עבודה בקנדה

מירב12

New member
עבודה בקנדה

בקנדה למכירה תמונות שמן שכר של 1000$ לשבוע איסוף משדה תעופה + דיור טלפונים: 300181-055 , 830106-050

gozala

New member
מדובר בהצעת עבודה בקנדה ../images/Emo45.gif

לשם שינוי....

אבא גאה

New member
מדובר בהצעת עבודה לא חוקית

אני הייתי מוחק את ההודעה הזו מעל דפי הפורום!!!

gozala

New member
ייקוב הדין את ההר? ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo10.gif

אולי יש צעירים שיכולים כך להתפרנס תוך כדי הטיולים שאחרי הצבא? בתי עשתה את זה ביפן, בני גם ביפן וגם באוסטרליה ועוד רבים וטובים אחרים! אני לא הייתי מוחקת!

אבא גאה

New member
יש גם רבים וטובים שמעשנים מריחואנה

אז מותר לי לפרסם כאן מודעה כזו? מה עם פרסום של דיסקים מועתקים? גם, רבים וטובים רוכשים אותם, אז מותר? גוזלה - בגלל ילדים נהדרים וטובים (ואני לא ציני) כילדייך, יפן סגרה את שעריה בפני ישראלים צעירים לתקופה ארוכה מאוד, ולאחר שפתחו עושים סינון רציני ומעיק. חוק הוא חוק....... אני כמנהל פורום הייתי מוחק.

Fonzie

New member
איפה מריחואנה? ../images/Emo24.gif

אבא, שתף אותנו במידע. הילדים רוצים לשחק!

אבא גאה

New member
אם כך: אז למכירה בזול מיובא ממצרים

אני גמול כבר המון שנים. מסיגריות רק חצי שנה גמול....(בעצם כבר 8 חודשים)

Fonzie

New member
מצרים, רחוק ../images/Emo123.gif

והמפ בשמורות לא לעניין!

gozala

New member
ההיפך הוא הנכון ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo57.gif../images/Emo31.gif

בתי השאירה אחריה דלתות פתוחות לרווחה לכל ישראלי שהיה אמור להגיע אחריה היא קיבלה מתנות פרידה ממעסיקתה (אז, לפני שנים) שהיו הדרך המיוחדת להודות לה שוב ושוב. היא ניכנסה ליפן לאחר שעשתה מחקר שלם על לוחמי הסומו ועברה ממש "בחינה" ע"י משטרת הגבולות (כבר אז היו בעיות). בכלל הועסקה באיזו מסעדה במלצרות כ"אטרקציה" (לא מלוכסנת) והיה שם עוד אדם מניגריה (שבה היינו 3 שנים, כך שיש להניח שידעה ליצור קשרים חיוביים גם עם אותו ניגרייני). היא עזבה בדיוק ברגע שהסתיים הזמן שהוקצה לה וכאמור, לא רק שלא השאירה אחריה קרקע חרוכה אלא כאמור פתחה דלתות לבאים אחריה (אם יודעים להתנהג). היום יפן שקועה במיתון כך שממילא אין מה לחפש שם.
בני כן עבד ברחוב ביפן ומכר בדוכן, משם המשיך לאוסטרליה ועבד שם במאפיה תוך שהוא גולש לו בבונדי (שזה כזה שיגעון שהביאו עד למקסיקו עם הגלשן). אז מה רע בכך? למה לא לפרגן? הרי ברור שמדובר בצעירים אחרי צבא, כי מי יקח כזו הצעת עבודה?

אבא גאה

New member
למה לא לפרגן? כי זה לא חוקי!

ואם זה ימשיך כך כל שנגרום לו הוא הקשחת תנאי ההגירה לישראלים, קנדה תתחיל לדרוש ויזות תיירים מישראלים וכו'.... אני מוכן לפרגן בשמחה רבה לכל מי שאחרי צבא ועובד, מרוויח כסף ובעזרת כסף זה מטייל ברחבי העולם. אני לא אוהב את המועסקים הלא חוקיים בכל מדינה שהיא. אבל...זה אני.

gozala

New member
ועכשיו תן "טיפ" איך הפסקת לעשן ../images/Emo35.gif

כ ו ל ם צודקים! כל אחד וצד המטבע שלו. אז אמנם בפורום של מפסיקים לעשן יש טיפים מבעלי ניסיון שהצליחו, יש לך איזה "מירשם" מנצח? הפסקתי פעם למשך חודש ימים וחזרתי, השד יודע למה! ומה שזה עולה לי.... בבריאות ובדמים.... נורא ואיום!

אבא גאה

New member
אכן מרשם...

הפסקתי עם כדורים שנקראים ZYBAN. לוקחים כדורים למשך שלושה חודשים...ואח"כ ממשיכים לבד. הרבה יותר קל.

eli daboush

New member
zyban

גם אני נעזרתי בכדורים הללו להפסיק לעשן זה פשוט כדורים מצוינים אחרי שבוע כבר לא מרגישים צורך לעשן , אחרי חודשיים הפסקתי גם עם הכדורים. קופסת כדורים לחודש שלם עולה 50$ ( בwinnipeg היכן שאני גר torontoב זה כנראה זול יותר) וצריך מרשם רופא.

drz400e

New member
הייתי מוחק...אבל....

בנתיים התפתח פה דיון מאוד מעניין בנושא, אז אני משאיר את השרשור. עבודה לא חוקית של צעירים מטיילים קיימת בכל המדינות כמעט, אבל בישראל הנושא הפך לתרבות של ממש, והפרסום שבראש השרשור אולי לא לגיטימי, אבל המשך הדיון כן,אז הוא נשאר.

למעלה