../images/Emo32.gifטוב תעזרו לי;[
אוקי אבא עובר דירה.. וכאילו. ממש חשוב לי שלשם שינוי [חח עברתי מלא דירות בשנתיים האחרונות] אני אבחר את החדר עם ה
באמת הכי הרבה פרטיות. אוקי אצל אמא יש לנו שלושה חדרי שינה צמודים אחד לשני, ושלי כעקרון הכי רחוק מכולם.. אבל לא באמת. אבל בקטנה הקירות ממש עבים [
] קיצר לא שומעים כלום מהחדר שלי ויחסית הוא די מבודד. אצל אבא עד עכשיו- היו לנו שלושה חדרים שינה שגם היו צמודים אחד לשני, וגם שלי היה הכי רחוק מכולם, אבל מצד שני הוא היה הכי קרוב לסלון, ואצל אבא שלי רוב ההתרחשות במשך שעות היום [והלילה] היא.. בסלון. וגאדמט, אי אפשר להזדיין בבית הזה כמו שצריך!
חחח אני יודעת שזה נשמע הכי מפגר בעולם אבל כוסרבאקקק שומעים הכללל וזה מזה הורס. בקיצור. אז אבא עובר דירה עוד איזה שלושה ימים ואני צריכה להחליט לאיזה חדר לעבור ואתן הולכות לעזור לי לעשות את זה [ובאמת אל תייבשו טוב? תגיבו;( ]
חדר מס' 1: הקירות מגבס וזה אומר שיש סיכוי ששומעים הכל[
] אבל החדר ממממש רחוק משאר החדרים, הוא בצד השני כמעט של הדירה [
] אבל מצד שני הוא שוב כמעט בתוך הסלון! [
]. אבל גם יש לו חלון ממש גדול ומגניב [
] והוא החדר היחיד שלא מגיע עם ארון מכוער כזה שאי אפשר להוציא [זאת דירה שכורה] [
] והוא ממש גדול[
] וכאילו.. רואים שהוא מכוון בשביל כאילו הילד הכי גדול. ומצד שני יש עוד שלושה חדרים בצד השני של הבית, שצמודים אחד לשני. אחד מהם הוא של אבא [המאסטרבדרום, עם השירותים והמקלחת הצמודים.] ויש עוד שניים.
חדר מס' 2: הכי חיצוני מבין שלושת הצמודים [
] והכי רחוק מהסלון [
] אבל כמו שאמרתי זאת דירה שכורה והוא מגיע עם ארון צמוד לקיר מזעזעעעעעעעעע עם טפט כזה של עץ[
] מכועררררררר שנראה כמו איזה ארון הקודש.[
] וגם יש שם חלון קטן ומבאס כזה והוא בכלל לא מגניב כמו החלון הענק בחדר מס' 1 שיש לו גם תריסים מגניבים כאלה [
]. אבל איכשהו נראה לי שיהיה לי פה יותר פרטיות.[
!!!!!]
חדר מס' 3 בכלל לא בא בחשבון כי הוא מגיע עם ארון עוד יותר מכוער בצבע תכלת כזה[
] ומנורה ממש מכוערת [
] והוא עוד שניה בתוך החדר של אבא[
] והוא ממש בתוך המסדרון [
] וחוצמזה שהעניין הזה עם החלון ממש מבאס אותי כי נורא אהבתי את החלון הענקי בחדר 1!!
ובחדר הזה יש חלון קטן ומכוער[
]. קיצר, כל מה שאני מבקשת מכן זה שתעזרו לי להחליט איזה חדר אני רוצה. ופליז תגיבו! אל תתנו לי להרגיש שחפרתי סתם ובסוף אפחד לא יגיב לזהP: ואף אחת מהחברות שלי לא מסוגלת לעזור לי
אז אני צריכה אתכן! [וכל הכבוד שקראתן את כל המגילה] תודה:]]