עבודה בחופשה

khammel

New member
!Punctuation, Jess

.You should always end a question in a question mark Keren, Technical Writer

eladי

New member
Oh my GOD ../images/Emo5.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

They are everywhere !!!

arlly1tpuz

New member
תגובה של arlly1

חברה למה לעשות כזה סיפור על שגיאת כתיב מה לא קרה לאף אחד שטעה פעם אחת או יותר בניסוח או בכתיב ולכן כל מי שמגיב בצורה כפי שהגיב עים כל הכבוד דווקא לא מראה בגרות עים כבר הזכירו זאת אלא ההפך ולכן תרדו מהעיניין ואולי תנסו לעזור כפי שבאמת רוב החברה מיתנהגים כאן בפורום בסך הכל חיפשתי קצת עבודה לחופש שתהייה בתחום שאני הכי הכי אוהב אז במידה וישנו אחד כזה אשר יכול לעזור לי ולעוד חברה צעירים כמוני אז בבקשה ואים לא תרדו מהעיניין בלי לפגוע באף אחד מחברה הפורום. ממני arlly1 (י.א)

eladי

New member
לומדים מטעויות ../images/Emo13.gif

לא כולם נולדו עם מילון oxford בראש...

אולי תנסה לחפש עבודה בקייטנות?

אתה יכול להדריך טאי צ'י בקייטנות שונות בקיץ. נראה לי שזה יכול להיות נחמד, ושווה לעניין בזה מנהלי קייטנות. בהצלחה, רן.

קורס מדריכים הוא נקודה חשובה מאוד

כדי למצוא עבודה מסודרת בהדרכה, אתה צריך להיות מדריך מוסמך, כי אם לא, אז מי שיעסיק אותך ייקח על עצמו אחריות רצינית במקרה של אירוע בו הוא יצטרך להפעיל את ביטוח התאונות.

arlly1tpuz

New member
הסמכות וקורסים:

כן עשיתי מ"ס קורסים 1)קורס מדריכים צעירים של המכללה כולל עבודה סיכום וסטא"ז במשך שנתיים של הדרכה במועדון כעוזר מדריך 2)קורס הדרכה אחד מהשניים לבוגרים בוינגייט כולל תעודת עוזר מאמן וכמובן המשך הסטא"ז במועדון כמו חן ששני הקורסים כללו גם הכשרה והסמכה בעזרה ראשונה ממד"א. ובנוסף הסמכה מגרנד מאסטר מה הונג ומאסטר קונג מין הו (אמין) במשך חודש ימים בא"ל וטאיי צי בסין : מקוה שזה די מספיק כדי לעבוד לא מה אתם אומרים:

האמת חמוד לא כ"כ

בקורס עוזרי מדריכים אתה יכול רק! לעבוד תחת מדריך מוסמך ולא משנה אצל איזה גראנד מאסטר היית או התאמנת... מצטער

arlly1tpuz

New member
ושוב תגובה ותודה מarlly1

לא כך הדבר כפי שהוסבר לי מהאחראים על ההדרכה בוינגייט אשר הדריכו אותי כי עם ההסמכה הנל ניתן גם לפתוח דו"גו רק הגיל קצת מהווה בעיה לגבי מלעסוק באופן עצמאי . כמו כן גם לגבי הביטוח ישנה הכרה בהסמכה הן של המועדון והן של וינגייט כעוזר מאמן ומדריך צעיר שברשותי.ואני יודע שאני רק בתחילת דרכי ומקוה שזאת תהיה גם דרך חיים לגביי: לגבי ההסמכה מסין כפי שידוע לי מהקונסול הסיני בארץ וגם מהמאסטר שלי בארץ שגרנד מאסטר מה הונג הוא האישיות הבחירה ביותר מתאם הממשל בסין של לימוד .הסמכה .ומחקר של טאיי צי וצי גונג מסורתי עתיק כיום וכמוהוא גם תלמידו מאסטר אמין (קונג מין הו).המחנה בסין כלל 8שעות עבודה ברציפות ביום במשך חודש ימים ובסופו הסמכה עים התחייבות להמשיך להיתאמן באופן סדיר . מציין אני שכבר עוסק אני כשנתיים בטאיי צי ונהנה מכל רגע כמובן שאני ממליץ לכולם לעסוק בזה ללא תלות בגיל ואני רק בן 15 כך שזה גם בריא מאוד וישנם אין ספור מחקרים על כך: וכעט באמת תודה לכל מי שניסה לעזור והגיב והשכיל את דעותיי בפורום זה ואני בסך הכל רציתי למצוא קצת תעסוקה לחופש ואף לשתף את האחרים במעט מהידע שנימצא בירשותי: ממני חבר פורום אומנות הלחימה י.א =פ"ת

אני מאוד מקווה שאכן תמצא עבודה לקיץ

נראה שאתה נער מאוד רציני ובוגר אם עברת את כל מה שתיארת כאן. כשתעמוד מול מעסיק בפוטנציה, תראה לו את התעודות המעידות על ההכשרות שעברת ועל הידע שיש לך, ותוודא שבחוזה ההעסקה יהיה כתוב שבכל מקרה המעסיק אחראי לביטוח במקרה של תאונות ופציעות, כדי שלא יקרה מצב בו אתה לא תהיה מבוטח, ואם חלילה חניך ייפצע, הוא ייתבע אותך על פיצויים, ואז תהיה בבעייה גדולה מאוד. אם הוא מבטח אותך, אז מבחינתך אתה מכוסה. בהצלחה, רן.

למעלה