עבודה סמנריונית...

גדעון16

New member
עבודה סמנריונית...

לצורך כתיבת עבודה סמנריונית בנושא "סרגל הישגים מאוזן" אני זקוק בדחיפות לחומר בנושא. שמעתי שבאוניברסיטת חיפה מתקיימים קורסים בנושא. אשמח מאוד אם מישהו יכול להכווין אותי באתר של האונ' או לחומר בנושא (ואל תשלחו אותי לגוגל, כבר חרשתי אותו...).

מֵירַב

New member
קוראי חוץ מוזמנים להגיע לקומה 2 בספרייה,

לשלם 30 ש"ח ולקבל ייעוץ והכוונה.

גדעון16

New member
קומה 2?! כואבות לי הרגלים רק מלחשוב על זה...

בשמחה הייתי מגיע לחיפה, אם היה לי זמן... אני בעיקר מחפש חומר בנושא, עבודות שעשו סטודנטים ומרצים שמתמחים בנושא שאפשר לדבר איתם. אודה מאד מאד לכל מי שיוכל לעזור...

מֵירַב

New member
תראה, לא סתם כתבתי לך לבוא לספרייה

ולבקש ייעוץ לקוראי חוץ. כל מאגרי המידע, מפתח המאמרים בעברית, גוגל סקואלר וכו' - דורשים גישה מהאוניברסיטה עצמה או גישה מהבית (שיש רק לסטודנטים). אתה יכול לנסות לאתר באתר האוניברסיטה פרטים בנושא - כלומר, למי לפנות בשאלות שלא קשורות ספציפית לספרייה, אבל בגדול - כדאי מאוד להגיע לספרייה, היא גדולה, משובחת ואין סיכוי שלא תמצא חומר. בעצם, בקטלוג הספרייה (היכנס לאתר האוניברסיטה => ספרייה => קטלוג) - תוכל לעשות חיפוש אחר תזות ודוקטורטים ויש סיכוי שתמצא בנושא שלך. אבל בשביל לקרוא את העבודות ולאתר אותן בספרייה, אתה צריך 2 דברים: 1: מזל - כי הספרייה מסודרת בצורה מסוייימת שלא נהירה לכל אחד שרק נחת שם. ו-2: כל העבודות הנ"ל נמצאות באוסף היעץ והן לא להשאלה. גם אין אותן בפורמט אלקטרוני. עכשיו, אחרי שבלבלתי לך ת'שכל ובטח סיבכתי אותך יותר - אני חוזרת ללמוד.
מירב.

lirlurim

New member
או שפשוט

מישהו שעשה קורסים שקשורים לזה יביא לו את הסילבוס ואולי ייוציא את המאמרים הרלוונטיים מההי-לרן וישלח לו. אני לא עשיתי קורסים כאלה

lirlurim

New member
אין לי מושג ../images/Emo13.gif

אבל יש סיכוי מסוים, שווה לנסות

גדעון16

New member
אמנם יש יתרונות בחיפה

אבל היא עדיין קצת רחוקה בשבילי. אם בכ"ז ידוע לכם על מישהו שעשה קורסים שקשורים לנושא, או שיודע איך להגיע לסיליבוסים ולמרצים... (לאיזה פקולטה זה משתייך? מה שם המרצים שמעבירים את זה? וכו')

deathcaster

New member
אני רק שאלה ?!

איך יש לי נגישות למאגרי המידע מהבית ? אני זוכר שראיתי משהו כזה... אבל אני אנצל את טוב ליבך ומקצוענותך ואבקש את עזרתך

מֵירַב

New member
../images/Emo45.gifוברגע שמבינים את העיקרון - מוצאים

המווווווווון חומר... זה מאוד פשוט. אגב, גוגל סקולאר גם הוא שוס - אפשר למצוא שם מאמרים שלמים וחלקים מספרים. נסו ותהנו

deathcaster

New member
תגובה

עד עכשיו הסתדרתי כי אצלנו במעבדה המחשבים גם ככה יש להם נגישות מלאה אוטומטית למאמרים, לא צריך בכלל להשתמש במאגרי המידע, כך שמעולם לא היה לי צורך ... אבל תודה על הלינק
ובתואר הראשון, (לא באונ' חיפה) היה לנו מאגר מידע אחר..

lirlurim

New member
לא רק במעבדה

נגישות מלאה למאמרים יש מכל מחשב באוני' ולכל המאגרים. אבל פה מדובר על נגישות אליהם מהבית מבלי להיות באוני'. כמובן שעבור אנשים שמבלים המון זמן באוני' זה פחות קריטי...

למעלה