עבודות נוספות...

didi10

New member
עבודות נוספות...

הנה מס´ עבודות שלי, ניסיונות ראשוניים לתפור, הכנתי תיק די גדול (בקיץ) שיהיה לבריכה ואחכ´ חברה "הזמינה" במידה קטנה יותר עם ידיות ארוכות יותר, אך איכות ה"חיבורים" היו ככ´ ירודים שלא נתתי לה אותו, אמרתי שתמתין שאשיג מכונת תפירה (השגתי... אך אני לא יודעת איך להעביר את החוטים שם... מה דעתכן?

didi10

New member
ובהזדמנות זו רוצה לומר לכל הבנות

ככ´ הרבה עבודות עלו ממש קשה לעקוב, העבודות פשוט מדהימות, ואתן ככ´ מוטיבציה לעבוד וככ´ הרבה רעיונות אני מקבלת מכן שאני כבר הולכת לשבת ולנסות לעשות דברים חדשים, אגב, איך אפשר להדביק מגנט לדאס? ועץ לדאס? יש לכן מושג? יש לי רעיון שאני רוצה לנסות מקווה להצליח ולהראות לכן. העבודות שלי נראות מאוד ראשוניות, והגימורים גרועים בטח, כי אלו ניסיונות ראשוניים באמת (ויחידים אגב) ועוד מעט יגמר לי להראות עבודות שצברתי עד היום אז אני חייבת להתיישב ולהכין עוד, לא?

מוקסמתת

New member
עבודות ממש מקסימות../images/Emo140.gif

עבודות יפיפיות, הכל כל כך יפה רציתי לשאול לגבי התפוז הסיני, למה הוא משמש בפנג שואי? תודה ולילה טוב

didi10

New member
לא תאמינו-מההודעה האחרונה תראו מה

הכנתי, וזה רק בזכות השראתי ממכן, תודה לכן, זו הרגשה פשוט נפלא -ליצור מוקסמתת- לגבי שאלתך:התפוזים- בסינית המילה כתום=זהב, כך שמצויין להניח אותן בעציץ (לכן בתמונה הן קצת מלוכלכים, מהחול) ובמיוחד אם הם מונחים באזור השפע והשגשוג (כמובטלת ניסיתי ל"חזק" את אז´ העושר - אולי תגיע עבודה...) אזור השפע נמצא בדרום-מזרח, או של הבית או של הסלון.

didi10

New member
"מתקן" להודעות מדאס ואטב מניאטורי

נדלקתי על האטבים האלו כבר מזמן - באיקאה הם עולים ממש גרושים, משהו כמו 5-6 שח´ לכמות די גדולה (אני חושבת 12 יח´)

didi10

New member
../images/Emo9.gif תודה (כאן אני מקבלת את העידוד

הכי כיפי שאי פעם קיבלתי) תודה

dili

New member
גם אני הכנתי כאלה!

רק שעד שהפילם יגמר יקח זמן להראות אותם

lilachh

New member
אשמח לדעת ממה התחתיות עשויות

יש לי בתכנון סופשבוע של תחתיות...זה נראה מנוילן, זה קרטון ביצוע או משהו כזה?

didi10

New member
התחתיות עשויות מקרטון ביצוע וניילתי

אותם בטפט שקוף שקניתי אתמול באייס (26 שח´ אני חושבת) אתי- התחתיות אכן צויירו אחת אחת, זה נראה לי הרבה יותר פשוט וקל, הנה עכשיו עשיתי עוד סט, ככ´ התלהבתי מהתוצאות, הפעם עם מפיות שזו הפעם הראשונה שלי איתן והסתבכתי איתן, נראה לי שאצטרך לחפש המאמר ולקרוא טוב טוב. הכל התקמט לי ולא הלך, אחת נקרעה לי והייתי צריכה לגרד אותה ואז לצבוע שוב בלבן - ורואים שזה לא נקי כמו האחרות.

lilachh

New member
תודה - תיארתי לעצמי שזה כך..

הם יצאו נפלאות...לגבי המפיות...תקראי את המאמר...הוא מאמר מצוין ואני בטוחה שהוא יעזור לך.

כדאי לכן לעשות למינציה

במקום טפט שקוף..זה יוצא הרבה יותר פשוט ויפה. יש באופיס דיפו.

למעלה