עבר קצת זמן

עבר קצת זמן

אבל אני רוצה להגיד משהו על זה אני חושבת שזאת היתה הגזמה ולא בגלל התכנים של השיר (שגם הם לא לטעמי, בלשון המעטה), אלא בעיקר בגלל השימוש הבוטה שנעשה בְּשיר שלפחות עבור חלק מהאנשים פה יש אליו יחס שמעבר לשיר חנוכה כדוגמת סביבון סובסובסוב

אוֹחַ

New member
נו?

והפרשנות הזאת? אהיה סתם מתחסד, אם אומר שלא גיחכתי קלקלות וקלוקלות. אבל בכ"ז...

שאלה לשם הבהרה

האם אנחנו מעוניינים ליצור קוד כתיבה בפורום הזה שלא כולל בדיחות מיניות? האם אותו דבר יחול על אזכורים מיניים בכלל? האם יש רמות של מיניות שתתקבלנה ואחרות שתחשבנה כמוגזמות (ואילו)? שואל לא בהתרסה אלא על מנת להבין לפני שאוכל להגיב.

ושאלת השלמה

האם יש תכנים שאנחנו רוצים להגדיר כ"מחוץ לתחום" לצרכי דאחקות (ואילו)?

אטיוד5

Active member
כן

אני מבקש לא לפתוח בברכות בוקר טוב כל בוקר. עושה לי חררה. בוקר טוב ממש מחוץ לתחום. ולאספרגרים שביננו - גם ערב טוב ומה נשמע.
[יום הלדת נסבל בקושי]

אם אתה שואל אותי

אז כן, יש דברים שלדעתי צריכים להגביל אותם (ושוב: אני לא מתכוונת לנושא כולו, אלא לסגנון ולאופן ההתבטאות). זה מקביל אולי לכך שאני מוכנה לסבול (אם כי הייתי שמחה לוותר) פרסומות (בעיתונים ובשלטי חוצות) שיש בהן אנשים שאינם לבושים כל צרכם, אבל אביע התנגדות ככל שאוכל אם יום אחד יוקרן על אותו שלט חוצות סרט סקס (הבדל של כמות ומידת הפירוט). אבל אתה אמרת "אנחנו רוצים" וזה נדון מראש לאי-הסכמה.

כן

יש רמות שתתקבלנה ואחרות שתחשבנה כמוגזמות. אילו? לא יודעת להגדיר לך. ההדועה אליה קישר אוח, למשל, עברה מבחינתי את הגבול, אך העדפתי לשתוק כי לא רציתי לעורר כלבים מתים מרבצם
. אני חושבת שישנו איזשהו common sense שברור לרובנו ואלא שהוא אינו ברור לו, תפקידנו להבהירו להם. אל תתחיל להתפלסף איתי עכשיו על זה שלכל אחד יש סנס משלו, כי עובדה שינם דברים שאינם מקובלים כאן על הרוב. אני מניחה שבהקשרים אחרים (פורום סקס אחר, למשל) הם יהיו לגיטימים.

אני חושב שלא ממש ברור

כאן מי הרוב ומי המיעוט , ובמה בדיוק תומך "הרוב" הזה ולמה הוא מתנגד.... אולי השרשור הזה יבהיר את העניין. חוץ מזה - ממתי פורום אינטרנטי הוא דמוקרטי ? לתומי חשבתי שהפורום אמור להיות מעין "הייד פארק וירטואלי" , במה להבעת דעות מכל הסוגים, גם כאלו שאינן מקובלות על "הרוב".

כמעט כל מילה שמישהו מוציא מהפה

יכולה להכנס לקטגוריה הזו. כל אחד נעלב/נפגע/מובך מדברים אחרים ואם נתחיל לפסול כל מה שנכנס תחת ההגדרה הזו הפורום יעבור מן העולם. כל עוד הדברים לא נאמרים על רקע אישי , במטרה לפגוע/להביך/להעליב אדם ספציפי אינני רואה כל בעייה. ואם מישהו רואה עצמו נפגע מדבריי - איתו הסליחה.

תשמעו

אין לי כח להכנס לויכוח הזה שוב. נמאס לי. תמשיכו להגיד מה שאתם רוצים ואני אמשיך לצעוק בכל פעם שזה לא ימצא חן בעיני. מישהו מאיתנו יתעייף בסוף. אני מקווה שזאת לא תהיה אני.

Idan91

New member
אבל אם יש מספר אנשים

שנעלבים/נפגעים/מובכים מאותם דברים, כנראה שנושאי ההיעלבות אינם כ"כ פרטיים ושונים מאדם לאדם. אה, סליחה, בד"כ רק אחד נעלב ומביא את החברים שלו להיעלב גם כן.

כמו שכבר אמרו פה

אם כאן כוונה ספציפית לפגוע באדם מסויים , ומישהו רואה עצמו נפגע מהודעה כזו או אחרת שמורה לו הזכות להביע את מורת רוחו בפני הכותב , באופן פרטי או פומבי והאחרון יבחר האם להתנצל על דבריו או להבהירם או להשאירם בעינם. כך או כך, צנזורה (פנימית או חיצונית) -

למעלה