עבודה?!

עבודה?!

מי מכם עובד/מתכנן לעבוד במהלך הלימודים? בתור מה? כמה משמרות אתם עושים בשבוע? אני מתלבטת אם לעבוד בזמן הלימודים, אבל בנתיים גם הדברים שנכתב שהם לסטודנטים מחייבים 4 משמרות בשבוע וזה קצת הרבה.. אני רוצה 2-3 ככה

silverhawk

New member
לפחות בהתחלה

אני מתכוון שלא לעבוד - עד שאראה איך בדיוק אני מסתדר עם התואר מבחינת הזמן. בשביל זה עבדתי בשנה וחצי האחרונות. :)

אחרי שראיתי היום את המערכת שלי..

אני לא חושבת שיש איזה שהוא יום שיאפשר לי לעבוד בעבודה "נורמלית". נו שויין..אני אשאר עם הפרילאנס שלי, אמשיך לעבוד לי מהבית ואקווה לטוב.
אני חושבת שיש מקומות עבודה, לסטודנטים, שמתגמשים איתך יותר בעניין המשמרות. שווה לבדוק עוד אופציות.

Lir האחת

New member
עבודה אינדיד ../images/Emo88.gif

סיימתי היום קורס בשירות לקוחות במוקד העיסקי של מירס, מחר המשמרת הראשונה. יש לי גמישות במשמרות, אז לא נראה לי שתהיה לי בעיה לשלב את העבודה עם הלימודים, זו גם הייתה המטרה שלי מלכתחילה. למרות שאי אפשר לדעת אף פעם, נראה מה יהיה בפועל כשאני אתחיל את הלימודים. אני החלטתי שלפחות אני אנסה לשלב עבודה. בתואר ראשון לא ממש עבדתי [רק שיעורים פרטיים]. אם יהיה לי קשה אני אעזוב, הלימודים הם בראש סדר העדיפויות שלי.

unholy

New member
אני עובד

החל מהסמסטר השלישי התחלתי לעבוד. אני עובד בין 2 ל-5 משמרות תלוי בלחץ שלי. העבודה שלי היא בתחום הלימודים שלי (פחות או יותר) אז מאוד מתגמשים עם שעות. ככה שזה חמד ולא מנג'סים לי יותר מדי אם יש עומס גדול.

uri80

New member
עובד, עבדתי, אעבוד. יאללה חופש.... ../images/Emo3.gif

משרה מלאה, לפעמים קצת יותר, לפעמים קצת הרבה הרבה יותר
תכל'ס, אם את לא באמת חייבת לעבוד הרבה, רצוי לשים את הלימודים במקום הראשון. ממליץ דרך אגב על שיעורים פרטיים. אחלה פתרון.

אבל הקטע שאני בקושי זוכרת נושאים מהתיכון

איך אתם יודעים מה ללמד? גם תוכניות הלימוד משתנות כל הזמן (שאלונים וכו')

unholy

New member
אם את הולכת ללמוד מקצוע ריאלי

תוך משהו כמו חצי סמסטר-סמסטר כל החומר של התיכון יהיה שוב דיי ברור...אני לא זכרתי שום דבר מהתיכון ופעלתי על פי הגיון ולימדתי תלמידים ל-3-4-5 יח' בגרות... אם לא אז זה כבר קצת יותר קשה P:

uri80

New member
תלוי, דברים שאת טובה בהם.

הייתי מלמד אותם בעיקר מתמטיקה ולשון, עובר על החומר מהמחברת שלהם ונזכר תוך כדי. אח"כ עברתי ללמד כמה קורסים מהאוניברסיטה -קצת יותר קשה אבל היה לזה שדרוג משמעותי מבחינת הסכום שיכולתי לקחת. הבעיה שתמיד הצוציקים נזכרו לקחת שיעורים כשגם לי היה בחינות, כך שיחסית, לא היה מדובר בהרבה מאד שעות. בכל מקרה, עדיין ממליץ.

RichardSmith

New member
אני כנראה...

ממשיך לעבוד בהדסה עין כרם כפקיד קבלת חולים (מה שאני עושה בימים אלו). רק שתי משמרות כנראה.

RichardSmith

New member
היתה מודעה בעיתון...

זה היה סיפור משעשע למדי... הגעתי ביום רביעי לחברת כוח האדם ושאלתי אם יש עבודות לסטודנטים, השיבו שיעדכנו את פרטי ולא חזרו אלי עם משהו... ביום שבת אימי ראתה מודעה והתקשרתי לחברה למחרת. הוזמנתי לראיון ושם הבנתי שהם מחפשים אנשים בנרות כבר כמה ימים... (אבל הימים ההם עברו כבר...) הרווחתי כאן כבר 4,000 ^_^ על 178 שעות זה יוצא כמעט 23 לשעה. (כולל נסיעות).

יפה...

זה נראה לי מעניין... אני גם צריכה להתחיל לחפש.. או שבעצם אני אחכה שאני אראה אם אני אסתדר עם העומס...

RichardSmith

New member
מעניין?...

כאשר אין עבודה יש אינטרנט... יש חולים משעשעים פה ושם. (וחולות...
) הצוות בהחלט נפלא, העמיתים בקבלה, האחיות והרופאים. מניסיון, אי אפשר באמת לראות איך מסתדרים... עבדתי לפני כשנתיים באבטחה. חשבתי שאוכל ללמוד בזמן המשמרת, חשבתי וחשבתי... ובסוף נפלתי... אבל אולי לא באשמת העבודה (אפילו לא באופן חלקי), רק אשמתי... שיהיה.

תאליה 83

New member
אני מחפשת..

בעיקר משהו אדמיניסטרטיבי או הקלדות, משהו שיצליח להשתלב עם המערכת המוזרה שלי (שאפילו לא סגורה. הבידינג רק בשבוע הבא.) בשנה הראשונה עבדתי איזה 25 שעות בשבוע במלצרות, וזה נורא שוחק. אין סיכוי שאחזור לזה השנה.

עבודה, עבודה, עבודה ../images/Emo88.gif

בשנה א'- עבדתי בחנות צעצועים בערבים 3 פעמים בשבוע, כי זה מה שהמערכת איפשרה. בשנה ב'- המשכתי קצת בחנות צעצועים ואז עברתי למלצר וממש הרגתי את עצמי עם הלילות. ועכשיו בשנה ג'- אני מתכוונת לשלב עבודה כמדריכה בחוג למדע- בתקווה שזה ייצא לפועל, ואני גם אשלב בייביסיטר וכל מיני כאלה...

למעלה