עבר זמן מה, אבל....

SAMAR

New member
עבר זמן מה, אבל....

השיר שלכם!!!! שיר לינקיני של הזמן האחרון: למה הוא? קטע אהוב.... שיר לא לינקיני של הזמן האחרון: למה הוא? קטע אהוב.... ו....שכחתי משו? תמונע!!!! יום עצמאות שמייח לכווווווווווווולם!!!

SAMAR

New member
מי מי מי!!!!../images/Emo13.gif

ובכן!שיר לינקיני של הזמן האחרון: in the end, כי הוא שיר שמלווה אותי הרבה זמן [כמה שבועות] והוא כ"כ נכון למצב שלי עכשיו....קטע:"i tried so hard and get so far but in the end it doesnt even matter"שורות שאני מרגישה שזה המצב שלי היום....שיר לא לינקיני לאחרונה: emotionless, של גוד שארלוט, כי הייתי מקדישה אותו לעצמי, ולכמה אנשים שצריך להעיר אותם....קטע: "its been a long hard road without you by my side why werent you there all the nights that we cried"תמונע...

....:] יום עצמאות שמח :]...

אממ.. שיר לינקי - P5hng me a*wy אני אוהבת את ההתחלה, ומתעצלת לחפש את הליריקס.. שיר לא לינקי - Led Zeppelin - Stairway To Heaven אין לי כוח לחפש ליריקס. ועוד אחד Pantera - Cowboys From Hell כ"נל לגבי הליריקס. יום עצמאות שמח:]

pookacha1

New member
טופ. אז ככה. ../images/Emo41.gif

שיר לינקיני- my december למה? אנערף.. אני דבוקה אליו..... and i give it all away just to have somewhere to go to give iy all away to have someone to come home to שיר לא לינקיני- broken של- 12 stones חולה על השיר הזה!!!!!!! הוא כזה יפה! Cause I'm broken I know I need you now Cause deep inside I'm broken You see the way I live I know I know your heart is broken When I turn away I need to be broken Take the pain away

pookacha1

New member
אם תלחצו על התמונה

אתם תראו אותו זז.. הוא מגלגל ומביא לנו.

giant G

New member
אני!!!

שוב linkin park-my december אין לי כוח לתת מילים...שיר לא לינקיני HIM-gone with the sin בכלל אני חזרתי להקשיב לhim להקה גדולה הכי אהובה עליי עכשיו תמונה של הלהקה...

pookacha1

New member
מייקי!!!!!!

זב שמצד ימין דומה למיכאל!!! {הוא יותר יפה ממיכאל.. אבל עדיין...}

giant G

New member
חחחחחח

צ'זי אפעם לא שמתי לב לזה ואכן הם להקה ממש מעולה אני מת עליהם יש להם ליריקה גותית ויפה לאללה אהבה ומוות זה שני דברים מעניינים למדי הייתי אומר במיוחד כשהם באים יחד...

loligoth

New member
../images/Emo54.gif:]

-לינקיני-
- -לא לינקיני- over the hills and far away ו- the phantom of the opera של נייטוויש :] [תודה לאסיה(אני דיי בטוחה שקוראים לה אסיה, פשוט מאז שהיא החליפה את הניק-ניים קשה לי לזהות אותה. אם אני מתבלבלת, סליחה מראש :] תני לי אישור שככה קוראים לך!) ועידן שכתבו לא מזמן המלצות של שירים שלהם בקמונה של רוי :] התאהבתי בלהקה הזאת
והתחלתי להוריד עוד שירים... רררר] - -קטע אהוב- מ- *over the hils...*: "Over the hills and far away, he swears he will return one day. Far from the mountains and the seas, back in her arms is where he'll be." - ומ-*the phantom of the opera*: "In sleep he sang to me In dreams he came That voice which calls to me And speaks my name And do I dream again For now I find The Phantom of the opera is there Inside my mind" תמונה- אמ...

loligoth

New member
../images/Emo54.gif את סאמר[כתבתי טוב?], אני

יודעת... אממ... הכינוי שלה זה Cry For The Moon

לינקנית

New member
חג שמחחחח יש הפצצות ..זיקוקים

אמ.......לינקי=my december כל השיר ברור! לא לינקי=HAPPY של INTWINE כל השיר! שירים יפיםםםם
ניק קרטר בקסטריט בויז אהבתי את השיר...(אל תגלו לאחותי שלקחתי לה מהתמונות!)

giant G

New member
חיחי

intwine להקה ממש נחמדה אני עוד מקשיב להם מדי פעם...

למעלה