עבריינות המתנחלים:

ראליסט

New member
עבריינות המתנחלים:

ללא בושה,וללא כל דין וחשבון עצמי או לאומי,יושבת לה חבורת בריונים של מתנחלים ועושה צחוק מהממשלה,מהחוק ,מצה"ל וממדינת ישראל: למול פני המצלמה,ללא בושה,הם מקימים מאחזים,שכולם יודעים שאינם חוקיים,וזאת לאחר שיום קודם לכן הממשלה פינתה אותם,כוחות צבא בזבזו את זמנם כדי להאבק בקיצוניים הללו במקום לעסוק בבטחון שוטף והם עושים מצה"ל צחוק. וכל זה מול המצלמות.תארו לכם שעבריין אחר היה עובר עבירה למול מצלמות הטלוויזיה,הרי מיידית היה נעצר.רק הם לא! הפגיעה שהם פוגעים היא גם באינטרסים של המדינה.כי כל אחד יכול אח"כ להווכח שישראל לא מקיימת את חלקה בהסכם עם האמריקאים. הגיע הזמן להעביר לעבריינים הללו מסר אחד-או שתפסיקו לבנות מאחזים לא חוקיים או שתעצרו.ואפשר לעצור גם 1000 מפירי חוק. נמאס מכל המשיחיים הללו שתוקעים למדינה גול עצמי,יורקים על החוק בגאווה ובפרהסיה,ויורקים על צה"ל ,ממשלת ישראל ומדינת ישראל!!!

רונאל1

New member
עלוקות שמפירים חוק על חשבוננו

בימים אלה של משבר כלכלי צריך לזכור את העלות הכלכלית הגבוהה של העלאת המאזחים שוב ושוב, הצורך להביא חיילי מילואים מהבית כדי לפנות אותם והחוצפה שיש לאותם מפירי חוק. וזה כמובן בזמן שמי שבונה פרגולה ללא רשיון בכל מקום במדינת ישראל מקבל קנסות וצו הריסה. היום הם יורקים על החוק ובונים מאחזים לא חוקיים, מחר הם ירצחו ראש ממשלה נוסף בישראל. אני מקווה שיכניסו אותם לכלא.

מעניין מאוד...

אחד הכללים החשובים של החוק הוא שוויון בפני החוק... לא שמעתי את השמאלנים קוראים להרוס את כל הבנייה הבדווית הלא חוקית, ו/או את הבניה הפלשתינאית הלא חוקית באותו מרץ שהם קוראים לעשות זאת כשמדובר בבתי יהודים. יתרה מכך: בכל פעם שעיריית ירושלים הורסת בניה ערבית לא חוקית השמאל אף מזעק כנגדה! אז מה? דין אחד ליהודים ודין אחד לכל השאר? מזכיר לי תקופות אפלות במאה הקודמת...

Roobie

New member
השורה האחרונה שלך

ממש הרסה את כל ההודעה שלך. לא תמיד צריך להוסיף את ההערות הטיפשיות האלה. מה, אתה באמת חושב שרונאל הוא אנטישמי ויש לו אינטרס לפגוע ביהודים באופן כללי? עד השורה הזאת ההודעה שלך היתה הגיונית. עכשיו אני אהנה לשאר ההודעה - "לא שמעתי את השמאלנים קוראים להרוס את כל הבנייה הבדווית הלא חוקית" - למיטב הבנתי, הויכוח בנושא הבדואים בנגב הוא לא על נדל"ן אלא על זכותם של הבדואים לחיות בישובים משלהם, שיהיו מוכרים ומחוברים לרשת המים והחשמל. אין לי עמדה בנושא, אבל אין שום קשר ביניהן לבין התנחלויות בשטחים הכבושים (ע"פ אריק שרון). "ו/או את הבניה הפלשתינאית הלא חוקית" - נחש מה? אנחנו רוצים לעזוב את השטחים בהם הפלשתינים בונים בצורה לא חוקית. מצידה שיבנו את מגדלי עזריאלי הפלשתיניים בלי אישור, כי אני פשוט לא רוצה להיות בשטחים ההם. "יתרה מכך: בכל פעם שעיריית ירושלים הורסת בניה ערבית לא חוקית השמאל אף מזעק כנגדה!" - שוב, כמו החלק הקודם. מה יש לנו לחפש בא-סוויעה וסור-באהר? ושוב, כדי לחדד את הנקודה שהויכוח אינו בנושאי נדל"ן, פיסקה מתוך מאמר שכתבתי לפני כחודש וחצי - " השימוש בשם "מאחז בלתי-חוקי" גם מאפשר לימין להשתמש בדמגוגיה זולה, ולטעון "מדוע אינכם עושים דבר נגד המאחזים הבלתי-חוקיים של הבדואים בנגב?", כאילו שיש לכך דבר וחצי דבר עם המחאה נגד המאחזים של המתנחלים בשטחים. יש לטפל בבעיה בנגב בלי שום קשר, כמו שיש לטפל בבעיות בניה בלתי-חוקית בכפר-שמריהו או באום אל-פאחם, להבדיל. המחאה נגד המשך הרס העתיד שלנו ע"י השקעה בשטחים הכבושים אינה קשורה לגושפנקא שניתנת או לא ניתנת ע"י הגורמים המוסמכים לכך ע"י ממשלת ישראל ".

רונאל1

New member
מעניין מאוד 2..

אני מודיע בזאת רשמית שבניה בלתי חוקית של ערבים במזרח ירושלים כל עוד הם חלק ממדינת ישראל צריכה להיהרס בדיוק כמו המאחזים הבלתי חוקיים של המתנחלים. נקודה. האם עכשיו נשמע ממך משהו דומה לגבי המאחזים הבלתי חוקיים, הרי לדבריך "אחד הכללים החשובים של החוק הוא שוויון בפני החוק... " אז יאללה בוא נראה אותך...ממתין להבהרה. החלק האחרון בפואמה שלך היה באמת לא לעניין.

בבקשה

אחרי שייהרסו כל מאות אלפי יחידות הבניה הלא חוקיות של הערבים בכל חלקי מדינת ישראל הריבונית (הגליל, נחל עירון, הנגב, מזרח ירושלים וכו'), ייתכן שאתמוך בהריסת מבנים שהוקמו בתחומים שאינם מדינת ישראל הריבונית (אם מישהו ישכנע אותי שיש צורך בהיתר לבניה שם- האם יש צורך בהיתר לבניה ממדינת ישראל באמצע שכם? אם בשכם לא, אז גם בשאר יש"ע לא).

רונאל1

New member
כצפוי אתה מגמגם...

למה אחרי שייהרסו? למה למתנחלים יש עדיפות על כל אזרח ישראלי אחר? למה כשמישהו רוצה לבנות פרגולה בראשון לציון והוא זאת בלי רשיון גם הורסים לו אותה וגם קונסים אותו? וכמובן שאתה רץ להשוות בין מתנחלים לפלסטינים בשכם. אין ספק שהמתנחלים היו מתים להתחלף. ועכשיו פתאום לדבריך ההתנחלויות הם "מבנים שהוקמו בתחומים שאינם מדינת ישראל הריבונית". כשנח לך הם ישראלים לכל דבר וכשלא נוח וצריך להגן על משעיהם הפליליים, המתנחלים כבר לא ישראלים. בשורה התחתונה יש לך מוסר כפול. עבריינים צריכים להיענש באשר הם והמתנחלים לא מורמים מעם גם אם נדמה להם אחרת.

הורסים לו את הפרגולה?

רק לאחרונה הגיע העניין של כיכר הלחם והאוהלים שהוקמו שם ללא שום היתר על שטח הרשום בטאבו כשטח בבעלות פרטית (בניגוד מוחלט לשטחי ההתנחלויות) לבג"צ ולא התקבלה החלטה על פינוי אלא על מו"מ. אז מה נפקא מיניה? אתה זה שרוצה דין אחד למתנחלים ודין אחד לכל השאר.

ראליסט

New member
תסלח לי...

אבל זו הפגנה...אף אחד לא מתכוון באמת להשאר שם.אגב בכיכר המדינה כבר פונו אותם אנשים. ויש הבדל: כאן מדובר באנשים קשי יום. המתנחלים הם כאילו שמקשים על כולם,ולא בטוח שהם החלשים בחברה.

רונאל1

New member
למען הסדר הטוב,

בגצ כן קיבל החלטה על פינוי ונתן מסגרת של שבוע למו"מ שבסיומו יהא אשר יהא, המפגינים יפונו. אבל למהות העניין - זו השוואה מעליבה. עוד מעט תגיד לי שעד שלא יפנו את החד הוריות שמפגינות מול משרד האוצר, אין זכות לפנות מתנחלים... דין אחד לכולם - מתנחלים ואזרחי מדינת ישראל.

רונאל1

New member
ואגב אם מישהו צריך לשכנע אותך

שהמתנחלים זקוקים היתר בניה, אז אני מציע שישכנעו את כולנו שהמתנחלים צריכים בכלל שצה"ל יבזבז כוחות בשטחים להגן עליהם כי אלו הרי "תחומים שאינם מדינת ישראל הריבונית" כהגדרתך. בוא נשאיר אותם שם שיבנו שם ארמונות בלי היתרים, רק נוציא את צה"ל משם ושיסתדרו עם השכנים שלהם שם לבד. את הכסף נפנה להשקעות בתשתית, הקטנת הפגיעה בשכבות החלשות ועידוד תעסוקה וצמיחה.

ראליסט

New member
מסכים איתך!

בכל מקום בו המתנחלים יקימו ישוב לא חוקי,צה"ל לא יגן עליו והם יצטרכו להגן על עצמם לבד!!! נראה אותם אז....

ראליסט

New member
למה "אחרי"?

ממשלת שרון,שהיא ממשלתך הנבחרת-היא שהחליטה על פינוי כמה מאחזים.לא מדובר בכלל בפינוי ישובים (לצערי). אז מה הרעש? כל "מופרעי הגבעות" הם ממשיכיהם האידאולוגיים של התומכים ברצח רבין.מן הסתם על המשטרה (ולא הצבא),לטפל בהם,בדיוק כמו שהמשטרה מטפלת בכל עבריין-גנב,רמאי או רוצח.

ראליסט

New member
אז תפנה לשמאל....

הרי תמיד התירוץ שלך הוא-"אם השמאל עשה משהו שאינו בסדר....גם לנו מותר" . חשבתי לתומי שהימין "שונה" מהשמאל בסטנדרטים שלו.אתה אומר בעצם:" אם אתה גנבת גם לי מותר". לגבי בנייה לא חוקית: תאמין לי שיש גם יהודים בתוך הקו הירוק שבונים בנייה בלתי חוקית,אבל אם זה מתגלה,המשטרה מייד מטפלת בעניין.אז הדין הוא: למתנחלים אחד-ולכל האחרים:יהודים,מוסלמים,נוצרים-אחר. המתנחלים מגיעים לשיא החוצפה כשהם עושים את עברותיהם אל מול המצלמות-ועוד בגאווה.שיתביישו על הנזק שהם גורמים לנו,ועל הערעור של הבטחון שהם יוצרים בכך שהם מעסיקים חיילים רבים בטמטום שלהם,במקום שהם יתעסקו בבטחון השוטף. אגב,מה שהשמאל אומר לא רלבנטי,כי בניה לא חוקית ערבית,גם מטופלת-למשל הריסת המסגד לא מזמן.ולא מדובר פה ב-5 קוואנים ,שנועדו ליצור התגרות ופרובוקציה בקרב כל העולם. מעבר לכך,מעשיהם של המתנחלים מנוגדים פוליטית למה שרוב העם (בהם בוחרי שרון רבים),רוצה.מתי כבר ילמדו המשיחיים החולים הללו,שהם הבעיה שלנו לשלום,ממש כמו שהחמאס הוא הבעיה של הפלסטינים?

Democritous

New member
אינני יודע האם נכון

להציג כך את פני הדברים. ברור לכל כי אותן האחזויות מדוברות אינן מתקיימות משום אוזלת ידה של מערכת החוק אלא מתוקף הכשר בלתי פורמלי מצד בעלי אינטרסים במערכת הפוליטית. עצם הצורך בהכשר חבוי זה מעידה על ריקבון המערכת הפוליטית שלנו אשר מסתירה מעין הציבור את טיבם האמיתי של פעולותיה בשל ידיעתה כי אינו תומך בכך. לכן נכון יהיה יותר לומר כי אותם מאחזים הינם חוקיים מן הבחינה הפוליטית אך הם אינם כאלה מן הבחינה הציבורית. כעת אינני יודע מה מסוכן יותר, אותה הפרת חוק מדומה עליה אתה מדבר? או ניתוק המערכת הפוליטית מהציבור אשר מעמידה את כל מערכת שלטון החוק בישראל באור מגוכח.

ראליסט

New member
אם צדקת...

המצב באמת גרוע יותר. אם השלטון מכשיר בסתר פעילות שהוא עצמו מתנגד להן בקולי קולות,אזי מדובר באמת בשלטון רקוב,ובמערכת פוליטית המרמה את הציבור.

העבריינים הם הללו שנפגשים עם

מחבלים בניגוד לחוק ותומכים בטרור. "פעילי השלום" שהביאו את אוסלו ומאות הרוגים.

ראליסט

New member
אני לא שמעתי...

על חוק שעוסק באיסור מפגש עם פעילים מהצד הפלסטיני.גם החוק שחוקק שמיר בזמנו הופל ע"י הכנסת.אז על תברבר. מאידך,המתנחלים הם מפרי חוק,של הממשלה שאתה הצבעת בעדה. שמחתי לשמוע שכוחות הבטחון יתחילו לטפל בעברינים,כבר במוצ"ש.למרות שזה ענין למשטרת ישראל.

זה שלא שמעת לא אומר שאין

דווקא יש חוק האוסר מפגש עם סוכני אוייב. גם כשהיה חוק ספציפי להפגש עם הפלסטינים אנשי שמאל נפגשו גם נפגשו. עוד בשלהי מלחמת לבנון ר"ץ (מר"ץ של היום) נפגשו עם ערפאת ועם עוד שורה של מחבלים בכירים בניגוד לחוק. וזה נמשך עד היום. הפושעים הללו הביאו את אוסלו הנורא.

למעלה