עבודה ב WeWork (החברה), מכירים?

עבודה ב WeWork (החברה), מכירים?

שלום לכולם,

פנו אליי מ WeWork למשרת פיתוח בבניין מידטאון החדש, ועברתי אצלהם (בינתיים) 2 שלבים. גם בתחילת הדרך לא הייתי משוכנע שאני רוצה לעזוב, אבל אמרתי שאני אלך לראות מה הם מציעים.

אני מפתח עם ניסיון של 8 שנים, 4 מתוכם בסטרטאפ מוכר מאוד בארץ. אני מאוד נהנה בעבודה היום יומית שלי, מאזן היטב בין העבודה לזמן עם האישה והבת שלי, השכר מעולה, הפסליטיז טעונים שיפור, והחבר'ה ממש טובים. באופן כללי, סטרטאפ מבוסס לדעתי זה מקום העבודה המושלם, אבל זה עדיין סטרטאפ, ואין ערובה למה יהיה בעוד שנתיים.

WeWork די גדולה בארץ מבחינת פיתוח, מעל 100 איש והם גדלים כל הזמן, ממה שקראתי ברשת, הם גדלים הכי מהר שיש, שמצד אחד זאת הזדמנות גדולה לגדול יחד איתה, ומצד שני מביא את הבעייתיות בלעבור מחבר'ה לחברה, וואחד קורפרייט.

ממה שראיתי בגלאסדור, הם משלמים טוב, הפסליטיז הם טופ נוץ', מה שאני לא יודע עדיין ואף אחד לא מגלה זה הבלאנס בין העבודה למשפחה. בגלאסדור יש להם ציון די עלוב של 3.3 ומאות עובדים לשעבר ממורמרים, רובם לא בתפקידי פיתוח אבל.

כשאני שואל את עצמי What's next? אני מבולבל. מצד אחד טוב לי ממש איפה שאני נמצא. מצד שני, זאת חברה ענקית עם פוטנציאל צמיחה מטורף והזדמנויות גם לרילוקיישן (אשתי חופרת על זה).

מה אתם הייתם עושים?

choo

Active member
פסיליטיס טופ נוצ'? כלומר אצלם לא עובדים במרחב פתוח? ;)

hadooper

New member
מרחב פתוח מדי. ממליץ לקרוא על מצבם העסקי, לא מזהיר במיוחד...

חברה ללא רווח נקי, עם מודל עסקי מפוקפק ובועתי.

יבגניי34

New member
מה אני הייתי עושה? ממשיך עד קבלת הצעה

ואז שוקל אותה מול העבודה הנוכחית. לי אישית אין משיכה לעבוד בחברת נדל״ן כושלת, שהפסדיה גורמים לוויקס להיראות רווחית. אבל אני זה אני ואתה זה אתה.

user32

Well-known member
מנהל
אני מכיר קצת

אני עובד על פרוייקט כמה קומות מתחתם ופגשתי מישהי שמתכנתת שם שעבדה איתי בעבר. באופן כללי היא מאוד מקצועית (היתה ר"צ וחזרה להיות מפתחת) ואני יודע שחשוב לה להיות עם הילדים ואפילו עזבה חברה בין השאר בגלל זה אז אני רק יכול לנחש לגבי השעות.

rj111

New member
הייתי בודק כמה הון עצמי יש לחברה

ולכמה זמן פעילות הוא יספיק.
הריבית בארה"ב עולה וכשיגיע המשבר נהר הכסף שנשפך על הסטארטאפים יעצר.

אלה בדיוק התגובות שאני שומע מלא מעט אנשים

WeWork? זאת חברת נדל"ן, איזה מוצרים יש להם? על מה אתה כבר יכול לעבוד?

אז כן, אפשר להתחיל לספר להם, אבל זה לא מובן מאליו, וזה גם לא מסקרן יותר מדי. השאלה אם זה ישפיע בעתיד בעבודה אחריה.

שוב, הייתי שמח להתיייץ עם מישהו שממש עובד שם.

Lhuna1

New member
נסה אולי דרך לינקדאין

למצוא מישהו ישראלי שעובד שם ולפנות אליו במסר פרטי.
&nbsp

choo

Active member
על פי השמועות, הם עוסקים הרבה בניתוח big data למטרות פנימיות

&nbsp
הבעיה בפיתוח מוצר פנימי היא שאין לך באמת לקוחות תובעניים מבחוץ, ולכן סביר להניח שרמת הגימור של הכלים הללו נמוכה יותר מאשר של מוצר חיצוני (לרוב לקוחות פנימיים מתוך החברה יותר סלחניים לבעיות קוסמטיות, או לבעיות שיש להן work around גם אם הוא קצת אידיוטי מנקודת ראות המשתמש, או לתקלות שקורות "פעם ב" ואפשר להתאושש מהן יחסית מהר).

dts

New member
הם עוסקים המון בבילינג

ורק קוראים לו בשמות מודרניים ויותר סקסיים.

למעלה