עבודה במינכן

אספרסו2

New member
הנתונים שלך בתאוריה נכונים

אבל מעשית לא רלוונטית לגביו, הוא מגיע בלי מקום עבודה .

yaelisam

New member
אז מה?

גם אני הגעתי בלי מקום עבודה. אולי יש לו עתודות שהוא מעוניין להשתמש בהן עד שימצא עבודה? אם הוא יגור עם שותפים כאן- הוא יכול להסתדר (כמובן כל עוד תהיה לו עבודה שתכניס קצת כסף לכיס). הוא לא יחיה כמו מלך, אבל הוא יסתדר. אצלי בעבודה יש לא מעט אנשים שמרוויחים סכומים לגמרי הגיוניים (כלומר לא הרבה ולא מעט) וחיים בסדר גמור. אז הם לא יוצאים לחופשה פעמיים בשנה. אז מה. מעבר לזה, לחיות במינכן מבחינת יוקר מחיה זה כמו לחיות בת"א. אמנם היא יקרה יותר מאשר ערים אחרות בגרמניה (וגם זה- לא כולן) אבל במונחים אירופיים היא לא שערורייתית.

אספרסו2

New member
נכון

אם הוא מוכן לגור עם שותפים, ולבלוע כמה צפרדעים בדרך, בסוף יהיה טוב.

aristolaka

New member
עכשיו אני מבין....

ראיתי את התגובה שלך בפורום אחר. מקווה שלא תבינו אותי לא נכון - לפעמים אנשים פה כותבים דברים מנקודת מוצא של השלמת פרטים או הנחות מוקדמות. מה שרשמתי זה שאני קורא את התגובות השליליות - אני גם מעריך שאנשים כותבים אותם, אבל אם זה לא רלוונטי לגבי - אני לא מגיב. אם אחד המגיבים פה רושם "אתה חי באשליה" ו "בלי שפה לא תוכל להתקבל לשום עבודה" אז אני מעריך את הדאגה שלו - הנחה שלי שזה מגיע ממקום טוב של עזרה - אבל לא חושב להגיב על זה. סה"כ אני מעריך כל תגובה - חיובית או שלילית. אני לא מחפש דיון או מי צודק וכו', רק מחפש עבודה במינכן - זה הכל - אם למישהו יש עצות שיכולות להוביל לשם - אשמח אם תגיבו.

אני מצטער על הבוטות מקודם. בכל אופן

אם לכמה ימים הראשונים, אתה יכול לגלוש ספות. ב couchsurfing.com בכל אופן זה יתן לך נחיתה רכה וזולה...

aristolaka

New member
תודה....

תודה רבה! נכנסתי לאתר, תסלח לי על הבורות אבל, זה למציאת הוסטלים וכאלה?

למעלה