עבר זמן מה, אבל....

אני אני!!!

שיר של לינקין- papercut למה? כי הוא מדבר על פארנויה... קטע אהוב- why does it feels like night today? שיר לא של לינקין- within temptation- see who I am קטע אהוב- come to ny world see through my eyes מקווה שרשמתי טוב את טרו (דרך, באמצעות...)

נמממ....נו טוב (=

שיר לינקיני: אין!! שיר לא לינקיני: Epica-Seif al Din קטע אהוב: The Seif al Din Hasn’t got the ghost of a chance to rust Because it has always been kept in shape In serving th one Almighty

Lp Fairy

New member
my song

אמממ לינקיני..לא נראה לי שיש לי אחד כזה..כבר שנים שלא שמעתי לינקין... פויה.. לא לינקיני...המכשפות- עד העונג הבא (הא הא הא) אמממ השיר הזה תקוע לי חמש ימים בראש ואני לא מפסיקה לשיר אותו והוא אפילו רשום לי וליול על השולחן!! קטע אהוב "לחית חושך למפלצת רטובה לשדון לילה לפיה הטובה" פיק..טוב זה מהבר מצווה של אח שלי...וזה עם סבתא!!! סתם כי נראית פה ממש טוב..דוגרי היא לא נראית סבתא..חולה עליה!!! שושה מכשושוה..חחח

c 0 w

New member
חג שמעח =)../images/Emo80.gif

שיר לינקיני של הזמן האחרון: My December למה הוא? למרות שהיה לי יומולדת השבוע היה לי נורא עצוב ביום הזיכרון ולא הפסקתי לבכות ולמרות שלא שמעתי את השיר המהמם הזה כל הזמן חשבתי עליו =( קטע אהוב.... And I'd.. Give it all away, Just to have somewhere to go to... Give it all away, To have someone to come home to... שיר לא לינקיני של הזמן האחרון: Green Day- Basket Case למה הוא? זה השיר הכי מדביק בעולם אי אפשר לצאת ממנו... יווווווו אם לא היה את יום הזיכרון אני לא יודעת אם הוא היה יוצא מתי שהוא קטע אהוב.... ההתחלה תמונע!!!! באם באם וג'וני
>>>

pookacha1

New member
מתה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באם באם....
הוא כזה חתיך...........
חחחחחחח

®NuLy®

New member
אני אני אני!!

שיר לינקני My Decemder כי רק השבוע גיליתי אותו חחחחח וחרשתי עליו קטע אהוב And I'd.. Give it all away, Just to have somewhere to go to... Give it all away, To have someone to come home to... לא לינקיני Good Charlotte - I Just Wanna Live בגלל שכל פעם שמישו מתחבר לאייסיקיו אז יש I JUST WANNA LIVEEEEEE
תמונה

מתוקה777

New member
עכשיו תורייי!!!

חדשה פה בפורום... שיר לינקני- breaking the habit I don’t wanna be the one The battles always choose.... לא יודעת למה אבל אני חורשת עליו כבר כמה ימים :) לא לינקיני- Red Hot Chilli Peppers - Otherside סתם כי זה שיר יפה.. How long how long will I slide

למעלה