עבודה ב Invermere BC כתייר

lucky one

New member
עבודה ב Invermere BC כתייר

הכרתי מישהי מ Invermere - בריטיש קולומביה ואני רוצה לעבור לגור איתה לפחות לכמה חודשים. האם זה מורכב למצוא עבודה כתייר (יש לי אנגלית שפת אם)?
האם יש טעם לנסות לחפש עבודה כבר מישראל? מכירים אתר מקיף לחיפוש עבודה?
ואם למישהו יש מושג.. האם תייר יכול להכניס כלב לקנדה?
תודה מראש

יש לל דרכון זר נוסף על הישראלי?

ואם כן, איזה?
אם יש לך רק דרכון ישראלי אז כנראה אין מצב שתעבוד כתייר בקנדה.
&nbsp
אפשר להניח מהאנגלית שפת אם שלך שגדלת באקה"ב או אנגליה?

lucky one

New member
רק דרכון ישראלי

חד משמעית אין מצב? זה עניין חוקי?
&nbsp
גדלתי בישראל במשפחה דוברת אנגלית

חד משמעית אין מצב

שני הוריך בוגרי מערכת החינוך שלצמדינה דוברת אנגלית? כלומר יש להם אזרחות זרה?
&nbsp
אולי זה הפתרון עבורך שיפתח לך את הדלת. אם יש להם אזרחות זרה תוציא דרכון גם אתה, זה יכול להיות קל ומהיר יותר ממה שאתה מדמיין.

lucky one

New member
אבא שלי גר בקנדה 20 שנה.

אבל לא רציתי עזרה ממנו. יש לנו מטען בעייתי.
צריך אותו בשביל זה?

יש לו אזרחות?

זה תלוי באיזה שנים הוא גר פה ובאיזה גילאים והאם יש לו אזרחות ובאיזה שנה נולדת ואיפה.
&nbsp
החוקים השתנו במשך השנים והמצב החוקי הוא המצס החוקי שהיה כשנולדת עפי"ר.
&nbsp
מה לגבי אמא שלך?

lucky one

New member
הוא גר בקנדה מאז 94 ועד היום

אני נולדתי ב 1981
&nbsp
לאמא אין אזרחות זרה.
ותודה על התשומת לב, מאד מעריך את זה

"גר בקנדה" לא אומר שיש לו אזרחות

אם אין לו אזרחות, ואם אתה לא היית חלק מתהליך ההגירה שלו אז כנראה שאין לך זכות אוטומטית לאזרחות או למעמד כלשהו, במיוחד לאור גילך המתקדם.
&nbsp
הדבר היחיד שאבא שלך יכול לעזור לך זה לקמבן אותך איכשהו עם איזו עבודה שהוא יסדר לך. בשביל זה תצטרך שיתוף פעולה הדוק איתו וזה לא תהליך קל או זריז ולא מה שיעזור לך לעבוד באינברנס הזה שלך.
&nbsp
סע לאינברנס, תעשה חיים, תפמפם את הקוזינה הזו שלך כי אין יותר מדי מה לעשות באינברנס חוץ מזה. כלומר - יש הרבה טבע ומקומות לסקי וכו׳ והאיזור באמת יפה, אבל גם עם כל הקמפינג והסקי - יישאר לך המון זמן לפימפומים. אז תהיה מוכן.
&nbsp
את הכלב תשאיר בבית ובשום אופן אל תעשה משהו שיגרום להגירה בשדה התעופה לחשוד שבאת לעבוד. אל תביא בגדי עבודה, תמחק מהמחשב שלך ומהטלפון כל רמז לזה שאפילו חשבת על זה, תכין כרטיס חזרה לחצי שנה מהנחיתה ותתכונן להוכיח שיש לך אמצעי מחיה לכל התקופה. אם ישאלו אותך אפילו אל תגיד שתעזור להורים שלה בגינה או בשיפוץ הבית. גם אם זה לא עבודה בשכר זה עדיין אסור.
&nbsp
ולגבי האנגלית - עצתי לך שתמחק מהלקסיקון שלך את ה"אנגלית שפת אם". כנראה שאין לך.
&nbsp
נסיעה טובה.

shoren78

New member
אם יש לו אזרחות

אז הוא יכול אולי להביא אותך. אבל זה יהיה כרוך בעבודה מצידו, או עורך דין, ולהוציא אישורים יקח זמן. הוא יצטרך להוכיח שהוא מסוגל ומעוניין לממן אותך במקרה הצורך.
צר לי, אבל נראה שעדיף לאכול חסכונות ,להתחתן עם החברה ואז לקבל מעמד דרכה.
או לעבור מסלול הגירה רגיל שלוקח שנים.

למעלה