עבודה באילת- שאלה

FELIX inc

New member
את יודעת שזה לא לפרסום,

כן.. חוץ מזה, את יכולה לפחות לשאול?

כנל

חוצמזה הכנסי לפורום ה"א...רובן עברו אשפוזים...אולי הן ישתפו פעולה... [וכן יש גם בפורום פה]

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gif יוהוווווו היה כיף אתמול. ../images/Emo13.gif

אז בסופו של דבר, נפגשנו אני ואביב עם ענבר-בלה-הדר וגלעדי בבלום בר. החברים של הבנות הבריזו וגם בסוף חבר של אביב לא בא - אבל זה לא אומר שהוא סבל!
בחצי שעה הראשונה לא יכולנו להחליף מילה עם אף אחד כי המוסיקה הייתה כל כךךךך רועשת . (טוב נו הופעה, למה אני מצפה) אז היה שימוש קל בקריאת שפתיים ושפת סימנים. אח"כ זה השתפר
היה ממש ממש כיף!!! שתיתי חצי ליטר ווינשטפן + 2 צ'ייסרים של שנאפס תפוח ותפסתי ראש והיה ליגההה!!
בגלל שאני מטומטמת, ובאתי עם צמיד ניטים דוקר, בטעות עשיתי לעצמי רכבת בגרביונים שאני אוהבת מקינג'ורג'.
וזה מהגרביונים שבמיוחד צריך לנסוע בשבילם לחנות של הזקנה החמודה כי אין אותם בשומקום אחר.. אבל מילא, גם ככה אני צריכה לעשות גיחה קלה לסנטר אז ננצל את זה בשביל זה (לא נראה לי שהשבוע כי אני עובדת בפול ווליום). ANYWAY ב2 הגיחות שעשיתי לשירותים (חצי ליטר יורד מהר!) הייתה לי שיחת חולין עם בנות שחיכו בתור אחריי כשאני חיכיתי למישהי שהייתה בפנים שיחה ראשונה: "יש לך רגליים יפות!" "תודה, אבל יש לי רכבת
" (אורנית מסטולה מהתחת) "לא נורא זה מגניב ככה" שיחה שנייה: "תגידי, לא חם לך עם המגפיים?" "למה כל בנאדם שני שואל אותי את זה?!?! לא, לא חם לי. אני תמיד עם מגפיים. בחורף קר ובקיץ חם. מתגברים." "כן, גם אני ככה. מאיפה הם?" "אלדו." "אלדו?!?! אבל זו חנות פלצנית של נעלי עקב ודברים של צפוניות! את רצינית?" "כן, מלפני שנה וחצי או משו כזה" "הא, מגניב." "יש לי רכבת בגרביונים.
" "תעשי עוד אחת בשני שיהיה סימטרי." כיף איתי!!! אני הרבה יותר נחמדה כשאני שיכורה, נשבעת לכן.
לקראת הסוף מסתבר שמישהו (מישהו עאלק! כולם הכחישו כולל אביב אבל זה היה אביב החמוד) הזמין לנו לשולחן סופלה שוקולד עם זיקוק ושרו לי יומולדת שמח וזה היה נחמד.
חתכנו ב- 2:15 אחרי בעיות קלות עם החשבון (לפעמים בא לי להרוג מלצרים על כאלה דברים). חזרנו הביתה ואביב נשפך. בלי סקס
היו נסיונות לשכנוע אבל אחרי : "מיצ !! אני עייף !! תעזבי אותיייייייי !!" הבנתי שזה לא יילך. (היה פיצוי בבוקר
) מתנות !!! מאביב קיבלתי (עוד ביום רביעי. אה, לא סיפרתי. יצאנו לטאבולה בהרצליה פיתוח. שיועו. ממש ממש טעים שם. ממש.) - חצאית עיפרון שחורה מסאטן, בגזרת מקסי כזאת, עם קפלים ו-2 כפתורים בולטים. מהקולקציית חורף של קסטרו. והיא יפה טילים!!
הדפקט חשב שאני 36 (בדיחה טובה!) אז רצתי לשבעת הכוכבים להחליף, אמא אומרת שהיא מבגרת אותי אבל לא אכפת לי!!! עם השילוב הנכון זה ייראה טוב
וחוצמזה אני אוהבת אותה. הוא גם קנה לי כוס חיבוק ממקס ברנר (
) עם שוקולדים בפנים שצילמתי ואני אעלה מייד. ענבר ובלה קנו לי גופייה שחורה (אלא מה!) חמודה ממנגו, והדר נתנה לי קרדיט על היותי אינטלקטואלית וקנתה לי ספר "מלאכי עליון". אם מישהי קראה אשמח לדעת איך הוא. בכל מקרה לא נראה לי שאני אחליף.. קרן הזונעעע בגרמניה עכשיו שבוע אבל בטח ניפגש כשהיא תחזור או משו אז אנלא דואגת
וזהו! עד כאן סיכום יומולדת 21. היה מגניב, עכשיו חוזרים לשגרה (אפשר?! לפחות עד החגים?!
) נתראה בשנה הבאה
תגיבוווווווו :)

EVE Lights

New member
כן. נו. ממקס ברנר.

אביב קנה לי. תמונה מהערב אתמול אוליייייייי תהיה כשבלה תשלח לי ואם לא יצאתי מסטולה מדי

EVE Lights

New member
כוס מיוחדת כזאת

ששותים בה במקס ברנר שוקולטה וכל מיני משקאות חלב. מחבקים אותה עם היד ושותים..

Blue mai

New member
איזה חמוד![:../images/Emo82.gif

נשמע שהייתה לך אחלה יומולדת.יואו מה זה כבר בת 21?! כולן גדלות,אחרי צבא,בצבא מה פה קורה פה!

moruush

New member
../images/Emo90.gifיאוו

שתיתי בזה "מוקה" שלהם וזה היה הכי כיף בעולם אבל פחדתי שישפך עליי אז ביקשתי קש!
חחח

למעלה