עבודות נוספות...

אתי@

New member
הכל מקסים, ובייחוד התחתיות לכוסות

איך עשית אותן? ציירת אחת-אחת?

לילך1

New member
מאד מאד יפה !!!

ומצטרפת לשאלה של לילך.... במה ציפית את התחתיות לכוסות???? בטפט שקוף???

העבודות מקסימות ../images/Emo24.gif

ורציתי לשאול מה זה אומר התפוזים לגבי הפנג-שואי? כי אני מאוד אוהבת פנג שואי ומתעניינת.... סאני.

didi10

New member
הי סאני, תודה../images/Emo140.gif לגבי הפנג שווי

התפוזים =ORANGE = זהב בסינית. אני השתמשתי בהם כדי "להפעיל" את פינת העושר (עניתי על כך כאן בפורום), מצויין להניחם בעציץ, ובפינת העושר המס´ הוא 4, לכן הכנתי 4 תפוזונים. גם אני מאוד נמשכת לתחום זה, אך הקורסים מאוד יקרים, לצערי... אני אנסה לשלוח לך קישורים (אם אצליח, לא ככ´ יודעת איך עושים זאת אך אנסה) יש תוכנית "ברוח הפנג שווי" בערוץ החיים הטובים, הפרק החדש משודר בימי ה´ בשעה 23:00, ואני לא מפסידה (אני חושבת שהשבוע ישודר פרק 7 או 8) ובמשך השבוע יש שידורים חוזרים של פרקים שונים. שם מאוד ברור ההסבר והיא נותנת רעיונות ומאוד ברורה יש אתר של רן בן-אלי מאוד מקצועי אך מקצועי מידי www.fengshui.co.il יש פורום בעידן הדלי פורום ב ynet באתר- אלטרנטיבי לא הולך לי להעביר קישורים, אני לא יודעת איך ולא מצליחה מקווה שתמצאי שם חומר מעניין.

tint

New member
הדבקת דס

מניסיון דבק שמדביקים חרסינות מעולה לדס על עץ ודבק חם טוב למגנט על דס או לדס על סיכות ראש

dili

New member
עבודות משגעות!

האם המתלה היה מוכן מבחינת העץ והמתלים הקטנים? אני מחפשת מתלים כאלה שאפשר לחבר אותם לעץ ולא יודעת איפה למצוא (חוץ מנגר)... ואני חוזרת על הבקשה, כשמעלים עבודות, לתת פירוט על העבודה, ממה היא עשויה, איך היא נעשתה...דברים שסביר להניח שישאלו ממילא.

didi10

New member
../images/Emo13.gifתודה

המתלה היה מוכן לגמרי, העץ והמתלים, ובחנות אפילו חיברו לי את המתלים האחוריים, קניתי את זה בתל אביב ברח´ סלמה "עולם העץ" או משהו בסגנון יש רק חנות אחת כזאת, יש להם נגריה בצד אחד של הכביש, שם ניתן להזמין רהיטים מכל הסוגים המינים והצבעים, ומעבר לכביש מלא מוצרים מעץ.

שמיימית

New member
בוקר טוב עבודות מגוונות ויפות רק ..

המלצה קטנה תקטיני את התמונות שאת מעלה לכאן כדי שיוכלו לראות אותן טוב יותר ולא לגלול מצד לצד

didi10

New member
תודה, אך אין לי מושג איך להקטין

אשמח אם תוכלי להסביר לי

didi10

New member
בהתלהבות הכנתי עוד תחתיות ממפית

מודבקות על קרטון ביצוע, צבוע בלבן, ומנוילן בטפט שקוף

שמיימית

New member
ממש יפה

לגבי ההקטנה אם יש לך תוכנה כלשהי כמו פוטושופ או ACDSEE פשוט עושים RESIZE ומקטינים את יודעת שיוכלו להתרשם יותר מהעבודות המקסימות

didi10

New member
תודה, וזהו שאין לי שום תוכנה המחשב

די חדש ועוד בקושי התקנו בו משהו (בעלי, אני ממש לא יודעת להתעסק בתוכנות והגדרות, עד שלמדתי להוריד התמונות מהדיסקט למחשב, כבר יכולתי להכין עוד תחתיות...
) אגב, את מכפס´?

lilachh

New member
דידי - פעם הבאה אין לי בעיה שתשלחי

לי את התמונות ואני אקטין לך בשמחה

למעלה