עבר עלינו קיץ מעניין
כאן בפורום, היו דיונים שנהניתי מהם וכנראה לא רק אני, אבל מה, ברגע שנסעתי לחו"ל, הפורום נכנס לתרדמה, ועד היום לא התעורר. זה כנרה מפני שחלק מהחברים השאירו את הפורומים מאחור, וכמו שדיברנו כאן, עברו לבלוגים, שהיא דרך אחרת לתקשורת. עוד הערה, עם שינוי אופי הפורום, לפחות נחסכו מאיתנו ההודעות הרבות שהיו בשנים הקודמות בקיץ, בסגנון: "אני מכור לאינטרנט, אנא עזרו לי להיגמל במהירות מירבית וללא סבל" או כדומה. מצד שני, מסביב יש פריחה, לפחות לכאורה. מעל 800 פורומים, רק כאן ב
. ונראה שעוד יבואו. לשם השעשוע, התחלתי לחשוב על נושאים שכנראה לא יהוו נושא לפורום, אני אעלה כאן כמה כאלה, ואני מזמין גם אתכם להעלות שמות של פורומים שלדעתכם אין לכם סיכוי שיפתחו. עוד הבהרה: אני לא מתכוון לשמות כמו: "פורום לאנשים שגובהם הוא 1.76 מטר, או פורום אנשים שנולדו בשביעי לנובמבר, כי זה ברור שנתונים סתמיים כאלה לא יגבשו קהילה עם תוכן ואם דבר כזה ירוץ, הוא ירוץ רק כבדיחה או מחאה. אני מתכוון לשאלות כמו מדוע יש פורום קפה ואין פורום תה, או מדוע יש פורום טלוויזיה (ועשרות פורומים על תכניות טלוויזיה) אבל אין פורום רדיו (ולא פורומים על תכניות רדיו). או מדוע יש פורום "שמנות ויפות" אבל אין פורום "שמנים ויפים"? מדוע יש פורום "עבודה מהבית" אבל אין פורום "אבטלה סמויה"? יאללה, תתפרעו!
כאן בפורום, היו דיונים שנהניתי מהם וכנראה לא רק אני, אבל מה, ברגע שנסעתי לחו"ל, הפורום נכנס לתרדמה, ועד היום לא התעורר. זה כנרה מפני שחלק מהחברים השאירו את הפורומים מאחור, וכמו שדיברנו כאן, עברו לבלוגים, שהיא דרך אחרת לתקשורת. עוד הערה, עם שינוי אופי הפורום, לפחות נחסכו מאיתנו ההודעות הרבות שהיו בשנים הקודמות בקיץ, בסגנון: "אני מכור לאינטרנט, אנא עזרו לי להיגמל במהירות מירבית וללא סבל" או כדומה. מצד שני, מסביב יש פריחה, לפחות לכאורה. מעל 800 פורומים, רק כאן ב