עברית קשה שפה.

Miss Menta

New member
מוזר. XD ../images/Emo109.gif

היי או שלום? היי. שלום או אהלן? שלום. היי או אהלן? היי. בגלל או משום ש? בגלל. כי או משום ש? כי. בגלל או כי? כי. אני או אנוכי? אני. אנוכי או אגואיסטי? אנוכי XD שחצן או שוויצר? שוויצר. פזיז או יהיר? יהיר. שמיים או רקיע? שמיים. ריצפה או קרקע? רצפה. מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין. תזיין ת'שכל או חופר? מזיין. שכל או מוח? מוח. פופיק או קורקבן? פופיק XDDDDDDD קקי או קקה? קקי. קקי או חרא? חרא. קקה או חרא? חרא. XD כוס או פות? חחחחחחחח כוס XD בולבול או זרג? בולבול. מחזור או ווסת? מחזור. קונדישינר או מרכך? קונדישינר. [לחוש אינגלישייה
] אבל או אך? אבל. איך או כיצד? איך. כיצד או הכיצד? כיצד. הכיצד או איך? איך יא חופרים
למה או מדוע? למה. איפה או היכן? איפה. אוטו או מכונית? מכונית. מכונית או רכב? מכונית. רכב או אוטו? אוטו. סהר או ירח? ירח. ירח או לבנה? ירח. לבנה או סהר? לבנה. בלוק או לבנה? מהההה. O-O כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? בסדר. סבבה או אחלה? אחלה. נהדר או מעולה? מעולה. רע או נאחס? נאחס. זיון או משגל? זיון XD להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין OO" להשתגל או להזדיין? להזדיין. להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל D:::: על או מעל? על. סוף או סיום? סוף. קץ או סוף? סוף. סיום או קץ? סיום. ביי או שלום? ביי. שלום או להתראות? שלום ולא להתראות
ביי או להתראות? ביי.

דורה17

New member
משיבה =]

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז חחח מילה חמודה שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? גם וגם פופיק או קורקבן? פופיק חחח זאת מילה מצחיקה קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? קקה כוס או פות? איכ בולבול או זרג? מחזור או ווסת? קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? הכיצד חחח הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר?אוקיי סבבה או אחלה?אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? קץ ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ולא להתראות חח סתם.. להתראות ביי או להתראות? ביי

fluppster

New member
מילים....

התשובות שונות אצלי אם השאלון מתייחס למילים בדיבור או בכתיבה. אני אענה לגבי דיבור: היי או שלום? היי שלום או אהלן? אהלן היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? זה לא אותו דבר.... יהיר, נגיד. שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? קקה כוס או פות? פות בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? בזמן ש טוב או בסדר? בסדר סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) אני לא אומרת אף אחד מהם, אבל שיהיה - להשתגל על או מעל? מעל סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

מילים מילים

היי או שלום?שלום שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?אהלן בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?הא? שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע?שמים ריצפה או קרקע?ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזיין תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קורקבן זה לא מאכל כלשהו? קקי או קקה?קקה קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?כוס בולבול או זרג?בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?צרכך למה לדבר אנגלית? אבל או אך?אבל איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?מדוע איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?רכב סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש טוב או בסדר?בסדר טוב מילה לא נחמדה סבבה או אחלה?סבבה נהדר או מעולה?מעולה רע או נאחס?רע זיון או משגל?משגל? DDDDD: להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)להזדיין להשתגל או להזדיין?אותו דבר כמו השאלה שקצת יותר למעלה להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)לא מכירה על או מעל?על סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?שלום שלום או להתראות?שלום ביי או להתראות?להתראות

עונה:)

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? קונדישנר אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון..((איזה מין שאלה זאת?!?) להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) : שאלה מפגרתת אבל להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

../images/Emo42.gifאוקי ../images/Emo12.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? איכס נו מה? קקה או חרא? טוב מה?? כוס או פות? בולבול או זרג? מחזור או ווסת? קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? בזמן ש טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? נאחס זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

עיר של קיץ

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? משום ש כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? קקה כוס או פות? חח פות
בולבול או זרג? בולבול
מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? רכב סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? בלוק כש... או בזמן ש? בזמן ש טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? נהדר רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) חח לא אומרת אוקיי להשתגל או להזדיין? להזדיין, אבל זו מילה מכוערת להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) עזבו אותי על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

anna the best

New member
איזה שאלון הזוי... רואים שהיה לך משעמם...

היי או שלום? שניהם.. אבל יותר היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? הי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר. אבל יותר סנוב. פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? זיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקה קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? אף אחד בולבול או זרג? כנל מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח רח או לבנה? שניהם, אבל יותר ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? בסדר סבבה או אחלה? שניהם נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? אף אחד להזדיין או להתנות אוהבים? כנל (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? כנל להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)כנל על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? קץ סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

עונה../images/Emo3.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? לע ולע שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? לע ולע שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? לע ולע XB מחזור או ווסת? מיחזור
קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה <מה זה בלוק XB> כש... או בזמן ש? כש .. טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? לע ולע להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) XBBB נו באמת
להשתגל או להזדיין? להז להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) מה זה להשתגל XB לע ולע על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? ביי

נועוש3

New member
עונהה

היי או שלום? היי
שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? משום ש
אינדבר כזה בגלל ש... המורה ללשון אמרה
כי או משום ש? כי
בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני
אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי
שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמיים
ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תשכל תזיין ת'שכל או חופר? חופרר
שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק חח קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חראא אימפריה! קקה או חרא? חרא חח כוס או פות? אממ כוס? בולבול או זרג? חחחח בולבול מחזור או ווסת? מחזור
קונדישינר או מרכך? קונדישינר
אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך
כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו חח למי יש כח להגיד מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח
ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? לבנה
כש... או בזמן ש? כש
טוב או בסדר? בסדר סבבה או אחלה? סבבה
נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון חחח להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להתנות אוהבים XD להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להתנות אוהבים
על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביייי =] שלום או להתראות? להתראות
ביי או להתראות? ביי

לאיור

New member
עונה

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל ש כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? פזיז רק בגלל שזה מצחיק אותי שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיייןןן!!!
תזיין ת'שכל או חופר? חופררר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק!! קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא, אני אוהבת להדגיש ש ח קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוווס! בולבול או זרג? זרגגג חחחח.. בובול ניראה לי מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? פסדר סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל?על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות?שלום ולהתראות ביי או להתראות? ביי חפרתם חח :)

למעלה