כשאני מנסה להעלות קבצים לשרת גם בצד ימין וגם בצד שמאל של המסך (קבצים שבמחשב וגם קבצים שבשרת) שמות שניתנו בעברית נראים בגיבריש ושמות של קבצים שבאנגלית מופיעים באנגלית. האם אפשר לראות את שמות הקבצים בעברית? בתוכנה שמעלה לשרת ?
רואים את שם הקובץ בעברית מה שאת צריכה לעשות, הגדילי, הרחיבי את החלון השמאלי זה שמראה מה יש במחשב שלך ואז תוכלי לראות את כל השם בעברית (עושים את זה כמו בכל תוכנה , עמדי על השוליים ומשכי ימינה) בהצלחה
בתוכנת הftp שלך. כדי לראות עברית ולא גיבריש, החליפי את הפונט בצורה הבאה- בתחתית המסך יש לחצן הנקרא options. בחלון הנבחר כנסי ל display והחליפי מצד ימין את סוג הפונט ל -Ansi variable וזה יסתדר. אלישע
תומכים בשמות בעברית לא של הקבצים ולא של התמונות או כל דבר אחר הנוסף לדפים. לאחר שהתרגלתי שבתקשוב דרום הכל תומך בעברית עשיתי כך גם באתר נוסף של בית הספר והייתי צריכה להשקיע עבודה נוספת בשינוי לעברית לאחר ששום דבר לא עבד. לכך התכוון שלומי
גם בעברית וגם באנגלית . כל מה שאני מעלה לתקשוב הדרום אני מעלה בעברית כי פשוט יותר נוח לי לעבוד עם קבצים בעברית . ולגיבוי יש לי את הקבצים באנגלית . על כל מקרה שלא יהיה (כמו הפולנים) כך שאם יהיה צורך להעלות את הקבצים בעתיד לשרת אחר אקח הקבצים האחרים.. שיהיה בכייף ליאנה
שרת אכזב. אולם יש להתרגל ולכתוב קישורים באנגלית כי לא כל חומר ימצא את מקומו שם. אני מעלה חומרים עבור גורמים חיצוניים לשרתים שלהם או לשרתים חדשים ורובם נמצאים בקליפורניה.החומר שלהם לא יכול "לשבת" על שרתי תקשוב דרום!