עברנו למסגדים?

מסכים../images/Emo45.gif

טרור מבין רק טרור. ועובדה שזה איכשהו עבד עם החיזבללה...רק אחרי שמחקנו חצי מביירות הם הבינו. ככה גם צריך לעשות בצפון-מידה כנגד מידה. על כל קסאם 5 טילים בעזה

a e q u i t a s

New member
לא מחקנו אפילו אחוז מביירות

בזמן שרובע דחייא קיבל עשרות טונות של פצצות, רובעים אחרים יצאו לבילוי בבארים ובביתי הקפה, ישראל לא מחקה את הביירות, וכמו שאי אפשר לכבות אש באש, כך גם טרור לא יעיל כנגד טרור.

מה הבינו?

ישראל הסכימה להפסקת אש מפני שהיא הבינה שהיא לא תצליח לנצח את החיזבאללה. חכה עוד כמה שנים, תן לחיזבאללה להתחמש עוד קצת ואז יגיע "הסיבוב השני" שאתה מדבר עליו.

a e q u i t a s

New member
ישראל הסכימה להפסקת אש

ישראל הסכימה להפסקת אש כי קיבלה ערבונות מאוד טובים במועצת הביטחון של האו"ם, כולל פריסה של צבאות אירופאים משמעותיים כמו איטליה, ספרד, גרמניה וצרפת.

מסכים

אבל זה היה לאחר שבישראל הבינו שהם לא יצליחו להשיג את המטרות שנקבעו למלחמה, ביניהם פירוק החיזבאללה מנשקו. זאת התשובה שלי ל"הדם שלי הוא ירוק" שטען שהחיזבאללה הבין שהוא צריך להפסיק את הלחימה בעקבות הפצצת ביירות. באשר לכח הבינלאומי, אני לא בטוח שהוא יהיה יותר מועיל מהכח של יוניפיל שישב שם 6 שנים.

a e q u i t a s

New member
לא.. ממש לא ציני

אני מסכים איתך שישראל הבינה שאין דרך צבאית לפרק את חיזבאללה וגם מעולם לא היה דרך צבאית. ולכן הדרך הטובה ביותר היא לאפשר מרחב תמרון מדיני של ישראל על ידי כוח צבאי להשגת תוצאות טובות יותר בזירה הדיפלומטית.

למעלה