עבודה כפרילנסר

le12341

New member
עבודה כפרילנסר

שלום לכולם, אני עובד כפרילנסר, והבעיה שלי היא למצוא פרוייקטים, לא תמיד זה פשוט.
מצד שני, פונים אלי הרבה חברות כוח אדם, לשאול אם אני מחפש עבודה, ואני עונה שאני מוכן לעשות פרוייקט עובר החברה אבל לא מחפש להיות עובד חברה.
התשובה, תמיד, של חברות כח אדם היא שהחברה מחפשת עובד קבוע.
השאלה, האם נראה לכם שזה רעיון טוב ללכת להתראיין עבור המשרה (כאילו אני מחפש עבודה) אבל בסוף הראיון (בהנחה שהלך טוב) להגיד שאני לא מחפש משרה קבוע, אבל יכול לעשות להם את הפרוייקט שלהם בתור פריילנסר?

מצד אחד, אני חושש שדבר כזה יכול קצת "לשרוף" אותי אצל חברות או כח אדם. מצד שני, אם אני עובר טוב את הראיון אולי הם באמת ישקלו לתת לי את זה בתור פרוייקט.

user32

Well-known member
מנהל
מה שאני עשיתי בזמנו

אם אתה מוכן למשרה מלאה או כמעט מלאה במשרדי החברה, אז תגיד שאתה מחפש משרה מלאה רק שאתה עובד בחשבונית ולא עם תלוש. כשהיא תגיד "הם מחפשים עובד חברה" תגיד שאתה עובד חברה רק מוציא חשבונית וזה אותו דבר. לוקח להן דקה שתיים להפנים, בכל זאת מדובר בפיזיקה גרעינית אבל בסוף זה כמעט תמיד עובד.

le12341

New member
העניין הוא שאני עובד מהבית

אני מוכן להגיע לחברה מדי פעם כדי להראות תוצאות, או לדון על דברים. אבל לא מעוניין לעבוד מהחברה עצמה.
&nbsp
עבודה עם חשבונית לא נראה לי יסביר להם את העניין של לבנות להם את הקוד, רק בלי להגיע לחברה על בסיס יומי.

user32

Well-known member
מנהל
זה יותר קשה למצוא

נסה לחפש בין הקשרים שלך ואנשים שמכירים וסומכים עליך.
רוב העבודות מרחוק שאני עושה (או העובדים שלי) הם של סטארטאפים קטנים בתחילת דרכם שעוד אין להם צוות פיתוח in house או של פרוייקטים שאין להם צוות תוכנה אורגני.

liron50

New member
קשה להסתמך כפרילנסר על הצעות מחברות כח אדם

תנסה דרך אתרים של פרילנסרים, לינקדין וקשרים.

למעלה