עבודה רעילה

omer73

New member
עבודה רעילה

המון זמן לא יצא לי לכתוב כאן, ככה שאני מקווה שתקבלו אותי בחזרה ... רציתי לשתף בדילמה שאני נמצא כבר תקופה דיי ארוכה, אבל כיום היא במצב שכבר בלתי נסבל: אני עובד בחברה מצויינת, אבל בתפקיד מזעזע (שימור לקוחות) שזה אופי עבודה דיי בעייתי, למרות שיהיו כאלו שיאמרו שזה בסה"כ "לשבת ולענות לשיחות", אבל מעבר לאופי הבעייתי המקום עצמו מגעיל, מתנהגים בחוסר כבוד לעובדים, הכל נעשה בצורה שלילית, הכל קטנוני כלפי העובדים. יאמר לזכות המקום הזה שבזכותו הכרתי את האישה של החיים שלי, והיא חלק מהדילמה, מהסיבה הפשוטה שכיום אנחנו מדברים על מיסוד ורכישת בית, ואני לא יכול פשוט לקום וללכת, מדובר על סכומי כסף גבוהים שאני עלול להפסיד, מעבר לפיצויים. וכאן הדילמה הגדולה, האם לעזוב מקום שגורם לי לעגמת נפש ולמועקות בלתי נסבלות, או לסבול שנה ע"מ עוד סכום. אשמח לתובנות/ רעיונות וכו'...

nms24

New member
תחפש מקום אחר

זה תמיד טוב לחפש עבודה ממעמד של עובד ולא של מובטל.למרות שאני די מבין אותך לבוא כל יום למקום שבו אתה סובל זה די מבאס(בלשון המעטה).

omer73

New member
הכל טוב יפה, רק ש...

שאם אני עוזב היום, אפילו ולצורך העניין מצאתי עבודה, עקב העזיבה עכשיו אני מפסיד סדר גודל של 20,000 ש"ח, וזו הדילמה.

nms24

New member
זה תלוי עד כמה אתה סובל שם

ועד כמה אתה מוכן לסבול עד שתקבל את הכסף.זה תלוי גם כמה אתה זקוק לכסף.כמה זמן עוד עליך לסבול והאם הכסף שווה בשבילך את הסבל.

עומר,טוב לראותך ../images/Emo23.gif

כשתמצא את התשובה לשאלה,תעדכן אותי
אני תקועה במקום שלא אוהבת ומאוד קשה לי בו מהרבה בחינות בגלל חוזה דרקוני שלא יודעת אפילו למה הסכמתי לחתום עליו
אני גם לא יכולה לקום ולעזוב באמצע השנה זה יפגע לי בקריירה אבל...כל יום פשוט עושה לי רע עוד יותר ועוד יותר.

omer73

New member
תודה :)

אז זהו, שאני פחות או יותר בבעיה שדיי דומה לבעיה שלך, אני אמור לקבל אופציות שזו הטבה שמקבלים בפריסה ל-3 שנים, כשהתנאי הוא להמשיך ולהיות עובד פעיל. ומצד שני, כל יום הוא סיוט, מהרגע שאני פותח את העניים אני מחכה שיגמר היום וכך גם השבוע, ולטעמי זה לא חיים , והתסכול הגדול שאף אחד לא מבין אותי... עד מתי החוזה שלך?

eveik

New member
ואתה חושב ש20 אלף שקל

הם שווי ערך לשנה שלמה של חוסר רצון וטעם לחיים? תשאל כל אחד - אני אדם שמאוד פתוח לשמוע דעות שונות ואפילו מנגודות לשלי..אבל בעניין הזה יש לי דבר אחד להגיד - אוי ואבוי.

omer73

New member
זו בדיוק הדילמה

כי מצד אחד זה סכום לא מבוטל, אבל מצד שני, שנה של סבל ועגמת נפש זה לא להיט גדול....

eveik

New member
אנשים רודפים כל הזמן אחרי כסף

ומרוב מאמצים ומרדפים הם כבר שוכחים בכלל למה הם רודפים אחריו...

omer73

New member
לא ממש מסכים

כי יש לרדוף ברמה כזו שאתה מאבד את הצפון, ומצד שני יש להגיע לבאר ולא לשתות ממנה.

סוף אוגוסט...

אני פשוט מנסה לדבוק במה שטוב וחיובי בעבודה שזה בעיקר הילדים המקסימים ומתעלמת מכל המסביב,ככל שניתן.

omer73

New member
מצבך טוב

אצלי מדובר על חלק שאני אמור לקבל בינואר 2012 ובחלק נוסף בינואר 2013, ככה שמדובר בעוד המון זמן שאין לי מושג אם אצליח לשרוד שם.

למעלה