עבודה באורווה

לודמיר

New member
עבודה באורווה

האם אתם עובדים באורווה- כלומר התנדבות? מה זה כולל? כמה שעות אתם נמצאים שם ביום? והכי חושב!- איך ההורים שלכם מגיבים לזה?!?!?

aloniguy

New member
אני מתנדב....

זה כולל הכל.... ניקוי תאים, ריפוד תאים, הכנת מנות.... בקיצור כל מה שקשור לאורווה ולניקיונה.... עזרה לג'ין בכל מה שהיא צריכה.... הכנות לקורס... לרכב על סוסים שצריכים לעבוד..... חח בחופש אני יותר באורווה מאשר בבית... זה נע בין 9 ל12 שעות ביום.... ההורים מתים על זה....

אני..

אני מתנדבת מתי שבא לי..כאילו יש ימים שאני יהיה שם 13 שעות ויש ימים ששעתיים ויש ימים שלא..לא קבוע. אני בעיקר מובילה כי אנחנו גם חווה טיפולית ויש מלא סוסים להוביל.. ואיכופים/הברשות/שטיפות/האכלה..זה תלוי כמה זמן אני שם... להורים לא אכפת כל עוד זה לא פוגע לי בלימודים..

שירלי317

New member
אניאני../images/Emo178.gif

הממ.... כמעט כל יום אני באורווה עוזרת לג'יין במה שצריך.. מנות, ריפוד, ניקוי תאים, הכנות לקורס, להכין סוסים, לטפל בהם וכל מה שאפשר... (טרזן/מוגלי?!) בחופש בד''כ מ7 וחצי-8 בבוקר עד 6-7 ולפעמים בימי שלישי עד 9.... ובמשך שנת הלימודים המפגרת, אחר הצהריים כשיש לי זמן ובימים שאני רוכבת... ולפעמים בימי שישי בבוקר (אפילו שבשנה האחרונה למדתי בימי שישי..חח.. אמא שלי חמודה..) => בורחת מהבית כמה שאפשר..חח!! אמא שמחה אבל מתגעגעת, אבא לא נראה לי מודע לזה...

עונה..

כל יום אצלנו עובדים שני אנשים שאחראים על היום הזה(תאים, להכין סוסים לשיעורים ולפרק אותם אחרי זה, האכלה, לטאטא, נעילה, לאסוף ציודים וכל הדברים האלה) ותמורת זה שעובדים משו כמו 5 שעות מקבלים על זה שיעור קבוצתי. אז אני עובדת פעם אחת בשבוע(אבל זה לא ממש התנדבות..חח) ולפעמים עוזרים לעובדים להכין סוסים, להאכיל, לנעול..או בימי שישי שאין עובדים אז עוזרים לחגית להאכיל ולסגור את החווה או משהו כזה. וההורים? ממש לא אוהבים את זה..

PinkHorse

New member
עונהההההההה../images/Emo1.gif

האם אתם עובדים באורווה- כלומר התנדבות
כן
. מה זה כולל
איכופים, הובלות לטאטא את האזור של חדר האוכפים, לדאוג לציוד, פירוק ושטיפת כל הסוסים בסוף היום. כמה שעות אתם נמצאים שם ביום
יום עבודה זה 5 שעות. אני עובדת יומיים בשבוע ולפעמים יותר. איך ההורים שלכם מגיבים לזה
אני חוזרת ממש עייפה כי אני גם תמיד רוכבת לפני וההורים שלי ממש לא אוהבים את זה אבל אני עושה את זה בישביל עצמי ולא בישבילם
.

IstarinCale

New member
אמממ

לפעמים אם יוצא לי .. למרות שהשנה במסגרת המחוייבות האישית של בי"ס עבדתי בחווה כל יום שישי 4 שעות (12 - 16) .. זה כולל איכוף, הובלות סוסים כשצריך (יש לנו רכיבה טיפולית גם ..), כל מה שקשור לניקיון האורווה.. ההורים שלי (ובצדק בסה"כ .. ולעיתים אני מסכים איתם) חושבים שזה כאילו בעלת החווה מנצלת אותנו .. ומעבידה אותנו קשה. הם דיי צודקים כי אם נגיד באים אליה "רוצה שנעזור?" אז סבבה .. אבל אחרי זה כשאומרים שצריך ללכת (סתם) אז היא מתחילה כאילו לפתח לנו רגשות אשמה "אתה לא יכול להשאיר עכשיו את כולם לבד .. אמרנו שמנקים תאים .. אי אפשר ללכת באמצע" וזה אחרי שהייתי שם 6 שעות!

kampos

New member
היי

אני עובדת בחווה תמורת שיעורים 10 שעות בשבוע...

stary1

New member
../images/Emo55.gif=]

האם אתם עובדים באורווה- כלומר התנדבות? כן מה זה כולל? ניקוי אורוות\כלובים של בע"ח,האכלת סוסים\בע"ח,שטיפת סוסים(ויש 2 סוסים עם גרדת בחווה אז הם מקבלים טיפול מיוחד),הובלת סוסים מדי פעם וכל מיני.. כמה שעות אתם נמצאים שם ביום? אני באה בשבתות מהבוקר עד הערב והכי חושב!- איך ההורים שלכם מגיבים לזה?!?!? בסדר גמור!

fliperit

New member
....

עד לא מזמן רכבתי בחווה אחרת...וזה היה ממש שונה ממה שעכשיו...אז אני אכתוב על שתיהן.. החווה הקודמת: 1. עבדתי מהתנדבות.....הרבה!!! חוץ מההתנדבות גם היה לי יום בשבוע שהייתי אחראית עליו וזה תמורת שיעור נוסף בשבוע. 2. מה זה כלל? עזרה בהעברת שיעורים, באיכוף, בהאכלה, דאגה לסוסים, ניקוי תאים (לפעמים) ועוד... 3. הייתי שם בערך 4-5 שעות כל יום...ובשישי לפעמים יותר..... 4. להורים לא היה אכפת..זה משהו שאני אוהבת...וזה לא מאוד פגע בלימודים...אז הם אפילו עודדו את זה... החווה הנוחכית: 1. החווה נורא רחוקה...אז אני מגיעה לשם 4 פעמים בשבוע בערך...וכשאני באה אז אני רוכבת על פליפ...וחוץ מזה אני מנקה תאים, מאכפת עוזרת ...וגם דואגת לשמור את הפינת ישיבה והאורווה בכלל נקייים ומסודרים....כי החווה עוד צעירה (חודשיים) ואנשים לא שמים דגש על סדר ונקיון... כל פעם שאני באה לשם אז אני שם או מהבוקר (8) עד 1...או משמונה עד הערב..או מהצהריים עד הערב....תלוי.... ההורים מעודדים את זה כי ממש טוב לי בחווה הזאת!!!

למעלה