עברית קשה שפה.

OriginalMe

New member
עברית קשה שפה.

שאלון מטומטם שנבע כתוצאה משיעמום טוטאלי. בעקרון זה איזה מילה אתם מעדיפים, כי כידוע לכולנו יש הרבה מילים שיש להן כמה מילים (הממ משפט מוזר יצא). טוב בקיצור, תבינו, ואם לא, חאבל! D: היי או שלום? שלום או אהלן? היי או אהלן? בגלל או משום ש? כי או משום ש? בגלל או כי? אני או אנוכי? אנוכי או אגואיסטי? שחצן או שוויצר? פזיז או יהיר? שמיים או רקיע? ריצפה או קרקע? מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? תזיין ת'שכל או חופר? שכל או מוח? פופיק או קורקבן? קקי או קקה? קקי או חרא? קקה או חרא? כוס או פות? בולבול או זרג? מחזור או ווסת? קונדישינר או מרכך? אבל או אך? איך או כיצד? כיצד או הכיצד? הכיצד או איך? למה או מדוע? איפה או היכן? אוטו או מכונית? מכונית או רכב? רכב או אוטו? סהר או ירח? ירח או לבנה? לבנה או סהר? בלוק או לבנה? כש... או בזמן ש? טוב או בסדר? סבבה או אחלה? נהדר או מעולה? רע או נאחס? זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? סוף או סיום? קץ או סוף? סיום או קץ? ביי או שלום? שלום או להתראות? ביי או להתראות?
תבורכו.

fireyes

New member
עונה

היי או שלום?שלום שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?משום ש כי או משום ש?משום ש.. בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אנוכי אנוכי או אגואיסטי?אנוכי שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?יהיר שמיים או רקיע?רקיע ריצפה או קרקע?קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?2 תזיין ת'שכל או חופר?חופרררררר שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה? קקי או חרא? קקה או חרא?חרא כוס או פות? בולבול או זרג?הא?חחח מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אך איך או כיצד?כיצד כיצד או הכיצד?הכיצד הכיצד או איך?הכיצד למה או מדוע?מדוע איפה או היכן?היכן אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?סהר ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?סהר בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש.. טוב או בסדר?בסדר סבבה או אחלה?סבבה נהדר או מעולה?נהדר רע או נאחס?רע זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)חחח לתנות אהבים להשתגל או להזדיין?- להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)חפרת!! על או מעל?תלוי בהקשר סוף או סיום?סיום קץ או סוף?קץ סיום או קץ?קץ ביי או שלום?שלום שלום או להתראות?להתראות ביי או להתראות?להתראות

shaharrr53

New member
עונה

היי או שלום?היי שלום או אהלן?אהלן היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?אנוכי שחצן או שוויצר?שוויצר פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מז**ן ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?תז**ן ת'שכל שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקה קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?חחחח כוס בולבול או זרג?בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?אוטו מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?בלוק כש... או בזמן ש?ש טוב או בסדר?בסדר סבבה או אחלה?אחלה נהדר או מעולה?נהדר רע או נאחס?רע זיון או משגל?ז*ון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)להזד**ן להשתגל או להזדיין?להזד**ן להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)להשתגל על או מעל?על סוף או סיום?סיום קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?שלום ביי או להתראות?ביי

הזוי.

שאלון מטומטם שנבע כתוצאה משיעמום טוטאלי. בעקרון זה איזה מילה אתם מעדיפים, כי כידוע לכולנו יש הרבה מילים שיש להן כמה מילים (הממ משפט מוזר יצא). טוב בקיצור, תבינו, ואם לא, חאבל! D: היי או שלום?הלו.
שלום או אהלן?שלום. היי או אהלן?היי! בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?משום בגלל או כי?כי אני או אנוכי?ני אנוכי או אגואיסטי?אגואיסט שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?מהקשור >< שמיים או רקיע?שמיים D:D:D: ריצפה או קרקע?אדמה ><" מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזרגג את השכל. תזיין ת'שכל או חופר?מזיין. שכל או מוח? פופיק או קורקבן?שבלול בגוף האדם. קקי או קקה?חרא קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא Xג כוס או פות? S: מה פשר השאלות? OO בולבול או זרג?זין ><"""""""""""""""""""" מחזור או ווסת?מחזור, דה? קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבלאבלאבל איך או כיצד?מדוע. כיצד או הכיצד?הכיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?מדוע איפה או היכן?איפה והיכן[: אוטו או מכונית?רכב Xג מכונית או רכב?אוטו רכב או אוטו?אוטו. הכי קצר. סהר או ירח?לבנה ירח או לבנה?סהר לבנה או סהר?ירח בלוק או לבנה?אבן בניין.
כש... או בזמן ש?כש. טוב או בסדר?אוקיי. סבבה או אחלה?אוקיי. נהדר או מעולה?אוקיי. רע או נאחס?כיח. זיון או משגל?Oם דפיקה.? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)אומרים לתנות.* וכמובן שלהזדיין O: להשתגל או להזדיין?להזדיין. להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) לעשות אהבה, נו מה. |: על או מעל?מלמעלה. סוף או סיום?קץ קץ או סוף?קץ סיום או קץ?סיום ביי או שלום?להתראות שלום או להתראות?יאללה ביי. ביי או להתראות?שלום תבורכו. להלהלה. תודה^^

עונה../images/Emo219.gif

היי או שלום?היי שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אנוכי D: אנוכי או אגואיסטי?אנוכי שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?יהיר שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?תלוי מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?מזיין ת'שכל שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקה קקי או חרא?קקי קקה או חרא?קקה כוס או פות?OO" בולבול או זרג?OO" מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?שניהם איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש... טוב או בסדר?שניהם סבבה או אחלה?אף אחד נהדר או מעולה?נהדר רע או נאחס?רע זיון או משגל?זיון? P: להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)א.לתנות אוהבים,ב'.להזדיין? P: להשתגל או להזדיין?להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)לתנות אוהבים על או מעל?על סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?שלום ביי או להתראות?ביי

rasmus girl1

New member
../images/Emo13.gif

היי או שלום?היי שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל ש כי או משום ש?כי בגלל או כי?גם וגם אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?אגואיסטי שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?יהיר.. שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?גם וגם פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקי קקי או חרא?גם וגם קקה או חרא?חרא כוס או פות?פות בולבול או זרג?בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?קונדישינר אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?לא זה ולא זה הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לא זה ולא זה בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש טוב או בסדר?גם וגם סבבה או אחלה?שניהם נהדר או מעולה?נהדר רע או נאחס?רע זיון או משגל?סקס להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)לשכב להשתגל או להזדיין?לשכב להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)לשכב על או מעל?שניהם סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?להית' ביי או להתראות?ביי :)

hilonet14

New member
קשה השפה XD

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תזיין ת'שכל או חופר? גם וגם XD שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא?חרא XDDDDDD קקה או חרא? חרא כוס או פות? פות בולבול או זרג? בולבול חחחח מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) גם וגם להשתגל או להזדיין? להשתגל XD להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) חחחחחחח גם וגם על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

t0mi

New member
עונה חח הזוי ביותר

היי או שלום? היי שלום או אהלן? אהלן היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? מהיר שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? XD כוס בולבול או זרג? בולבול (מה זה זרג??) מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר? בסדר סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? חח אממ זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X): סקס :p להשתגל או להזדיין? להזדיין חח להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) אמממ בחייעם שלי לא שמעתי על להשתגל, אז...להשתגל! על או מעל? על סוף או סיום? סוף0 קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

I am IRiTooSH

New member
עדיף..../images/Emo17.gif

היי או שלום?היי שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?אגואיסטי שחצן או שוויצר?שוויצר פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזבל תשכל תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקה קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?כוסS: בולבול או זרג?בולבולS: מחזור או ווסת?מחזורS: -איו מה זה השאלות האלו?!S:- קונדישינר או מרכך?קונדישינר אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?הכיצדP: הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?רכב סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?S: כש... או בזמן ש?כש.. טוב או בסדר?טוב סבבה או אחלה?אחלה נהדר או מעולה?מעולה רע או נאחס?רע זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)להתנות אוהבים על או מעל? על סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?שלום ביי או להתראות?ביי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :][:

היי או שלום?היי שלום או אהלן?אהלן D: היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?אגואיסט שחצן או שוויצר?שוויצר פזיז או יהיר? זה לא אותו דבר
שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?לאיודעת
פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקי קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?כוס בולבול או זרג?בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?אוטו מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?בלוק כש... או בזמן ש?בזמן ש טוב או בסדר?טוב סבבה או אחלה?סבבה נהדר או מעולה?מעולה רע או נאחס?רע זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)להזדיין להשתגל או להזדיין?להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)להזדיין
על או מעל?מעל סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?להתראות D: ביי או להתראות?ביי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק [קורקבן
] קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? כש ... טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

sweet shir

New member
^^~

היי או שלום? היי. שלום או אהלן? שלום. היי או אהלן? היי. בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? לא משנה אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? גם וגם פזיז או יהיר? לא משנה חח שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? קקי כוס או פות? לא משנה XD בולבול או זרג? זין/פין.
מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך. אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? האע? כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? לא משנה סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין XD להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) איכ שומדבר על או מעל? מעל סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

דנטל

New member
עברית

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אנוכי שחצן או שוויצר? שויצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמים ריצפה או קרקע? רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? מזיין ת'שכל שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקה קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

I L O V E MCR

New member
עונה- ושאלון יפה! ובנימה זאת:|פתחו את ההודעה|

כל הכבוד לכל האנשים שיוצרים שאלונים כל כך יפיםם!! באמת כל הכבודד!! היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? משום ש...XP כי או משום ש? משום ש בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? רקיעע ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבלל :] תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק ;C קקי או קקה?עם ה' חחחח קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? אפחד חחחח בולבול או זרג? זרג!? חחח גדולל!! מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? קונדישנר אבל או אך? אך איך או כיצד? כיצד כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? מדועע איפה או היכן? היכן אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? בסדר וכשרוצים ליבש -טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? נהדרר!! נדבקתי לזה לפני שבוע!! רע או נאחס? רע זיון או משגל? משגלל?! ואייי חחחחח להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) הראשון חחח להשתגל או להזדיין? אממ אממ --- להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) חחחחחחחח על או מעל? על סוף או סיום? סיום קץ או סוף? קץ סיום או קץ? קץ ביי או שלום? שלום!!! שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי ביי ביי=]

"בדרך אל ההגיון, זה בכלל לא שיר רומנטי.."

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים
ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תזיין ת'שכל או חופר? מזיין שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? קורקבן, ברור מה!!!1 קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? חרא
קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? רכב רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? כלום
נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? נאחס זיון או משגל?
להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להת' ביי או להתראות? ביייייי

אמממממ

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אנוכי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמים ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? לא יפה להגיד ככה
תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? קורקבן?.... פופיק. קקי או קקה? קקה קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? קונדישינר אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר? גם וגם סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? חחח זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) לשכב.. להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

crazysapir

New member
XDD ועונה

היי או שלום? היי.. שלום או אהלן?שלום שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אנוכי(חח נראה לי אני יתחיל להגיד אנוכי) אנוכי או אגואיסטי?אגואיסטי שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע?שמיםם ריצפה או קרקע?ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזיין תשכל תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק חחח עלק קורקבן קקי או קקה?קקי קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?כוס בולבול או זרג?זין..סתם בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד?הכיצד כיצד או הכיצד?הכיצד טוב עזבוווו פרשתייי>< הכיצד או איך? למה או מדוע? איפה או היכן? אוטו או מכונית? מכונית או רכב? רכב או אוטו? סהר או ירח? ירח או לבנה? לבנה או סהר? בלוק או לבנה? כש... או בזמן ש? טוב או בסדר? סבבה או אחלה? נהדר או מעולה? רע או נאחס? זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? סוף או סיום? קץ או סוף? סיום או קץ? ביי או שלום? שלום או להתראות? ביי או להתראות?

נועם 4

New member
חח עונה ../images/Emo175.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תשכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקה קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? נאחס זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? להשתגל (?) על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

היי או שלום?הייי שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?אגואיסטי שחצן או שוויצר?שוויצר פזיז או יהיר?פזיז?! שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?לזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?לזיין ת'שכל שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?טבור??חחח קקי או קקה?קקי קקי או חרא?חראא קקה או חרא?חרא כוס או פות?כוס בולבול או זרג?זין חחח מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד??חחח הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?אוטו מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?אוטו סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש..... טוב או בסדר?טוב סבבה או אחלה?סבבה נהדר או מעולה?מעולה רע או נאחס?רע זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)להזדיין להשתגל או להזדיין?להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)להשתגל על או מעל?על סוף או סיום?סוףףף קץ או סוף?סוףף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?שלוםם ביי או להתראות?ביי

נושבו

New member
עונה!

היי או שלום
היי שלום או אהלן
שלום היי או אהלן
ביי בגלל או משום ש
בגלל כי או משום ש
כי בגלל או כי
כי אני או אנוכי
אני אנוכי או אגואיסטי
אגואיסט שחצן או שוויצר