עבור שונאי החרדים

כרמיזן

Well-known member
אתמול כמעט ונקלעתי לתאונה קשה בכביש מהיר ברוך השם הרכב פיספס אותי בסנטימטר.
הרכב הפוגע איבד שליטה התנגש בגדר ההפרדה ואז ברכב לפני ואז נעצר שהתנגש בחוזקה בגדר הנגדית
עצרתי את הרכב הוצאתי את האישה מהרכב המרוסק והגשתי עזרה ראשונה לנהגת שהייתה בהתקף חרדה קשה – עד שהגיעו כוחות ההצלה.
אבל אני לא הסיפור כאן.

תוך דקות ספורות הגיעו ארבע ניידות של מתנדבי מד״א – הרבה לפני שנראתה באופק ניידת רשמית אחת.

ומה היה משותף לכל מי שהגיע לעזור?
כולם, ללא יוצא מן הכלל – חרדים.

אז בפעם הבאה שמישהו משמיץ את הציבור הזה – תזכרו: כשיקרה לכם משהו, יש סיכוי של 90% שהם יהיו הראשונים שיבואו להציל אתכם.

הימין הלא מתנצל של הצל

Harrington

Well-known member
מנהל
הרכב הפוגע איבד שליטה התנגש בגדר ההפרדה ואז ברכב לפני ואז נעצר שהתנגש בחוזקה בגדר הנגדית
עצרתי את הרכב הוצאתי את האישה מהרכב המרוסק והגשתי עזרה ראשונה לנהגת שהייתה בהתקף חרדה קשה – עד שהגיעו כוחות ההצלה.
אבל אני לא הסיפור כאן.

תוך דקות ספורות הגיעו ארבע ניידות של מתנדבי מד״א – הרבה לפני שנראתה באופק ניידת רשמית אחת.

אז בפעם הבאה שמישהו משמיץ את הציבור הזה – תזכרו: כשיקרה לכם משהו, יש סיכוי של 90% שהם יהיו הראשונים שיבואו להציל אתכם.

הימין הלא מתנצל של הצל
אם זה מה שיגרום לשונאי חרדים לשנוא פחות, מצבנו טוב. חוששני שאין לדבר כל סיכוי. השונאים הרי מתחלקים לכמה קבוצות:
1. שונאים מתוקף היות החרדים חרדים וישנאו לעולם ללא כל קשר לסוגיה עניינית כלשהי.
2. כאלה ששונאים מכוח זה שכל מה שהם שומעים שלילי. אצלם לכאורה יש מצב לתיקון, אבל מאחר והם בכל זאת שונאים מבלי שטרחו אי-פעם לבדוק את נכונות החרטוטים שהם שומעים, למעשה גם אצלם הסיכוי לא גדול (שהרי אילו היו בודקים היו מבינים שסתם מאכילים אותם שנאה ולא בהכרח דברי אמת).
3. אלו שלא באמת שונאים אבל חולקים על דברים מסוימים. אלה לכתחילה סביר להניח שמכירים את עולם המציאות והאמת ויודעים את מה שהובא כאן למעלה גם בלי שהדברים יובאו בפניהם במפורש. אצלם אין צורך בנ"ל.

certified.woke

Well-known member
אם זה מה שיגרום לשונאי חרדים לשנוא פחות, מצבנו טוב. חוששני שאין לדבר כל סיכוי. השונאים הרי מתחלקים לכמה קבוצות:
2. כאלה ששונאים מכוח זה שכל מה שהם שומעים שלילי. אצלם לכאורה יש מצב לתיקון, אבל מאחר והם בכל זאת שונאים מבלי שטרחו אי-פעם לבדוק את נכונות החרטוטים שהם שומעים, למעשה גם אצלם הסיכוי לא גדול (שהרי אילו היו בודקים היו מבינים שסתם מאכילים אותם שנאה ולא בהכרח דברי אמת).
3. אלו שלא באמת שונאים אבל חולקים על דברים מסוימים. אלה לכתחילה סביר להניח שמכירים את עולם המציאות והאמת ויודעים את מה שהובא כאן למעלה גם בלי שהדברים יובאו בפניהם במפורש. אצלם אין צורך בנ"ל.
אינני דובר בשם אחרים, אולם אינני שונא חרדים אלא אך נד להם, על בזבזם את חייהם בפולחן למשהו המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניהם.
עם זאת אני מסכים כי זהו ענינם...עד גבול מסוים.
מול ההתנדבות לארגוני הצלה למיניהם וגמ"חים גם לחלוניים - מצויה ההשתמטות מ"חובות" אחרים לכלל הצבור כגון נשיאה בנטל הגנה על המדינה, לקיחת חלק בפעילות משקית.
עונְיָם - מבחירה אך לקיחה יותר מאשר נתינה...ועל מנהיגיהם אין אף מלה טובה לומר...אדישות למדינה, כאילו היו עדיין בגלות, ופשוט "סוחרים" בצאנם ותרים בלא לאות אחר אתנן מכסימלי...

מ ש ה 53

Well-known member
גם יודה משי זהב פלטינה היה קמב"ץ ומאוחר יותר הקים את זק"א. צדיק מארץ הצדיקים היה ואפילו משואה הוא זכה להבעיר פעם.
ולפתע התברר שהוא היה גם מטרידן מיני אם לא גם פדופיל.
אוי אוי אויייי...
לא שאני מנסה לרמוז חלילה, שכל ה"צדיקים" שהזכרת הם בני סוגו ועדתו, אבל לך תדע.
חוצמזה: בינינו... כל מי שבא להציל נפש, אם כאיש מד"א, אם כפראמדיק ואם כחובש שעבר במקום [ולא כי כל אלה נקראו לסייע? כוווולם צדיקים].

Harrington

Well-known member
מנהל
גם יודה משי זהב פלטינה היה קמב"ץ ומאוחר יותר הקים את זק"א. צדיק מארץ הצדיקים היה ואפילו משואה הוא זכה להבעיר פעם.
ולפתע התברר שהוא היה גם מטרידן מיני אם לא גם פדופיל.
אוי אוי אויייי...
לא שאני מנסה לרמוז חלילה, שכל ה"צדיקים" שהזכרת הם בני סוגו ועדתו, אבל לך תדע.
חוצמזה: בינינו... כל מי שבא להציל נפש, אם כאיש מד"א, אם כפראמדיק ואם כחובש שעבר במקום [ולא כי כל אלה נקראו לסייע? כוווולם צדיקים].
לא הבנתי את הקשר בין דבריך לדברי. אז משי זהב חטא כנראה על אף פעולו החיובי הרב. אוקיי, אז? זה לא קשור לא לחרדים (זולת לצרכי תקיפתם כמובן), כמובן לא מעיד מאומה על כל חרדי אחר, ולא משנה כהוא זה את מה שכתבתי בעניין השאלה אם העובדות שתוארו בפתיחת השרשור בכוחן לשנות שנאת חינם. אתה רק מחזק את דברי ומלמד שתשובתי למעלה הייתה נכונה, כלומר שהסיכוי שכך יקרה אינו גדול בדרך כלל.

certified.woke

Well-known member
אבל אני לא הסיפור כאן.

הימין הלא מתנצל של הצל
אה, "הצל"...

ארבעה אמבולנסים, או ארבע ניידות?
אין הגיון ב- dispatch של ארבעה אמבולנסי מד"א, אא"כ מדובר ברבוי נפגעים ואני סבור כי יש להם מרכז שליטה אחד, לפחות בכל אזור, המתאם dispatch.
סביר יותר כי מדובר בארבע ניידות של ארבעה ארגונים שונים המצויים בתחרות ביניהם על ראשוניות בשטח...אבל שיהיה...

נערך לאחרונה ב:

xyxy210

Well-known member
אבל אני לא הסיפור כאן.
אבל אני לא הסיפור כאן:ROFLMAO:
וזה נכון, כי אגדות לרוב שמענו ממך מחוח חסר מוח ועוד כמה.
חרדים ? פוחדים ? אסור לאדם שמפוחד לטפל בבני אדם.
אגדות מספרים בגן ילדים....
חחחחחחחחחח הצחקתיהנו
ובסוף מתברר שכל האגדה היא של הצל. נו טוב עוד דמות לחיקוי....

נערך לאחרונה ב:

Henry0

Well-known member
הם לוקחים עבודה של אנשים שצריכים לעבוד בכך ולהתפרנס,
וזאת כדי לקבל נקודות זכות לגן-עדן.

שהרבנים יעניקו להם נקודות זכות לעולם הבא, על שרות צבאי מלא.

כרמיזן

Well-known member
הם לוקחים עבודה של אנשים שצריכים לעבוד בכך ולהתפרנס,
וזאת כדי לקבל נקודות זכות לגן-עדן.

שהרבנים יעניקו להם נקודות זכות לעולם הבא, על שרות צבאי מלא.

אתה אוסף נקודות זכות של סטאלין ויאסר עראפת,
יהודים אוספים נקודות זכות של צדיקים.

אתה תלך לכף הקלע,
והיהודי ילך לגו עדן.

טום וג'רי

Active member
זה לא אמור לפתור אותם מחובות. בסך הכל הם עובדים בחילוץ אנשים. יש כאלה שעובדים בעיריה , בהיי טק. מה רע בלעבוד?

ויש תועה מחרידה בעיר שלי ששם כל יום המון סירנות שלא לצורך. על כל שריטה שקיבל משהו מגיעים חמש ניידות. מוגזם

Harrington

Well-known member
מנהל
זה לא אמור לפתור אותם מחובות. בסך הכל הם עובדים בחילוץ אנשים. יש כאלה שעובדים בעיריה , בהיי טק. מה רע בלעבוד?

ויש תועה מחרידה בעיר שלי ששם כל יום המון סירנות שלא לצורך. על כל שריטה שקיבל משהו מגיעים חמש ניידות. מוגזם
סתם להשכלה כללית, סביר להניח שמדובר במתנדבים ולא בעובדים.

למעלה