עברי בגלגל"צ

Arielcohen

New member
עברי בגלגל"צ../images/Emo9.gif

אני לא יודע מי המראיינת המריירת, מצטער מראש אם זאת אהובתי הדר מרקס (אני מכיר קצינה שהייתה איתה בשכבה... אני נוגע בכוכבים
), אבל מה נסגר עם חלק מהשאלות שלה?? "איך אתה מרגיש לפני שחרור אלבום?" מממ... "טוב, תודה?"
"הקריירה שלך לא התחילה בלהקה צבאית?" "דה" "היציאה הפומבית גרמה לשינוי בחיים שלך?" (בניסוח טיפה שונה) "מה נראה לך?!" נכון לרגע זה הראיון לא הסתיים... יהיו עוד קטעים כאלה :) המתח המיני בין עברי למראיינת ניכר היטב, אם כגימיק זול או כפורנו איכותי. אם עברי היה סטרייט אין ספק שהראיון היה הופך לסייבר סקס רדיופוני סוער, ובעצם, למרות הומואיותו, אני מופתע שזה לא קרה... ברצינות, לסיכום - אני חושב ש(לפחות בינתיים)היה ראיון חביב, מעניין, עברי חופר כמו שצריך, ואני אשמח לעוד

dabnir15

New member
אממ אני בשלב מסויים איבדתי אותם..

כלומר התוכנית הייתה ארוכה מידי, נהנתי אומנם מרוב חלקיה וחלק מהדברים (טוב חלק קטן מאוד ) לא ידעתי אבל בשלב מסויים איבדתי אותם בגלל אורך התוכנית לפי דעתי הייתה מספיקה שעה וחצי ואולי אפילו פחות. בכל מקרה עברי היה חופר כרגיל אבל מעניין. השמיע קולות מוזרים במיוחד:) ואף המציא לחן חדש ל"פרחה במרצדס". וזהו:) זה עוד מעט נגמר. גם אני נדבקתי בחפירות שלו:)

ofir1988

New member
גמני איבדתי אותם...

כי מישהו אילץ אותי להתקשר אליו!!!!

נועמופ

New member
לילך ברנע.

האישה והקול. אתמול הלכתי לחפש את הדר מרקס
בתמונות מחזור בחדר מורים. מצאתי.

אפשר לסכם את הראיון ב

אה פףףףף פוףףףף כן וזה וזה וכן וזה אהמממ אה הא
וחוצמזה
, היה אחלה ראיון. נשפך לי מים בכל החדר באמצע אז דעתי קצת הוסחה
, אבל היה באמת נחמד.. היה כיף לשמוע פתאום שירים כאלה שלא שמעתי מלא זמן ולשמוע את עברי מדבר על נושאים שהוא לא תמיד מדבר עליהם [היה לי דה-ז'ה-וו מסויים כשהוא אמר "מבוגר.. בן 17.." ו"עברי עיוור" אבל בסדר
]. נהניתי.

../images/Emo4.gif אבוי..לא שמעתי את הראיון =/

אומ!!! אין לי רדיו בבית. הרדיו היחיד שיש לי.. הוא מין רדיו כזה בעעע.. קטן שבחיים לא הפעלתי. שבטחח עלה כמה שקלים נייד כזה.. ואמ. אל הצלחתי לשמוע כלום חוץ מפעם אחת שמעתי את עברי שלנייה ואת השיר זכיתי לאהוב לשנייה ^^ אומ.. אולי יהיה את הראיון איפשהוא?

האגוש

New member
היה נחמד :]

אהבתי את השירים
וכולי גרופית היום ;[ אנשים שדיברו איתי סבלו!!

לסיכום

טוב אז אורעד נורא הצחקת אותי בתיאור שנתת אבל אין ספק שמילות הקישור של עברי הן לא משהו. והגמל בהחלט היה יציאה מפתיעה. בכל אופן למישהו יש את רשימת השירים ששודרו או לפחות את שם השיר של ברייט אייז שהוא הגדיר כשיר חתונה? תודה

למה לעזאזל הוא העלה את הנושא הזה?

פתאום באמצע הראיון אני שומעת אותו אומר "יש שם משחה להלבנת הפטמות"

NoAmOoOsH

New member
הוא אמר שהוא ניסה?! ../images/Emo12.gif

נראה לי הוא אמר רק שיש כזה בתאינלד..[תאילנד נכון?!] אבל לא יודעתת..

GR££N woMAN©

New member
היא שאלה אותו משהו על יפן

ואז הוא אמר שיש שם את המשחה הזאת ואז היא שאלה אותו אם הוא ניסה ובהתחלה הוא אמר לא כי הוא לא הקשיב ממש לשאלה חחח הוא היה עסוק בלענות על השאלה שלפני, ואז הוא אמר כזה "לא? בטח שניסיתי"

למעלה