עבודה ברפאל

The Leprechaun

New member
עבודה ברפאל

שלום לכולם.. המליצו עלי לחברת רפאל, ודיברתי עם הבחור משם, והוא אמר לשלוח קו"ח... *הם אמורים להגיד שהם קיבלו את הקו"ח ואם מתאים להם או שלא? או שבמידה ולא, אז לא להגיב? *מישהו יודע מה קורה אחרי זה? *מישהו עבר תהליך דומה ברפאל? תודה... :)

pixiER

New member
תלוי כמה אתה מתאים להם

יש לי חברה שמנסה להכנס לשם באופן כבר כמעט נואש, היא שלחה להם קו"ח בכל דרך אפשרית, חברת השמה, אנשים שעובדים שם בכל הדרגים, אבל עדיין אפילו לא הרימו טלפון להגיד לה שקיבלו את הקו"ח, למרות שבטוח קיבלו לפחות פעם אחת... אבל ככה זה, אם הם בדיוק צריכים אותך, תשמע מהם, ואם לא, גם אלוהים כנראה לא יעזור.

The Leprechaun

New member
העניין הוא

שאחד המפקדים שלי המליץ עלי לאחד מרפאל שמחפש אנשים בתחום שלמדתי... ודיברתי עם אותו אחד, ושלחתי לו קו"ח.. אז רציתי לדעת מה הולך לקרות בערך... ועד כה יש סיכוי שזה יצא לפועל.. ואם מישהו יודע על התנאים שם..

Shongi

New member
רפא"ל

עבדתי שם 4 שנים ועזבתי עקב מעבר לת"א והיום אני מובטל מן השורה. סך הכל יש לי להגיד על רפאל רק דברים טובים!! חוץ מתהליך הקליטה.... במידה ואין לך סיווג בטחוני התהליך יכול לקחת זמן רב מאוד (חודשים!!) ולכן הרבה פעמים זה נופל בין הכסאות. שיהיה בהצלחה!!

The Leprechaun

New member
תספר לי על תהליך הקליטה...

אחרי השליחת קו"ח... תוך כמה זמן עונים לך, ואיזה ראיונות עוברים וכל זה?? נראה לי שיש לי סיווג ביטחוני כי בצבא התעסקתי במכשירי קשר מוצפנים וכאלה.. זה אותו סוג סיווג שצריך או שזה משהו שונה? תודה.. זה חשוב לי מאוד!

Shongi

New member
קליטה

כמובן שכל מקרה לגופו! הכל מסתכם בכמה הם לחוצים לאדם - בדר"כ אחרי שהקורות חיים מגיעים לכוח אדם, הפקידה מפיצה אותם לתחומים שמחפשים עובדים לפי התאמה (כלומר אם בתחום עיבוד תמונה מחפשים תכנת C על UNIX וזה לא כתוב לך בקורות חיים היא לא תעביר את זה הלאה), אם היא קמה על צד ימין בבוקר ייתכן והיא תתקשר אליך לבקש הבהרות או לשאול אם זה מה שאתה מחפש. ברוב המקרים מי שייתקשר לזמן לראיון זו המזכירה בתחום הספציפי שאליו מחפשים מועמד ואם הם צריכים אדם מיידית אז גם הטלפון יהיה מהיר. הראיון הראשון יהיה בדר"כ ראיון מקצועי ע"י ראש הצוות שמחפש עובד או ראש הפרוייקט. במידה ועברת את הראיון המקצועי יהיה ראיון נוסף עם הממונה הישר של מי שראיין אותך וזה ראיון יותר אישיותי. אח"כ ובמידה ועברת העניינים קצת נתקעים - יש ראיון בכ"א ותהליך של סיווג בטחוני. התהליך של הסיווג לא נמצא בידיים שלהם ויזמנו אותך לראיון בטחוני ואולי גם לפוליגרף. במידה ואין לך סיווג בטחוני אזרחי גבוה (הצבאי עוזר אך לא מספק) התהליך יכול לקחת מספר חודשים ככה שאל תצפה שזה ייסגר מיידית. אם יש לך רקע בעייתי (לפי דעתם) - סמים, כתות, אזרחות זרה, חברה שבדית וכו' ייתכן ותיפסל. במידה והכל תקין, התהליך כולו עלול לקחת כ-3 חודשים ואפילו יותר. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.

The Leprechaun

New member
כן עזרת.. תודה :)

טוב לפחות אני לא לחוץ על למצוא עבודה, אז יקח כמה שיקח... אבל נחמד שיש התעניינות מצידם.. ושהמליצו עלי. מה אתה יכול לספר על רפאל מבחינת תנאים סוציאלים,תאנים בכלל-אוטו וכאלה, שעות עבודה, עבודה וכו'?

למעלה