עברית- שפה שוביניסטית

מעמקים39

New member
קיים מוטיב חוזר בתגובותיך- סגידה למין הגברי

אין בכך פסול כל עוד הוא לא נאמר בהתרסה בפורום פמיניזם.
אתה מנצל כל הזדמנות וכל תגובה לתת תחושה שהמין הגברי מוצלח ונהדר לעומת זה הנשי.
אני מבינה עכשיו למה מתעוררת כאן פעם אחר פעם שנאה לדבריך שמתפרשת כשנאת גברים.
התחושה היא שאתה מסתובב מול אנשים רעבים עם סוכריה ומלקק להם בהנאה מול הפנים.
אני חושבת שאתה עושה זאת במודע.
זה מכוער בעיני. אתה צריך לעשות המון חשבון נפש עם עצמך ולטפל בשנאת הנשים שלך.
אתה לא נמצא כאן סתם. יש לך סיבה והיא לא לקדם נשים.
כל תגובה שלך מעוררת אי נוחות ותחושות קשות של השפלה.
אני מאוד מאוכזבת ממך.

pov2

New member
בהחלט לא נמצא כאן סתם

ובהחלט סיבתו לשהות פה זה לא לקדם נשים אלא לרסנן.
ומה שחבל, זה שהרבה מאוד זמן ומחשבה על כתיבה שמקדמת נשים, מתבבזת על מתן תשובות לנודניק השובינסטי הזה

Berethor

New member
כן אין לי ספק שהפורום יהיה מאוד מעניין אם רק אתה ומעמקים39

תכתבו דברים קיצוניים על איך צריך לצנזר דבר זה או אחר, ועל איך השפה העברית היא "לא בסדר", אין שום דבר שמקדם נשים בדברים האלו, למעשה הרבה מהדברים שלך מחזירים נשים אחורה, כמו ברצון שלך לשים מגבלות של צניעות קיצוניות, אבל מה זאת לא בדיוק דבר חדש, זה דבר שהיה קיים בהרבה חברות עתיקות ועדיין קיים בהרבה חברות שמרניות. אתם מקבלים יותר תגובות של אנשים שלא מסכימים איתכם מאשר של אנשים שמסכימים איתכם, וזה מה שהופך את הפורום הזה לפעיל יותר. אז במקום להגיד תודה על כך שאנשים כמוני משתתפים בפורום, אתה קורא לי "נודניק שובינסטי", טוב לפחות אני לא עבד חנפן. איזה דברים יותר טובים יש לכם לעשות חוץ מלהגיב לי? למה לכמה הודעות אחרות יש לכם פה להגיב חוץ ממני?

מעמקים39

New member
השימוש בביטוי ״חנפן לנשים״ מאפיין שונאי נשים

אני הודעתי לך כבר מזמן שכל תגובה שלך תיענה בתגובה מצידי ואתה לא תשאיר את דבריך מתנוססים כאן על הדף ללא תגובה הולמת.
אני יותר מאשמח להתעסק בנושאים חדשים מאשר בלהגיב לך ותתפלא זה דבר הרבה יותר טוב בעיניי ואף נעים.
חשוב שתדע שבניגוד למה שאתה חושב אינך הרוח של הפורום ולא בזכותך הוא פועם. למעשה הפורום היה מת זמן רב למרות שהיית כאן. אתה תלמד להבין שלמרות שאתה מתחנן להיחסם ועושה כל שיכול כדי להטריף אני אמשיך בשלי ואענה לך כל יום על כל דבר שלא אסכים איתך.
דבר נוסף, אתמול התלוננת שלא ייתכן שיועלו נושא ההטרדות המיניות והיום מתלונן על נושא השפה העברית וכל זאת כששוב מתעלם מהעובדה שאתה עצמך לא טורח להעלות ולו נושא אחד בנוגע לנשים.
אתה מתבקש לחדול מלהעביר ביקורת על הנושאים המצויינים המועלים כאן ולתרום מזמנך לעודד ולשבח נשים באשר הן.

pov2

New member
לשאלתך- מדוע אנו מגיבים לך במקום להתעסק בהודעות אחרות

אענה במשל:
מעשה בגנן שרצה לשתול פרחים חדשים בגינתו ולטפח את אלו שכבר פרחו.
כשבא הגנן לגינתו נחרד לראות שמישהו פיזר בה פסולת.
הגנן אם כן, נאלץ לשנות את סדר יומו ובמקום לשתול ולטפח, החל לנקות את הפסולת.
&nbsp
אתה מבין שמיותר לשאול את הגנן הנ״ל, מדוע הוא מתעסק בפסולת במקום לגשת למלאכת השתילה והטיפוח?
&nbsp
הדילמה שכן נותרה היא האם לבנות סביב הגינה גדר מכוערת שתימנע מאנשים רעים להשליך פסולת בגינה, או להשאיר אותה חופשית ולהמשיך לנקות בכל פעם שמישהו מטנף?
&nbsp

Berethor

New member
גינה? יותר כמו מדבר, איך אפשר להתעסק בדברים שכמעט לא קיימים?

ומה הטעם לפתוח נושאים חדשים אם כמעט אף לא מגיב/יגיב עליהם? אפילו עבור בלוג זה לא טוב, ועל אחת כמה וכמה שעבור פורום. משל הרבה יותר מדויק למה שהולך פה יהיה על מישהו שחושב שהוא גנן, וגר במדבר, בקושי יש לו כמה צמחים מעטים בסביבה שבא הוא חי אבל זה לא הפריע לו לנסות לעקור אותם, משום שהם לא היו מספיק טובים לדעתו ומשום שהוא מתקשה לקבל את העובדה שהוא חיי במדבר ולא ביער, "הגנן" הזה ממשיך לעשות לעקור עוד ועוד צמחים בסביבה שבא הוא חי עד שלא נשאר כמעט כלום בסביבה שבא הוא חי, כך שלמעשה "הגנן" הזה הביא ליותר נזק מאשר לתועלת לצמחיה בסביבה שבא הוא חי, למרות שהוא חושב שהוא עשה את הדבר הנכון והוא מאמין שזה באשמת הצמחים שלא עמדו בקריטריונים הקיצוניים שלו ולא באשמתו. ואם כבר אתה מדבר על ספאם, לא ראיתי אותך מתלונן על כך שנפתח כאן "נושא" חדש בכל פעם שמעמקים39 הולכת לישון, דבר שהוא מיותר לחלוטין ורק ממלא את הפורום הדברים שטותיים, ולכן גם לא נהוג לעשות אותו בפורומים, אה שכחתי שאתה מרקד סביבה אז אתה לא מסוגל להגיד שום דבר על זה, במיוחד אחרי שכבר ראית שזה הפך לדבר שבשיגרה ולא דבר חד פעמי.

pov2

New member
לכנות דיונים שמעלה המנהלת בשם ספאם

במקום לברך אותה או כל אחת אחת אחרת על העלאת נושאים פמיניסטים לדיון, שוב מראה עד כמה אתה אנטי פמיניסט וכל זאת, בזמן ש"תרומתך" היחידה בפורום זה תקיעת מקלות בגלגליו.
כלומר, אדם שמחרבן פה על נשים מרשה לעצמו להעביר ביקורת על מי שתומכת בהן. פה. בפורום פמיניזם. הזוי

מעמקים39

New member
תגובותיו פוגעניות מאוד

לא מכבדות וכל זה בלי שום קשר להיותי מנהלת המקום. אני חושבת שיש לברך כל אדם שיעשה מאמץ להעלות נושאים בפורום ובטח שלא חלילה לפגוע ולהעליבו על מאמציו אלה. לעולם לא אתן שיפגעו באדם שיטרח ויעשה מאמץ מחשבתי כדי להעלות כאן נושאים וככל שירבו כך ייטב איתנו.
אל תחששו להעלות נושאים כאוות נפשכם...
ואל דאגה, אמשיך להיפרד מכם כל לילה בברכת ״לילה טוב״ המאפיינת אותי:)

מעמקים39

New member
אזהרה ראשונה לפני חסימה

לדאבוני הבנתי אם כי באיחור שבגלל תגובות כשלך הפורום הופך במה לריסון נשים במקום קידום נשים.
אתה מהווה משקולת לכל דיון שאמור לתמוך בנשים.
אני אמשיך להעלות נושאים בכל רגע פנוי שיהיה לי. בימים ובלילות. אם יתפתח דיון זה נהדר ואם לא אז חבל אך לא אסכים שתעביר ביקורת מזלזלת בניסיונותיי הכנים להרים את הפורום.
לא יודעת איך היה פה לפניי אך אזהרה שנייה לא תינתן!
בפעם הבאה שתתקע מקלות בגלגלים של הפורום הנפלא הזה, אחסום אותך!
בהצלחה!

מעמקים39

New member
הפורום הזה אינו מדבר. הוא גינה מופלאה

וכל יום אני אשתול כאן פרחים. אני מקווה שהגינה תגדל אבל גם אם לא אז אוודא שהיא תהיה גינה קטנה עם מלא פרחים. לעולם לא אחשוב שאני במדבר. אנסה לסחוף אליי כמה שיותר אנשים כדי שגם הם ישתלו פרחים.
זה כיף ונעים לעבוד בגינה.
רוחי לא תישבר כל עוד אני כאן וגם אם זו במה קטנה להעלאת מודעות זו עדיין במה לקידום הפמיניזם.

מעמקים39

New member
ושמתי לב לעוד דבר:

בהתחלה התלוננת שהפורום מת, אחר כך התלוננת שמעלים רק נושאים על הטרדות מיניות, אחר כך התלוננת
שמגיבים רק אליך במקום להתעסק בנושאים אחרים ועכשיו אתה מתלונן על ריבוי נושאים שטותיים.
אי אפשר לצאת ממך.

Berethor

New member
שימו לב לכמה הודעות הודעה אחת שלי מושכת ממכם, גם מבלי שאני

יפתח נושא חדש, זאת עוד הוכחה לעד כמה הפורום הזה הרבה יותר שומם בלי ההודעות שלי. התלונות שלי הן אלו ששיפרו פה את התכנים, אם לא הייתי מתלונן על כך שמקודם היו פה רק נושאים על הטרדות מיניות ואונס אז סביר להניח שזה היה נשאר ככה, וגם לא טענתי שכל הנושאים שפתחת היו שטותיים, זה עיוות שpov2 גרם לך להאמין בו כדי להסית אותך נגדי, אני התלוננתי בעיקר על פתיחת נושא על כך שאת הולכת לישון, ובצדק, ראית עוד מישהו בפורומים פותח נושא על דבר כזה? פורומים מיועדים לידיעות חשובות, זה כמעט כמו שדף הראשי באתר חדשות יהיה מלא "בכתבות" על איך כתבת זאת או אחרת הלכה לישון. אבל כמובן שאת וpov2 לא מבינים מה הבעיה בזה, ולא מבינים שדברים באים על חשבון נושאים חשובים, שאולי יש אנשים שעדיין לא הספיקו להגיד עליהם, אבל הם כבר נדחקו אחורה בגלל נושאים שטותיים ובנליים. אחת הסיבות שאני לא פותח נושאים חדשים זה משום שלא תמיד יש לי רעיונות לנושאים חדשים, ואני לא יפתח פה הודעה על כך שאני הולך לישון, משום שאני מאמין שזה יהיה ספאם, וזה לא יהיה מוצדק אפילו אם הייתי מנהל של פורום כלשהו בתפוז, דבר שכבר כמעט קרה בעבר.

pov2

New member
לעולם לא מאוחר לברך ״בוקר טוב״ (אלא אם את קמה מאוחר
)

pov2

New member
גם שי חי משך יחס, אז האם טוב לפרסם דבריו?

אם אתה עורך תוכן ציני ורע כמו יורם זק- אז כן
אם לא- אז לא.
&nbsp

pov2

New member
ודאי שאפשר לצאת ממנו: כיתבי על סגידתך לנשים שנראות כמו גברים

ותיראי כמה לייקים תקבלי ממנו :)
&nbsp

pov2

New member
ועכשיו- תשובתי למשל הגנן במדבר שלך:

אם לדעתך אין פה גינה פורחת, אלא מדבר צחיח, הרי שהטינופת אותה יש לנקות לפני השתילה והטיפוח של הפרחים במדבר- בולטת הרבה יותר ולכן- יש לנקות אותה ביתר שאת.
הרי חופן לכלוך במקום צחיח, בולט הרבה יותר מחופן לכלוך במקום צפוף בצמחים.
יתכן שבמדבר שכזה הצורך בגדר נגד האדם שמלכלך חיונית אף יותר.
&nbsp
אני מניח שהבעיה שלך בהבנת המשל שלי, היא שלא זיהית את עצמך כאותו מלכלך
אלא התייחסת לעצמך בטעות כצמח אוטנטי במדבר.
אז עכשיו- מקווה שהבנת את המשל והנמשל וליתר ביטחון- אבהיר:
תגובותיך פה אינם פרח במדבר וגם לא קוץ (שבמדבר הוא פרח), אלא לכלוך שמזהם את גינת הפורום ומצריך בכל פעם נקיון מחדש, במקום לקדם פמיניזם.
עד שיבנו את הגדר...
&nbsp
&nbsp

למעלה