עבודה בלונדון

yo1311

New member
../images/Emo127.gif

very sensible! points [1] to [4] can be applied to any job really and not just 'hi tech'. My way of phrasing [2] is: 'what can I offer that no local candidate can offer? after all, a local candidate has been through the education system, had some local job experience'. I hope you get the job! best wishes,​

YarivEi

New member
קראתי ואני מתחיל להבין

טוב קראתי את התגובות, ואני רואה שממש עדיף שאני אתארגן על עבודה לפני שאני מגיע, אז אני אשלח כמה מיילים לאנשים שאני מכיר בלונדון, אגב כולם בלונדון ממי שאני מכיר לפחות בתחום הפורקס, גיימינג, שיווק באינטרנט... ונראה מה יתקדם. אלמו - אני עלול להציק בשאלות בפרטי :) אני בעיקר רוצה לדעת לגבי מציאת עבודה בלונדון כשאני עדיין בישראל, ולגבי יוקר מחיה ממוצע סביר לרווק בלונדון. תודה לכול המגיבים

Karenovadia

New member
אני אומנם לא מחפשת עבודה

פשוט כבר גרה ועובדת פה... אבל אני חייבת לציין שזוהי אחת ההודעות הטובות שנכתבו פה בהקשר של נקודות חכמות ומעניינות לגבי חיפוש עבודה בלונדון ודברים שניתן לעשות עוד לפני המעבר, ויש הרבה הודעות כאלו פה! אחלה תשובה.. אהבתי!

YarivEi

New member
אז כמה בערך להביא?

אז בעקבות מה שכתבתם, כמה בערך הייתם חושבים שצריך כדי להסתדר בלונדון? אני רווק, בן 32, אני לא מתכוון לגור בארמון באקינגהם אבל גם לא בחור נידח מידי, ולא בתנאים איומים. מחיה ומגורים במקום סביר, משהו בגולדרס גרין או איפה שגרים ישראלים. כמה כסף הייתם מביאים אתכם מהארץ כדי לעבור את התקופה עד שמוצאים עבודה? תקופה שאני מבין ממכם יכולה לקחת משהו בין 3-6 חודשים בואו נדבר על משהו יותר לכיוון השלושה. (אגב אין טעם להגיד תנסה לא בלונדון למי שסגור על לונדון, אולי זו טעות מצידי אבל אני מתכוון לחפש עבודה ולגור רק בלונדון, ונקווה לטוב :)

למעלה