עבודות תחזוקה באתר

עבודות תחזוקה באתר

גולשים יקרים, ביום רביעי ה-12 למאי (בלילה שבין שלישי לרביעי) בין השעות 04:00 – 07:30 לפנות בוקר תתבצע עבודת תחזוקה באתר. עקב העבודות יהיו הפרעות בגלישה באתר. סליחה על אי הנוחות ותודה על הסבלנות. צוות הנהלת הפורומים

Dejiko nyo2

New member
נצל"ש - חדשה, אני מניחה...?

וואו... תפוז. נצח לא הייתי כאן. כבר שכחתי אם מקובל לעשות שרשורי (עדיין קוראים לזה ככה בתפוז, נכון?) "חדש\ה בפורום" וכאלה. נו, שיהיה. אז היי~ ^-^ אני שיר, בת 22 מרמת השרון. בקרוב אתחיל תואר ראשון בתקשורת חזותית בבצלאל, מה שאומר שאעבור לירושלים. הייתי פליטת "תפוז", עכשיו אני פליטת "היידפארק1451". אני עובדת כמנהלת שיווק. בזמני החופשי אני מציירת, כותבת, קוראת ומכינה אביזרי אופנה מחומרים שונים. יורושיקו נה~! ^_^ נ.ב. הבהרה - אני לא חוזרת לעשות קוספליי משל עצמי. פשוט התגעגעתי לראות קוספליי של אחרים, להיות חלק מהתהליך שלהם, לעזור אם אפשר. יש לי סיבות משלי לא לעשות את זה, חלקכם כבר יודעים מהן~ בכל אופן, הסתכלתי קצת בפורום ושמחתי לראות שהרבה מהותיקים שזכרתי מפורום אנימה ומנגה בתפוז, נמצאים כאן - ועדיין עוסקים בקוספליי ^^ אז, מי מכיר אותי? P-: ועל מה אתם עובדים כרגע? אשמח להתעדכן~

Kienai Negai

New member
אמג, שיר נאמינה?

מגניבבבב XDDD ברוכה הבאה~~~ גם אם זו לא את XDD 33>

Dejiko nyo2

New member
וואו, לקח לי דקה להבין XDDD

כן, זו אני~3> היית בקאסט איתנו, לא? אני לא מצליחה לחבר את השם לפנים מוכרות...

Kienai Negai

New member
לא לא..XD

אני אן, הייתי פשוט בבית של חופית יום לפני ואת נתת לנו טרמפXD

Serf SaN

New member
היי בעלת טריירמון מגניבה שכמותך.

זיהיתי כבר לפי הכינוי. :)

Dejiko nyo2

New member
DDDDDD:

*טריירמון מוסר שלום* לול~ לא ידעתי שאתה מנהל את הפורום הזה! XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי,

ברוכה הבאה לפורום
יש מצב שאנחנו מכירות מימים עברו אבל אני לא בטוחה. את מוזמנת מאוד להתשתתף ולהיות חלק מהפורום גם אם לא בתור מי שיוצרת את הקוספליים בעצמך! והמון בהצלחה בבצלאל! ירושליים זו עיר אדירה, גרתי שם שנה וחצי עד לא מזמן.

Dejiko nyo2

New member
אנחנו אכן מכירות ../images/Emo13.gif

גם אני זוכרת אותך מאיפשהו. פורום פאנפיקים, יש מצב? ותודה~ מה עשית בירושלים, אם מותר לשאול?

Dejiko nyo2

New member
חופיתתתתתתתתתתתתתתתתתת33333>

מה שלומך? D: את קולטת שעדיין מזהים אותי כ"נאמינה" בכל מיני מקומות? XDD

akane

New member
היי שיר D:

כמו כולם זיהיתי כבר מהכינוי (ה2 הוא חדש לא?), תהני להשתתף פה, אנשים טובים וכשרון לרוב~

למעלה