עבודה חדש!

• פותח הנושא btekx
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
נקסון צריכים לדעת מתי להפסיק..

עבודה חדשה זה ממש מגניב ומרגש, ואין ספק שזה מוסיף לגיוון במשחק, אבל כשמדובר בסוג שונה של אראן... לא יודע. משהו לא מרגיש לי כיף. מילא שייפתחו עוד עבודה חדשה, סבבה. אבל עבודה שמובנית על adventurer? שוב? בע. מה שכן, בתמונה שההוא מהקישור העלה, יש רקע ממש מגניב של קרנינג סיטי!!

גלעדR

New member
לא יודע

זה היה די ברור שאם יש אראן שזה לוחם מתקדם אז יהיו גם נוכל, קשת, קוסם ופיראט מתקדמים,לא?

נו לא מיצינו?

כמו שעידן אמר, נקסון צריכים לדעת מתי להפסיק. אני מתעבת את כל העבודות החדשות יחסית כמו סייגנוס ואראן. ועכשיו גם המה-שמם האלה שבתכלס זה אותו דבר רק עם שם וסיפור רקע אחר? זה כבר חופר. עכשיו לחכות שזה יגיע לגלובל

אתם כנראה לא מבינים את התכנון של נקסון

הם יעשו 5 עבודות סופר חזקות (בראיון הם אמרו שהגנב המיועד יהיה הדמות הכי חזקה שתיהיה במשחק) ואז הם יכריזו על איזה מלחמה נגד הקוסם השחור (שכנראה שגם לסיגונסים יש חלק נכבד בו....) הם בעצמם לא יודעים עוד מה לעשות אבל בטח המפלצות מהחלום של אראן יהיו חלק לא? בכל מקרה זה לא אומר שה ADVENTURER כבר לא נחשב כי אפילו ביצירת שחקן אומרים שלהם יש הכי הרבה אפשור ליהיות חזקים....

Hasselblad

New member
אני פשוט מתעלמת...

בדיוק כמו שאני מתעלמת מאיוונטים וקווסטים שמעצבנים אותי.... גם אותי מתסכל כל הסיפור הזה.... כל העבודות החדשות, הפיקויים, האיוונטים... אתמול דיברתי עם לוטן במשחק... ויצא לי להגיד לה שלקח לי כמעט 3+ שנים להגיע לעבודה רביעית אם לא יותר.... כשהיום אם אפתח דמות חדשה יקח לי רבע מהזמן... "הקלות הבלתי נתפסת של המשחק"

ReallyWrong

New member
קשה לי להתעלם כשאני לא יכולה לשחק מרוב לאגים

לא שיש לי זמן לשחק עכשיו, אני משחקת רק כשיש חופשים ארוכים יחסית חח אבל עדיין..

deisy

New member
את לא

וזה כן ובטח אח"כ יוסיפו משו שהוא קצת כמו קוסם... ואח"כ קצת כמו קשת... כשהבן שלי התחיל לשחק מייפל היה אתגר במשחק, לאט לאט כל האתגר נעלם...

GינGית

New member
צפוי להיות אוון משהו כזה שזה קוסם שמשלב

את כל עבודות הקוסמים ביחד זה האקס שלי אמר לי

miss_t

New member
למה לא להוציא פשוט דמות של GM

נו באמת.... כל פעם יוציאו דמות עם שילובים שונים ...

ToryMaster

New member
איזה הזוי

מזל שאני עקשנית, אחרת הייתי זונחת את הלוחמת ועוברת לדמות משעממת ומאתגרת הרבה פחות. [לא שעם היד שלי אני יכולה לשחק, אבל בסדר]

יש כבר תכנון קודם לקוסם

יקראו לו איוון ולגנב יקראו איקאן (מישהוא שם לב למשהוא?) חוץ מזה שיש המון המון מייפליסטים שלא הגיעו מעל רמה 71 (כמוני...) אז אולי למי שבאמת יש לו דמות ברמה 150 שלקח לו כמה שנים טובות להגיע אליה ואז רואים אראן שתוך חודשיים מגיע לרמה 120 זה קצת מבאס.... אבל זה לא אומר שזה לא טוב כי הגיוון הזה דווקה גורם למשחק ליהיות מעניין מבחינה סיפורית (מייפל !סטורי!) והמון סקילים שנקסון לא הצליחו לשלב בעבודות הרגילות הם שילבו אותם פה...

גלעדR

New member
אני שמתי לב!!!

שמות של רוסים!! מייפל סטורי הוא בעצם אירגון מחתרתי קומוניסטי...

btekx

New member
חכה עד שיגיע עבודה של קשת ואז של פיראט...

אני חושב שהם רוצים לעשות הכול מהר כדי שהם יוכל להתחיל מייפל סטורי 2... אני רק מחכה לפיראט (מקווה שיצא אקדחון...) אוף למה פיראט תמיד אחרון....

למעלה