עבירת משמעת

Julie_angel

New member
אל דאגה ../images/Emo9.gif

עבירת משמעת בטירונות זה שטויות במיץ- אז נשארים שעות ביציאה או שבת(תלוי בחומרה, לפעמים אפילו זה לא!!!), אבל אין לזה שום השפעה אח"כ!!! וזה מניסיון, בתור מישהי שעלתה ל-2 משפטים, היו לה 2 עברות, ו-2 הערות משמעת(וכל זה בחודשיים בלבד) ובעוד חודשיים תקבל את הארון(סג"ם), אני יודעת על מה שאני מדברת!!! לאף אחד לא אכפת ממה שאת עושה בטירונות!!!

הצבא מתחיל רק בבסיס הקבוע.

אין שום חשיבות לטירונות או לקורס. הכל בולשיט. מה שכן, אם את רוצה שיציבו אותו איפה שאת רוצה (בדר"כ יש שאלון , אני חושב..) אז תתנהגי למופת בקורס כדי שהמפקד שלך יתן לך מה שאת רוצה. אני זוכר שהייתי כזה בון בון גם בטירונות וגם בקורס ואז הגעתי לבסיס הקבוע וראיתי שהכל בולשיט והצבא זה לא כל כך קשוח כמו שעושים ממנו. חוץ מזה מה זה שירות של בחורה? כלום.!... שנה וקצת...אז אין לך מה לדאוג. Rיקש - עד מתי נוב 8´?!

Julie_angel

New member
take it easy!!!

בטירונות הכל בולשיט!!! כמובן אף פעם לא כדאי להגזים וצריך לשמור על הטעם הטוב, כמובן הכל בפרופורציות הנכונות, אחרי הכל מי רוצה להישאר שבת או שעות ביציאה???

יניב100

New member
הערה

מזה אין חשיבות לטירונות או קורס.אם בטירונות תעשה בעיות ותלוי איזו טירונות אני מדבר פה על קרביים אתה תשלם על זה ביוקר שעות ביציאה שבת ריתוק לבסיס.אף אחד לא יתרגש מהשגעונות שלך שמה הם רגילים לזה.חבר שלי בטירונות בצנחנים חטף שבת בגלל שלא הצדיע לקצין בדרגת סגן.לגבי קורס אתה צודק!!!

למעלה