עברו עליי עם העכבר....

SimsY

New member
עברו עליי עם העכבר....

למעשה לא ממש :) זאת הייתה רק הפרסומת שהייתה בצד. אני לא ידעתי שיש קהילת מייפל סטורי בתפוזי רק עכשיו במקרה גיליתי - ממש נחמד
אני אשמח להשתלב - רק אם אני כבר פתחתי שרשור רציתי לשאול - כשתוקפים את הלוחם מפלצות אז ה-Weapon Defense מוריד מהעוצמה של ההתקפה, זה ברור. אבל מה קורה עם הקוסם ? אם המפלצות תוקפות אותו הוא משתמש ב-Magic Defense כדי להוריד את עוצמת ההתקפה ? כי אם הוא גם ישתמש ב-Weapon Defense די יקרעו אותו....

miss_t

New member
welcome../images/Emo140.gif

והשתלבות נעימה לא הבנתי את השאלה שלך, למה שהweapon DEF יוריד מעוצמת ההתקפה?

SimsY

New member
הבהרה

הרי ככל שה-Weapon Defense עולה כמות הנזק שחוטפים הוא קטן יותר, עם הביצים הייתי מקבל 20 נזק בלי מגן ו-12 עם אז זה הוריד.

miss_t

New member
בוא נראה אם הבנתי אותך

"כשתוקפים את הלוחם מפלצות אז ה-Weapon Defense מוריד מהעוצמה של ההתקפה, זה ברור. אבל מה קורה עם הקוסם ? אם המפלצות תוקפות אותו הוא משתמש ב-Magic Defense כדי להוריד את עוצמת ההתקפה ? כי אם הוא גם ישתמש ב-Weapon Defense די יקרעו אותו...." זה מה שאמרת, אני חושבת שאתה מתבלבל קצת (או שאני?) לרוב החפצים יש גם magic def וגם weapon def ההבדל בינהם- ישנם מפלצות שפוגעות בך בכוח קסם (כמו ה הזאבים בnath או balrog) ויש את אלו שברגע שאתה נוגע בהם - אז אתה נפגע- וההגנה של זה היא הweapon def. אמממ אני צודקת, נכון? כי זה ההיגיון שנראה לי- גם ללוחם וגם לקוסם יש בגדים שנותנים הגנה מתקיפות קסם והגנה מפגיעה.

SimsY

New member
תקיפה

כן, לזה התכוונתי - אבל ה-Weapon Defense של חפצי הקוסם הם הרבה יותר נמוכים מהחפצים של הלוחם. כי יש לי גם קוסם וגם לוחם וה-Weapon Defense בביגוד של הלוחם זה מספר גבוה של Weapon Defnese ומספר נמוך של Magic Defense - אצל הקוסם זה בדיוק הפוך. גם מלהסתכל על הדמויות שלי אני יכול לראות את זה - הם בערך באותו שלב - על סף העבודה השנייה וה-Weapon Defnese של הלוחם שלי הוא משהו כמו 125 אצל הקוסם הוא משהו כמו 30. במג'יק Defense זה בדיוק ההפך.

ToryMaster

New member
זה רק הגיוני

קוסם זקוק לפחות weapon def מכיוון שהוא תוקף ממרחק [המפלצת לא כל כך זוכה לגעת בו], ועם לוחם אות והדבר -= רק הפוך.

miss_t

New member
אז לא הבנתי מה שאלת כי נראה לי

שאתה מבין מה הולך...

SimsY

New member
כן אבל בדיוק שאלתי איך

קוסם יכול להלחם ככה נגיד במקום הזה עם כל החזירים שקופצים עלייך Pig Beach אם הוא כזה חלש או אם הוא צריך לרדת להלחם פנים מול פנים כי אין שום מקום שהוא יכול לעמוד בבטחה אבל לפי מה שהמנהל אומר בהודעה שמעל כנראה אם הוא לא יכול הוא לא מתקרב למקום הזה וזהו. אה ויש לי עוד שאלה - לפעמים כשאני זורק כדור אנרגיה זה מתביית על מפלצות ולפעמים לא - איך גורמים לזה לקרות ? אני מתכוון אם אני עומד על חתיכת עץ או משהו ויורה כדור אנרגיה בדרך כלל הוא נזרק ישר אבל לפעמים קורה שהוא עוקב אחרי מפלצת כשהיא עולה למעלה או יורד למטה לפגוע במפלצת.

miss_t

New member
זה קורה רנדומלית

זה די מצחיק כשזה קורה, דרך אגב- אתה יודע איך לבנות הסקילים שלך? *מנהל= מנהלת. ובאמת קוסם לא יתקרב למקום שהפגיעה בו גבוה
יש מספיק מקומות להתאמן בהם.

SimsY

New member
היי שוב

כן, תודה אני נעזר במייפל ויקיפדיה בשביל זה. זה מצחיק כי הדמות הראשונה שלי הייתה קוסם וניסיתי לבנות אותה איך שאני רוצה - חשבתי שיהיה לי קוסם גם חזק אבל גם חכם .... ראינו איך זה יצא .....
ובקשר למקומות פגיעה - טוב נו.... אז אני אקרע אותם אחר כך עם הלוחם שלי :)

miss_t

New member
ד"א, מייפל- ויקפדיה- יש לך קישור?

מעניין אותי לראות אם הם באמת נותנים מידע טוב..

SimsY

New member
יש שני אתרי ויקיפדיה שעוסקים במייפל

http://www.maplewiki.net/index.php?title=Main_Page http://www.mapleguide.net/wiki/index.php?title=Maple_Story_Guides

SimsY

New member
האחיין שלי הכניס אותי

האמת הוא סתם שיחק ואני אמרתי לעצמי מצד שני גם אני רוצה :) למרות שאף אחד לא מבין למה אני משחק במשחק של ילדים.

למעלה