Miss Menta
New member
מוזר. XD ../images/Emo109.gif
היי או שלום? היי. שלום או אהלן? שלום. היי או אהלן? היי. בגלל או משום ש? בגלל. כי או משום ש? כי. בגלל או כי? כי. אני או אנוכי? אני. אנוכי או אגואיסטי? אנוכי XD שחצן או שוויצר? שוויצר. פזיז או יהיר? יהיר. שמיים או רקיע? שמיים. ריצפה או קרקע? רצפה. מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין. תזיין ת'שכל או חופר? מזיין. שכל או מוח? מוח. פופיק או קורקבן? פופיק XDDDDDDD קקי או קקה? קקי. קקי או חרא? חרא. קקה או חרא? חרא. XD כוס או פות? חחחחחחחח כוס XD בולבול או זרג? בולבול. מחזור או ווסת? מחזור. קונדישינר או מרכך? קונדישינר. [לחוש אינגלישייה
] אבל או אך? אבל. איך או כיצד? איך. כיצד או הכיצד? כיצד. הכיצד או איך? איך יא חופרים
למה או מדוע? למה. איפה או היכן? איפה. אוטו או מכונית? מכונית. מכונית או רכב? מכונית. רכב או אוטו? אוטו. סהר או ירח? ירח. ירח או לבנה? ירח. לבנה או סהר? לבנה. בלוק או לבנה? מהההה. O-O כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? בסדר. סבבה או אחלה? אחלה. נהדר או מעולה? מעולה. רע או נאחס? נאחס. זיון או משגל? זיון XD להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין OO" להשתגל או להזדיין? להזדיין. להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להשתגל D:::: על או מעל? על. סוף או סיום? סוף. קץ או סוף? סוף. סיום או קץ? סיום. ביי או שלום? ביי. שלום או להתראות? שלום ולא להתראות
ביי או להתראות? ביי.
היי או שלום? היי. שלום או אהלן? שלום. היי או אהלן? היי. בגלל או משום ש? בגלל. כי או משום ש? כי. בגלל או כי? כי. אני או אנוכי? אני. אנוכי או אגואיסטי? אנוכי XD שחצן או שוויצר? שוויצר. פזיז או יהיר? יהיר. שמיים או רקיע? שמיים. ריצפה או קרקע? רצפה. מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין. תזיין ת'שכל או חופר? מזיין. שכל או מוח? מוח. פופיק או קורקבן? פופיק XDDDDDDD קקי או קקה? קקי. קקי או חרא? חרא. קקה או חרא? חרא. XD כוס או פות? חחחחחחחח כוס XD בולבול או זרג? בולבול. מחזור או ווסת? מחזור. קונדישינר או מרכך? קונדישינר. [לחוש אינגלישייה