עברנו למסגדים?

עברנו למסגדים?

צרפת-אלמונים ציירו צלבי כרס על מסגד של מוסלמים רוסיה-אלמונים השליכו בקבוקי תבערה על מסגד בו היתה תפילה לחג הרמאדן, נגם נזק גם למכוניות באיזור.. אז מה? עברנו מבתי כנסת למסגדים? ואתם יודעים, המוסלמים הם לא כמו היהודים, הם מתפרעים...מתפתחת כאן מלחמת דתות או שלדעתכם המוסלמים ישתקו על האירועים הללו ועל הכתבות בגנות האיסלם?

a e q u i t a s

New member
גם אתמול בפלורידה שרפו מסגד

גם אתמול בפלורידה אלמונים שרפו מסגד... וזו תופעה מתפשטת לפחות בארה"ב. לגבי אירופה אין לי נתונים. לגבי התהלמות של מוסלאמים... כל הכתבות האלה, כל הביטויים של אפיופיור וכו הם נוראיות, כי הם פשוט דוחפים מתונים לידייים של הקיצוניים.

matan115

New member
התופעה הזו מאוד מדאיגה

בייחוד בארה"ב שם עוד יש הדים גזעניים משנות ה50 וה60. כזכור הייתה תופעה דומה לזו עם כנסיות שהיו מזוהות לקהל האפרו- אמריקאים, היו מקרים שבהם אנשי הKKK הציתו ושרפו את הכנסיות תוך כדי הרג חפים מפשע ובכללן ילדים קטנים. נקווה שלא תהיה פה מלחמת דתות שסופה מר שכמובן תשפיע גם עלינו.

למה מלחמה בין הנצרות לאיסלם תשפיע

עלינו? מה קרה? פתאום היהודים והנוצרים החליטו ללכת יד ביד כנגד האיסלם האלים? איף

trigotrigo

New member
האיסלם הקיצוני שונא גם את היהדות.

אני מדגיש שזה הקיצוני. לכן על פי "האויב של אויבי הוא חברי" ועל סמך הקשר היותר טוב של ישראל עם המערב מאשר עם ערב, לא ממש תהיה ברירה - שוב, אם וכאשר.

מלחמת דתות זה דבר הכרחי

כי עד עכשיו יש מלחמה חד צדדית של דת אחת והיא מנצחת.

הלוואי, אני רוצה לראות פה דם מוסלמי

נשפך. חייבים להעמיד את המוסלמים במקומם. כבר נתנו להם להשתולל יותר מידי. לרצוח נזירה בגלל משפט שאמר האפיפיור? אין להם אלוהים למוסלמים.

ne ro

New member
Be sure

That those in Europe who hate Arabs and Muslims also hate Jews. Btw- It's nothing new about Eastern France- there are very much pro-nazi. Maybe because Alsace was once a German province?​

ne ro

New member
one moment

If Alsace was once a German province, and I'm only a chti'mi du nord- so where should Ibe??? The north or Belgium??

ne ro

New member
בטח שהיו

אז הטרור והאיסלם הקיצוני היה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר פעיל באירופה. גם בשנות ה-70.

ne ro

New member
ולא, עבור האירופאים אין שום קשר

בין האינתיפאדה והטרור הפלסטיני לבין אל קאעידה. סורי.

aviadbarel

New member
הצרפתים עוד לא יודעים מה מצפה להם..

כולי תקווה שהאיסלאם הרדיקלי לא יצליח לפגוע באף אחד מאזרחי צרפת, שיפוצצו רק מבנים ריקים, אבל מהיכרותנו את המחבלים ידוע שלא אחת הם גם מצליחים. מקווה שיום אחד תתעוררנה אומות העולם ויבינו כולם שברומא יש להתנהג כרומאים, ועם ערבים להתנהג כערבי. אין מה לעשות, אני צופה את התגובות שאקבל לכאן, אבל ערבים מבינים רק כח, וכהוכחה ראו מה קורה לאחרונה.

ne ro

New member
הלוואי גם שיפגעו במדינות סקנדינביה

יפות הנפש והצבועות!
וגם בבריטניה, שרוצה להטיל עלינו חרם, וגם בספרדים האנטישמים וביווונים.. בכל העולם!!

למעלה