עבודה בחימר

הליויתן

New member
קודם נבנה ציפיות.............

אחכ נספור מעונינים! ולרעיון עצמו שאלתם? תתחילו לנחש,יש לא מעט אלטרנטיבות מרתקות,ומתבשלים לי רעיונות לשלב את זה עם פעילות המשך עם הפרויקט הקודם. מענין?

av_i_va

New member
רק תקחו בחשבון....../images/Emo117.gif

כשתחליטו על תאריך, קחו בחשבון שבחודש אוקטובר מתקיים פסטיבל הזית בגליל. במהלך הפסטיבל, אני מקדישה סוף שבוע לעבודה בחומר כולל שריפת בור ושריפת רקו.

לויתן - תגלה לי! אני לא עומדת בזה..

ואם אתה רוצה לשמור על מתח גבוה - אז תשלח לי מסר בעניין

הליויתן

New member
נצלה אותך לאט לאט,על אש קטנה קטנה

אני באמת רוצה לדעת אם יש עניין ולכמה אנשים לפני שאני אחשוף את התכנית הנכונה מהמגרה! כולכם מוזמנים להגיב ולבקש בקשות,מפני שאני מאמין שבצורה כזאת נוכל לבנות תכנית שתמלא את מירב הציפיות של המשתתפים בה,כמו כן כדאי גם לפרט אם אתם מעונינים ביום יחיד של פיסול,או יותר ומה תהיה המסגרת שלדעתכם תהיה המתאימה ביותר לעניין. מחכה להבין מה אתם רוצים באמת! הליויתן

הליויתן

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif|טמשאלתי כמה שאלות....

בכדי לראות לאן כולנו רוצים ללכת ושוב אתה מבקש שאנהיג! מה אתה!!!רוצה ?! איזה תחום בפיסול? כמה זמן תרצה אתה להשקיע בענין?

moti80

New member
אני מוכן להקדיש תקופת זמן של כל חיי

תלוי עד כמה אני אוהב ואמצא את הפיסול מתאים לרעיונותי... קצת נסיון יש, והוא מלמד אותי כי אכן אני יכול להפוך את הפיסול למיומנות האומנותית המועדפת עליי.... אותי מאוד מעניין פיסול באבן ובשיש במיוחד. כמו בציורים שלי אני אוהב יצירות בעלות גימור חלק כמה שיותר וזורם (חומר וגימור שיתאימו לפיסול גוף של אשה במיוחד). שמש מוטי

siana

New member
היי

בחימר עבדתי שמונה שנים בחומר, מספיק זמן כדי להבין את היכולות והחסרונות של החומר הזה. העצה היחידה שלי בנושא, היא פשוט לקנות חימר חדש ולא להתעסק עם חימר מיובש, החומר עצמו הוא מאוד זול. לגבי מודל, לא יודעת מה התקציב שלך, אבל יש בהחלט מודליסטיות במחירים סבירים, הכל פונקציה של זמן. אגב, אני חדשה. נעימאוד :)

ABABI SHARON

New member
בעניין המורה שלך

המורה שלך ( מכתה ד) טפשה זאת הדרך הבדוקה להרוס יצירתיות. צריך להסביר לילד מה רוצים שיעשה ואחר כך להניח לו ליצור את מה שהוא מרגיש או יכול לעשות בעניין מודל: אני השתמשתי לציור במקרן שקופיות, נופים שצילמתי או קלודיה שיפר שמישהו אחר צילם אני מניח שלפיסול זה קצת מוגבל

למעלה