עבודות גבס

noameitan

New member
עבודות גבס

יש לנו דירה חדשה והחלטנו לעשות בה עבודות גבס (בעיקר לתאורה, לא קשור לצנרת מיזוג). אנחנו כרגע מחפשים רעיונות יפים. - יש אתרי אינטרנט / חנויות עם דוגמאות של עבודות ? - איך מתמחרים כזו עבודה ? היא כוללת גם העברת חיוט חשמל. - יש לכם המלצה על איש מקצוע שהוא גם בעל חוש אומנותי ? תודה.

רוקוקו

New member
גבסססססס.....

המחיר של מטר גבס נע בסביבות ה-140 ש"ח למ"ר בעבודה גדולה ורגילה.... החיווט הוא לפי נקודה.. מחיר נקודת חשמל היא בסביבות 150 ש"ח לנקודה. בהצלחה ובקשר לבעל מקצוע טוב אפשר לדבר.... בהצלחה רוקוקו (ערן).

tooshtoosh

New member
שאלה לערן

האם אפשר לעבוד בגבס בצורה מדוייקת עד המילימטר? או שתמיד יש סטיות כמו בבניה רגילה?

tooshtoosh

New member
מתקנת את עצמי

ברור לי שעבודה בגבס מדוייקת יותר מעבודה עם לבנים מכל סוג שהוא, אבל השאלה אם אפשר להגיע לרמת דיוק של עץ לדוגמא. אני אסביר לאן אני חותרת, אני מדברת על בניה של דברים מורכבים ועדינים משהו שיותר דומה לרהיט מאשר לקיר...

רוקוקו

New member
התשובה היא כן ! ! !

גבס הוא חומר יותר מדוייק ויותר ישר מבלוק ובמיוחד יותר עדין. מזה זה מתחיל. לשאלתך לגבי בניית דברים עדינים זה אפשרי אבללללללל אני לא בדיוק מבין למה את קוראת עדין???? ובכל מקרה אם תכתבי לי מסר אז אולי נבהיר קצת את העיניין. בהצלחה רוקוקו (ערן).

יש מגוון אלאמנטים לפרטים עדינים...

לא זוכרת את היצרן, אבל ערן בטח יודעה...פינות מעוגלות, קרניזים,קנטים...

tooshtoosh

New member
תודה ערן ואווה

עזרתם לי מאוד. ערן, אני אשרטט את מה שאני רוצה, ואשלח לך באימייל שתוכל לחוות את דעתך. מה האימייל שלך בבקשה?

למעלה