עבודה מועדפת

לירונעע

New member
עבודה מועדפת

היי לכולם :) לא ראיתי שיש פורום לחיילים משוחררים, אז מצאתי לנכון לשאול פה, מקווה לעזרה :)

אז ככה, אני משתחררת עוד כחודשיים ואני רוצה לעבוד בעבודה מועדפת בתחום עזרה לאנשים בעלי מוגבלויות.
הבעיה היא שאני לא בדיוק יודעת איפה מבררים היכן אפשר לעבוד... חיפשתי באינטרנט ולא כ"כ מצאתי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתרים מתאימים. בנוסף אשמח לשמוע את כל התהליך עם ביטוח לאומי וכל מה שכלול בזה.

תודה לעוזרים!

היי

לגבי איפה- אני מציעה שפשוט תפני לעמותות שמטפלות באנשים בעלי מוגבלויות ותראי אם באזור שלך מחפשים עובדים. חיפוש קצר בגוגל ייעלה לך הרבה אפשרויות- https://www.google.co.il/search?hl=...+לאנשים+עם+מוגבלויות&spell=1&biw=1011&bih=899 (סליחה על הלינק הארוך, אין לי כוח להיכנס לחלון תגובה חדש
)

לגבי התהליך- אחרי שאת מסיימת 150 יום (בלא פחות מ-6 חודשים, לוב זה לוקח יותר), לא כולל חופשים וכו', את ממלאה טופס (ניתן למצוא באתר של בטל"א) ומעבירה אותו למעסיק. אחרי שהמעסיק ממלא אותו, את מגישה את הטופס לבטל"א ומקווה לטוב...

לירונעע

New member
תודה על התשובה

יש רשימה סגורה של מוסדות הנחשבים כעבודה מועדפת? אם לא, כיצד אוכל לדעת אם המקום שבו אני רוצה לעבוד נחשב עבודה מועדפת?
נגיד, התנדבות עם ניצולי שואה, ילדים חולי סרטן וכו' וכו'?

יש הגדרה מדוייקת באתר בטל"א, אבל...

הכי בטוח- לשאול את מקום העבודה ולוודא מול בטל"א.

ניצולי שואה בטוח לא נחשבים. לגבי חולי סרטן- גם קשה לי להאמין.

למעלה