עברי בגלגל"צ

TauberiT

New member
הוא לא ניסה ../images/Emo6.gif

היא שאלה אותו אם הוא ראה את הפיטמות השחורות של היפנים, והוא אמר "לא" ואז "מה נראלך, בטח שכן" או משהו כזה. נראלי

B bas

New member
../images/Emo45.gif

חח צודקת. זה מה שהוא ניסה. הוא בדק אם ליפנים באמת יש פטמות כהות יותר.

../images/Emo177.gifכוולי עקוצה!(היה ראיון נורא!)

אני לא מבינה מי כתב לה (לילך משהו...בעע...)את השאלות?! שמעתי וראיתי אולי מליון וחצי ראיונות של עברי וזה נמצא בין הגרועים (אולי אני קצת מגזימה...)אבל זה היה נוראי! לא ממש זורם ועברי באמת השמיע קולות שלא חשבתי שאני אשמע ממנו שוב(סתם בצחוק!) היה קצתארוך מדי ולא למדתי עליו שום דבר חדש...למרות שמאוד כיף לשמוע אותו עונה על את אותן שאלות את אותן התשובות ב-ד-י-ו-ק... אני זזה לחרופ...-העיניים שלי נעצמות כבר...לילה טוב לכולם

MaaYanGa

New member
עשיתי סיכום../images/Emo3.gif

אשכרה ישבתי במיוחד בשבילכם וכתבתי את הדברים החשובים... אבל גם היה כייפ מה? טוב אז נתחיל... הרב מצוטט ממש מילה במילה אבל קצת לא, תסתדרו נכון? לילך:"אם הייתה באה מכשפה ולוקחת לך או את הטקסט או את הלחן, מה היית משאיר?" עברי:"כוס אמא של המכשפה הזאת"
לילך: "אתה מגדיר את עצמך כאמן מיוסר" עברי:"אין לי זכות להיות מיוסר" סיפור מצחיק: כשעברי היה בלונדון, הוא הלך עם כמה חברים לשתות בירה והם פגשו שם איזה בחור שחברה שלו עזבה אותו והוא היה נורא מסכן אז הם דיברו איתו וזה... ואז עברי אמר לו איזה כמה מילים משיר. אז הבחור אומר לו:"אתה צריך לכתוב שירים, אתה" על יפן "יפן זה מקסים בעיניי, יש לי אובססיה ליפן אני אוהב את האסטטיקה שם אני אוהב את המוזיקה המטומטמת שלהם אני אוהב אפילו את הסרטים שלהם" "שמעת על המשחה להלבנת פטמות? מסתבר שהפטמות שלהם קצת יותר כהות" *השיר הכי ישראלי: חום יולי אוגוסט/שלמה ארצי *השיר שגורם לעברי לזוז: נו.. זה של ניצה ומירי מטלנובלה בע"מ
שכחתי איך קוראים לו מה? על פרחה במרצדס "זה בכלל היה אמור להיות שיר רוק" על המבקרים "אוהבים מוזיקה אבל פחות אנשים" על פחדים ביצירה "כל פעם כשאתה כותב שיר טוב, אתה חושב שאולי זה בעצם השיר הטוב האחרון" על פחד גבהים "כדורי הרגעה זה תמיד עוזר, גם אלכוהול" על עולם מושלם "לא יודע אם יש דבר כזה, לא יודע אם אני רוצה דבר כזה" על על חסכונות
"יש לי קופת חזיר וכל יום אני שם בה 10 אגורות, חיסכון ללימודי הלחנת קולנוע בעוד 200 ומשהו שנה" על הגירושים של ההורים "זו הייתה פרידה טובה" על הילדות הכינוי:"עברי מצרי"-"זה נורא הצחיק אותי" "התקליט הראשון שקניתי היה רדיו חזק של תיסלם באנגלית" "כשהייתי בן 4 הייתי מעריץ של יזהר כהן, הוא גר בגבעתיים והייתי בטוח שאיך שנכנס לגבעתיים נראה את יזהר כהן" על התיכון "אני אוהב את התקופה של התיכון אבל קצת מתחרט על מי שהייתי בתור בן אדם" "הייתי יותר מידי רציני" *שיר חורף:אוופ לילך ברנע הזאת צריכה לדבר יותר חזק, אם כל הכבוד לשם של התכנית וזה... לא שמעתי ת'שם של השיר. *יותר טוב כלום* לילך:"אתה בנאדם טוטלי?" עברי:"משתדל להיות" לילך:"לא צריך להתפשר לפעמים?" עברי:"לא" על זוגיות ויניב "אני חושב שזוגיות זה דבר נפלא ומסובך גם" "ברגע שזה נהיה כמעט זה כבר לא צריך להיות זה כואב מאוד זה מוזר מאוד זה מסובך מאוד נורא משמעותי" "אתה לומד איך להיות לבד, איך אתה כלפי העולם בתור בנאדם אחד" "גדלנו ביחד, התבגרנו ביחד" לילך: "אתה שומע את עצמך מדבר במשפטים שלו?" עברי:" בטח, ברור" *שיר חתונה: פירסט דיי אוף מיי לייף/ברייט אייז "השיר הכי יפה שאני מכיר על אהבה" "הרומנטיקה העילאית" על אהבה "הדבר היחידי שנשאר לעשות אחרי החתונה זה להתגרש" "לא, אבל אני מאמין באהבה" לילך:"בא לך למצוא את הבנאדם שתישאר איתו לנצח נצחים?" עברי:"בוודאי" לילך:"זה מעסיק אותך, אהבה?" עברי:"מעסיק, ברור... טיפה יותר מכדורגל. עכשיו אולי קצת פחות בגלל המונדיאל" על גל "תמיד כשמשהו רע קורה הוא אומר לי לפחות יצא מזה תקליט" "גל הוא הבנאדם שאני מכיר שיש לו הכי הרבה מוזיקה" "כשאני נכנס לדירה שלו, זה כמו להיכנס לחנות ממתקים מטורפת" על אבהות "רוצה בטח שרוצה" לילך:"אתה גם יכול ילד בגיל מבוגר" עברי:"כן, יש לנו פריווילגיה בעניין הזה" *בתי קפה* על קבלת ה"קהילה" "זה לא מובן מאליו וזה חבל בעיניי" *השיר שגרם לעברי לרצות להיות זמר- "העיף לי את הראש"- the flay/u2 ציטוט מצחיק:"זה כיפ להיות גמל"
*זה לא פייר שזה השיר שלו: כמה יוסי/ברי סחרוף. זהו... זה מה שהיה לי כל לכתוב...
מקווה שמי שלא שמע לפחות נהנה ממה שכתבתי...

GR££N woMAN©

New member
"זה פנטזיה כמו להיות גמל"*

ו.. יש לו פחד גבהים? לא הקשבתי בקטע הזה.. רק שמעתי שהוא לוקח כדורי הרגעה ואלכוהול בטיסות

mor298

New member
הו.. תודה. ../images/Emo9.gif

יש לו קופת חזיר?
עברי באמת רואה את המונדיאל?
חשבתי שהוא סתם משחק אותה
בקיצור, באמת תודה, מה. :] יש אנשים שמעדיפים לקרוא סיכום קצר(?) מאשר לשמוע באובר ריכוז שידור ברדיו במשך שעתיים.

maymayush

New member
מעתיקה לפה הודעה ששמתי בשרשור

השני... נראה לי שפה יכתבו תגובות מעכשיו אז אולי יש יותר סיכוי שתענו. יש סיכוי שמישהו מכם רשם את השירים שנמצאים בתוכנית? פשוט למשל השיר הרביעי, וזה של ביורק... אני לא קלטתי את השמות של השירים. אז אולי אתם יכולים לכתוב את השמות של השירים שהם לא של עברי והושמעו בתוכנית? ועכשיו באמת הלכתי לישון... (הודעה שלישית ברצף שאני כותבת את זה).

יש כמה

יש סהודעה מעלייך זאתי שרשמה הכל יד כמה שירים והנה הבאתי לך כמה שיר החתונה Bright Eyes - First Day Of My Life שיר של ביורק נדמה לי שהיה את all is full of love וגם זה Dream Theater - Through Her Eyes

למעלה