עבודה חדשה ;D

yarden41

New member
עבודה חדשה ;D

הבנתי שהולכת להיות עבודה חדשה, פיראט (Pirate). העבודה היא בדרך כלל עם סקילים של מכות כמו אגרופים, בעיטות וכו' (WOOT בדיוק העבודה המתאימה לי). יש סיכוי שזו שמועה? עמוד העבודה: http://global.hidden-street.net/characters/pirate.php

Guid

New member
ממש לא שמועה. D:

למעשה יש כבר עבודה כזאת, רק שהיא בגרסה היפנית של מייפל בלבד. בקרוב, כנראה, הפיראטים גם יגיעו לגלובאל. כמה קרוב? הרבה אומרים שזה יהיה באחד הפאצ`ים הקרובים. אבל זאת כבר שמועה~ XD אגב, הסקילים של פיראטים הם מן הכלאה של בנדיט, אססין וקשת והנשקים שלו אלו רובים וחרבות. נראה מעניין לפי התמונות. ^___^

yarden41

New member
מאד מעניין!

שמתי לב לסקילים של מכות בעיקר, רובים לא חייבים וחרבות לא ממש, אבל למי אכפת!? העיקר שם זה בעצם הלחימה והמכות, ואני מאד מקווה שזה יגיע בפאץ' הבא, אני אעבור לברה, אאמן את הדמות ושם אבזבז את הנקסון קאש D:

Guid

New member
אל תסמוך על זה.

נקסון לא הוציאו מידע מדויק בקשר לזמן שבו ישחררו את הפיראטים. הכל יכול להיות.

yarden41

New member
אני יודע

אבל הם כבר תיכננו סקילים, הם תיכננו היכן נמצאת עיר העבודה (בדקתי), עכשיו נותרו הבגדים שקונים בחנויות לעבודה, ועוד כמה דברים וסידור באגים וגליטצ'ים
טוב זהו, כשזה ייצא, לא יהיה לי אכפת כבר מהעובדה שייקחו לי שנים לעלות לרמה 40, פשוט מאד, אשחק בדמות הזו בברה ; ) רק שקשה לי להיפרד מווינדיה, אחרי הכל, זה הבית שלי 3> וכמה זמן לקח לך לעלות לרמה 40? (מתחילת המשחק)

Guid

New member
כמה זמן לקח להגיע ל40?

המממ... משהו כמו 3 חודשים, קצת יותר. אבל אני לא הייתי משחק במייפל כל היום, רק 3 או 4 שעות יומיות בערך. וגם בשבועות האחרונים אני במכללה, אז אני בבית רק בסופ``שים ויש לי זמן רק ל2 רמות בשבוע אם אני חורש פיקיויים. אז תחשוב איזו רמה יכולתי להיות כבר בכל הזמן הזה... *תם טקס החפירה*

כנראה שלא הייתה כשכתבתי על הפירט המון ...

תבדוק בטאגלינס וד"א אם מחפשים את השמות ב- MTS לפי אות אחת אפשר למצוא בגדים שאף אחד לא יכול ללבוש (בלי עבודה בכתום כזה) וזה של פיראטים ... הם כנראה באמת מתכננים לעשות את זה בשנה הקרובה כי הם כבר שמו את החפצי מייפל שלהם

למעלה