עברתי טסט! 
אושר מציף אותי
במיוחד כאשר נכשלתי בראשון.... לא נורא, ה*עיקר* שעברתי. נתי תודה על התמיכה ברגעים קשים שבוע שעבר
ועכשיו, לביזנס... יש לי 9000 ביד. החלטתי סופית ש MZ זה מה שאני רוצה. לא קטנועים, לא שום דבר אחר. אני רוצה MZ. (ברור שאני רוצה KLR או GPX אבל חסרים לי "כמה" שקלים). אז מה אתם מציעים לעשות? ראיתי כמה כלים אצל גדליה, ואני ממשיך לחפש אופנוע MZ משומש מפרטי, אבל לא ממש מוצא... גדליה משום מה רוצה על כל האופנועים שיש לו שם מעל מחירון. משהו עם אוברול שכולם עברו... אני לא בטוח מה זה אומר אוברול (חוץ מזה שהחליפו את כל המנוע) אבל טוב זה לא כ"כ נשמע לי... תתקנו אותי במקרה שזה אחרת... הוא המליץ לי חמות על דגם FUN שיש לו שם עם קילומטרז' נמוך מאוד אחרי אוברול יד ראשונה בשבע וחצי. לא יודע אם ללכת על זה או לא... עוד לא נסעתי עליהם ממש (לא היה לי זמן כשהייתי אצלו - וגם לא ממש רישיון ביד
) אז אולי שווה לי לעשות גם את זה, למרות שאני לא חושב שאני אגיע למסקנות מרחיקות לכת מאולי 5 דקות נסיעה על אחד מהכלים שם אחרי שיעורי הנהיגה שהיו לי... אחת הבעיות הכי גדולות שיש לי זה המיגון... זה כסף שיוצא עכשיו ובמזומן ואני לא ממש יכול לחכות לעוד 3-4 חודשים שיהיה לי יותר כסף. כדאי לקנות קסדה או מעיל משומשים? כמה שוות באמת קסדות שארק למינהן שמוכרים בסביבות ה 600-900 שקל? ומעיל קייצי? יש מצב למצוא כזה דבר חדש וסביר בפחות מ 500שקל? תודה על הקריאה, התגובות עלי
ארז.
אושר מציף אותי