולאייר אבל יש לה 10 ס"מ פחות בקיפול ויש לה גם מגיני רגליים ויצא לי לצאת עם הבנות כשבחוץ היו רוח וגשם והן היו מכוסות ומוגנות ונותרו יבשות לגמרי.
אחלה עגלה והמשקל שלה זה ממש יתרון כי אני מאלו שמקפלות את העגלה כמה פעמים ביום כי אני מסתובבת הרבה עם הילדים. את הבייביסייף השארתי כי אני מניחה שנטייל הרבה עם הילדים למרות שכמו שזה נראה הילדות הללו אוטוטו מתחילות ללכת ואני יכולה לשכוח מזה שהן ישבו בעגלה.
בקיצור,
זו החויה שלי :)

מצרפת לך קישור למבחן עגלות תאומים שאני ואבי ורון בדקנו וסקרנו בעצמנו.

לנו יש כבר שנה וחודש את הבייביג'וגר סיטי מיני

ואני מאוד מרוצה שבחרתי בה. (בזמנו מאוד התלהבתי מהסטרול אייר גם)
היא חזקה (לפני התאומות יש לי שלושה בנים לא עדינים במיוחד והעגלה עומדת באנרגיות שלהם לגמרי)
היא מאוד מאוד נוחה לקיפול- בעיניי זה שיקול משמעותי מאוד למי שיודעת שהיא תצטרך להכניס את העגלה הרבה לאוטו.
היא עוברת בכל מקום.
הריפוד שלה ניתן לכביסה במכונה, 40 מעלות ומאוד קל לשלוף ולהרכיב אותו חזרה.
הגגונים מגנים מאוד בפני השמש/רוח.
הבנות נולדו בחורף, עוד לפני שהיו אמבטיות (לפני שנה) אבל הסתדרנו מעולה. (כשהגגונים "מורדים" אז יש הגנה טובה מהרוח/גשם, ביחד עם שמיכות טובות, זה עושה את העבודה, ואנחנו ירושלמים...) המושבים נשכבים כמעט לגמרי- כך שהן ישנו בעגלה לא מעט בחודשים הראשונים.
הסל למטה גדול, ואם מכניסים את הדברים מהצד (ולא מאחורה) אפשר להכניס לשם חצי בית בערך.
החסרון מבחינתי הוא שבקיץ היא יחסית חמה. אבל אני מניחה שהקיץ זה יהיה פחות משמעותי כי הן כבר יישבו ואז זה יותר מאוורר (קיץ קודם הן היו עדיין בשכיבה)

ובתכלס- זו עגלה שמחזיקה עד גיל מאוחר של הילדים (לשכנים שלנו יש אותה גם והתאומים שלהם בני שנתיים +, עדיין בעגלה הזאת)
לא מבינה למה לקנות עגלה למספר חודשים ואז להחליף לאחרת ואז שוב לאחרת.
את העגלה הזו קונים כשהם נולדים ומשתמשים בה עד שכבר לא צריך עגלה...

למעלה