עבודה באפריקה

עבודה באפריקה

שלום לכולם, אני חדשה בפורום. יש לי בעל ושלושה אוצרות, האמת שאנחנו מחפשים שינוי. אני לא רואה נכון להיום עם 2 משכורות שכירים יכולת להתפתח ולהתקדם. ההצעה של לעבור למספר שנים לאפריקה קוסמת לי במיוחד, (יש לנו חברים שעשו את זה לפני כמה שנים, שיחק להם הקלף והם "על הסוס" היום.) בקיצור שלחתי קו"ח של בעלי לכל מיני מקומות, אבל טרם חזרו אלינו :(... למישהו יש רעיון? מלבד מודעות דרושים באינטרנט ובעיתון? אודה לכם מאד מאד....

לילית462

New member
שיהיה בהצלחה,

אין הרבה מה לעשות חוץ מלשלוח קו"ח. אבל חוץ ממודעות בעיתונים ובאינטרנט, אפשר גם לפנות לכל מיני חברות שיש להן דסק אפריקאי ולשלוח להם קורות חיים אפילו שלא פרסמו מודעה. הכל שאלה של תחום עיסוק. במה אתם עוסקים, איזו עבודה אתם מחפשים ?

hlsm

New member
מחפשים שינוי

היי מנסיון מר מאוד מחברות השמה וכו' רק קשרים קשרים וקשרים בהצלחה

תודה רבה על התגובות

האמת שברקע של בעלי הוא גם ביטחוני וגם בכל הנוגע לניהול פרוייקטים. העניין הוא שברב המודעות שראינו מבקשים ברילוקיישן בתנאי רווקות וזה לא בא בחשבון!!! מעבר לכך צדקתם בנושא הקשרים שצריך, אבל מה לעשות שהקשרים היחידים שיש לי הם קשרים בשיער?!?...

לילית462

New member
מצטעת אבל לא מסכימה עם הטענה

אפשר להגיע לעבודות טובות גם בלי קשרים אם יש לך את הכישורים המתאימים. הבעיה היא שהרבה ישראלים חושבים שמגיע להם להתקבל לעבודות שהם לא בעלי הכישורים המתאימים, היות ובעלי קשרים מתקבלים לעבודות כאלו גם בלי כישורים. בקיצור, למיי שיש כישורים לא צריך קשרים. כמובן שקשרים זה אף פעם לא מזיק... ועל זה אומרים מי צריך קשרים כשיש פרוטקציה

avivshalom

New member
עבודה בחו"ל

אין ספק שקשרים יכולים לעזור ולפתוח דלתות מנסיון אישי - אני לקראת סיום מעבר כל תהליך העבודה ארע ללא כל קשרים אישיים מקצועי בלבד!!!! כנראה שאנחנו הישראלים פיתחנו לעצמנו את המחשבה שבלי קשרים ופרוטקציה זה לא עובד כנראה שיש מקומות בעולם שחושבים אחרת פשוט תנסי אם תרצי זה יקרה

hlsm

New member
עבודה באפריקה

זה נכון שהם כותבים רילוקשיין בתנאי רווקות, אבל אם שווה לחברה להעסיק גם אותך אז סבבה, וזה נכון הכישורים מדברים אבל הרבה ויטמין פפפפפפפפפפפ לא יזיק בכלל, תתחילו בזה שתשלחו קורות חיים לחברות ישראליות שעובדות באפריקה לילית אלופה בלתת אינפורמציה, בהצלחה

היי

אתה צודק לגביי הכישורים ולגביי הקשרים, האמת אין לי מושג אילו חברות ישראליות (למעט סולל בונה ו LR) יש באפריקה....כל המודעות הן לחברות השמה... אולי אתה יכול לעזור לי ולספר לי על חברות ישראליות באפריקה? תודה רבה!!!

hlsm

New member
עבודה באפריקה

דרך אגב אם אתם טובים חברת lr מעסיקה גם את הבעל וגם את האישה,לדעתי תפני אליהם ישירות ולא דרך חברת השמה

היי דודי

כבר ניסינו את האתר, האמת שאנחנו רואים את אותן ההצעות חוזרות על עצמן בכל פעם ע"י חברת השמה אחרת... אתה נמצא באפריקה?

אני בלאגוס - ניגריה

היי אני מזדהה עם הרצון שלכם בשינוי, אני מודע לקושי בחיפושים אחרי עבודה, אני אישיתי הגעתי דרך מודעה בעיתון הוזמנתי לכמה ראיונות יחד עם עוד כמה מועמדים ולמזלי ושמחתי קיבלתי את התפקיד גם לי לקח לא מעט זמן למצוא את זה, היום שאני כבר למעלה משנתיים בלאגוס אני אומר שזה באמת היה שווה כל טיפת מאמץ והמתנה, אם באמת זה מה שאתם רוצים אל תתיאשו וזה בהחלט שווה את זה, לי אישית השינוי הזה היה יותר ממה שאי פעם ציפיתי בכל פרמטר שרק אבחר להסתכל על זה אני כבר המון זמן מחפש עבודה לחברה שלי שכרגע בארץ וזה ממש לא פשוט באיזה תחום בעלך עוסק? רשמת ניהול פרויקטים, איזה סוג של פרויקטים? אני לא יכול להבטיח משהו אבל אשמח לנסות לעזור לכם ליצור קשר עם חברות מתאימות בהצלחה

../images/Emo24.gifהיי דודי

תודה רבה, יש מצב לקבל ממך מייל שבו אוכל לכתוב לך יותר פרטים? יש לנו חברים שחזרו לפני שנתיים בדיוק מלאגוס. המייל שלי : [email protected] שוב, אלפי תודות!!!

לילית462

New member
אם אני לא טועה - כולם...

בד"כ מי שנמצא כאן בפורום או שהוא באפריקה, או שהוא בדרך לאפריקה...

hlsm

New member
עבודה באפריקה

סורי אני בישראל ולא בדרך לאפריקה

למעלה