עבודה בחופשה

arlly1tpuz

New member
עבודה בחופשה

שלום לחברי הפורום בירצוני לברר דרך הפורום האים מישהוא מעוניין במדריכים באומנויות לחימה כולל טיי צי , אני נער העוסק בתחום כ10 שנים כולל תעודת הדרכה מוינגייט כיום אני בגיל כמעט 15 ובעל חגורה שחורה אשמח עים מישהוא יודע או מעוניין במדריכים לתקופת הקיץ ברשותי ניסיון הדרכה של שנתיים לגילאים צעירים ונוער כאחד : תודה מראש לכל מי שיענה או יעזור : אני תושב פ"ת

eladי

New member
יש מכונים שנותנים...

אעפ"י שכמעט ולא מצאתי כאלה שנותנים חגורות שחורות מתחת לגיל 17-18. לפעמים יש סולם חגורות שונה לילדים ובוגרים.

משמעותה של חגורה שחורה

האמת שאין לה משמעות אבל בסתר ליבינו אנחנו יודעים כי החגורות השחורות שלנו הם דגל השיטה ועליהם מסתכלים כלום. אתה יכול להיות טכני מצויין אבל ילד בנפשך וחסר הבנה בסיסית של החיים ושל אונות הלחימה שלך לעומקם של דברים ונכון ש-דאן 1 זאת רק ההתחלה ואין לך מושג כמה זה נכון אבל בכל זאת אני חושב שדרגה צריכה לקבל גם פרופורציה של הגיל. לא תבין לא נכון, אני מכבד מאוד את ירון בנימיני ומעריך כי הוא עשה את הבחירה הנכונה שהעניק לך את הדרגה אבל בכל זאת אני חושב שאתה צעיר מידיי כדי להתמודד עם אחריות שילוחית כזו..

crane

New member
יש רק לציין שהמקרה הנדון כאן

הוא מקרה יחיד ויוצא דופן, לא מדיניות שנהוגה במועדון.

arlly1tpuz

New member
השקעה תמיד מישתלמת

כן עם מיתאמנים כ10 שנים ובמשך שנתיים כ15 שעות בשבוע לא כולל שיעורים פרטיים ומחנות אימונים בארץ ובחו"ל ואים הרבה תמיכה מההורים וחברים ומדריכים זה אפשרי בהחלט ואני יכול להעיד על עצמי שזה לא היה קל אלא קריאת ים סוף אבל צריך גם הרבה רצון להצליח .פשוט להפוך את העיסוק כדרך חיים מן המניין רק ורק אז כך ניתן להשיג את המטרה : אין הנחות כי הדרישה של המסטר והשיטה מחייבים את הלוחם לעמוד בכל הקרטריונים ללא יוצא מן הכלל כדי להצדיק את הרמה : מקוה שעניתי על הסוגיה לכל מי שישנו ספק :

Pyongwon

New member
תראה, יש גם כאלה שמקבלים שחורה

בדרגה הרבה יותר קטנה מגיל 15 (למשל 10 או 11) אבל אני מעניינתבשיטה שלך. במה אתה מתאמן? :)

eladי

New member
ארני ריס ג'וניור היה כזה

למי שזוכר את "ארני לי" מהסדרה "ילד הקראטה" (sidekicks). הוא הגיע מטאקוונדו. ילד בן 10... מוכשר לאללה (היום הוא כבר בן 30+, ושיחק ב"the rundown" בתור המורד הברזילאי).

Pyongwon

New member
כן, אבל זכור שאביו היה המאמן שלו!

וגם בסרט מיליון דולר מהוא (בייבי? ) אז Hilary Swanks (גם מנערת הקראטה מסדרת ילד הקראטה) היא גם דאן 3 בטאקוונדו. השאלה אבל הייתה לגבי אותו אחד בן 15. מעניין מאיזה שיטה הוא. ייתכן טאקוונדו, נשמע טאקוונדו. אבל לא כל מה שנשמע טאקוונדו הוא באמת טאקוונדו, נכון? :) All that glitters is not gold.

fa jing

New member
All that glitters is not gold

But, if it sounds like a duck and it walks like a duck, damn it's a fucken duck.​

we shoot it like a duck

Only when we practice reality-based martial art, otherwise we look carefully at the duck's movements and try to fight like him...​

arlly1tpuz

New member
גוגו ריו פ"ת

את מוזמנת למועדון של גרנד מאסטר ירון בינימיני בפ"ת ואני לא היחיד כי יש עוד כמוני וברמה מאוד גבוהה והמועדון ברמה בין לאומית שלא לדבר שהכל תחת השגחתו של המסטר אז welcome to the clab

eladי

New member
האמת.... שגם לי זה צרם קצת

ואני לא מורה לאנגלית admittedly....

ננדין

New member
ספור מצחיק (אולי גם קצת עצוב)

אבל אולי בגלל שאני דיסלקט אז קראתי את המשפט כ welcome to the clan...

Pyongwon

New member
Raul, deal with it!

And welcome to the Tapuz Martial Arts Forum! :) The advantage of being an English teacher and a martial artist is that it is a deadly combination - both literally and physically..:) hehhe... Take care, and all of you who wish to write in English - I suggest that you check and recheck your comments before posting them here And I'm telling you now that my Hebrew is bad, so please don't jump down my throat if I make mistakes in Hebrew. Take care, Jess.

למעלה