D amaged R oses
New member
עבודה שלישית../images/Emo99.gif
אז בימים האחרונים הקפדתי על רמה ליום וחרשתי כמה שיותר, פשוט נקרעתי. ברמה 68 [היום של הסרבר צ'ק] בקושי עליתי משהו, והתכוונתי לעלות ל70 מהדאבל, אז רמה ליום לא הייתה. אתמול חזרתי מבית הספר ונעה וניר היו מחוברים, לא ידעתי אם לקנות דאבל באותו רגע או לנוח, הייתי ממש עייפה.. אבל בכל אופן קניתי באותו רגע... חרשתי 4 שעות, בזבזתי משהו כמו 600+ שיקויי אמפי
עם 80% יצאתי מסינגפור והתקדמתי ללודי מייז, מתישהו הכרזתי שנשארו לי עוד 10% אבל בעצם זה היה 15
העייפות, אין לי מושג איך ראיתי 10, אבל התבאסתי מעצמי שאפילו לא תיקנתי.. בערך בשעה 11 סיימתי סופסוף ועליתי לרמה 70
[לצערי אין תמונה כי.. שכחתי O: וגם לא בדיוק רואים שיוצאים מלודימייז] הלכתי למדריכת עבודה בEL NATH, אליניה [היה כלכך, אבל כלכך קל להרוג את הCLONE של המדריך עבודה.] וEL NATH חזרה. עניתי על שאלות מהר וקל [בעזרת המאמר בפורום
] ואז הלכתי לקבל את החזיר שלי
נכנסתי פנימה ומתתי אחרי דקה xD הייתי בטוחה שהMG לא פועל שם אבל כנראה שהוא לא דלק בכלל, לא נורא.. גם ככה היה 0.3 אחוזים
ניסיתי שוב ושוב וזה ממש היה קשה... התחלתי להתעצבן ולקלל ובעלי מסכן
הוא כל פעם אמר לי להירגע ולנסות שוב ונתן לי נשיקה ו.. מתוק
בסוף ביקשתי ממנו שייכנס לי למשתמשת ויעשה לי כי ממש התייאשתי, הוא עשה שוב ושוב וגם ראה שזה ממש קשה דרכה
בסוף הוא אמר לי שהוא מנסה פעם אחרונה וזהו והוא לא הצליח גם [אחרי איזה 6 ניסיונות.. ] הוא נכנס פעם אחרונה והשלים לי את המשימה!!!
נכנסתי למשתמשת, ליפרי, שיקוי ב12 מיל
והלכתי לתפוס אותו. נכנסתי, ראיתי חזיר, לחצתי, נתפס:ם קלי קלות!!!!! ובעלי אמר שגם אם עומדים מרחוק זה רושם שאין חזיר בקרבה אבל הוא לא נעלם O: אולי זה פועל כמו אריאנט.. מאבדים את זה בצורה רנדומלית שכזו. אז יש חזיר, ויש עבודה שלישית! והחזיר הזה זה כלכך כייף!!! הלכתי לFM לחפש שרביט וקמתי שנייה למיטה ונרדמתי מרוב העייפות.. עד 3 וחצי הייתי על הדמות
תמונות ממה שיש 33> אני לא יכולה לחכות כבר למקסס MG! ועשיתי APQ הבוקר והעזתי ללכת לבאלרוג כאילו כלום. נתתי לו כמה מכות והרווחתי קצת EXP
ותודה מאוד מאוד גדולה לגלית המקסימה
שכלכך עזרה לי ותמכה בי בכל רגע
את מדהימה
והבעל שלי שהיה איתי בכל שנייה ואמר לי מה לעשות כל פעם
ולכל שאר התומכים עד מאוד
אז בימים האחרונים הקפדתי על רמה ליום וחרשתי כמה שיותר, פשוט נקרעתי. ברמה 68 [היום של הסרבר צ'ק] בקושי עליתי משהו, והתכוונתי לעלות ל70 מהדאבל, אז רמה ליום לא הייתה. אתמול חזרתי מבית הספר ונעה וניר היו מחוברים, לא ידעתי אם לקנות דאבל באותו רגע או לנוח, הייתי ממש עייפה.. אבל בכל אופן קניתי באותו רגע... חרשתי 4 שעות, בזבזתי משהו כמו 600+ שיקויי אמפי