עבד כי ימלוך

יופיאל

New member
עבד כי ימלוך

בסוף שבוע האחרון , בפסטיבל ``סגול`` , עברתי כמה ימים טובים של מחשבות... בעקבות שיחה עם מישהו על הארה התחילו לעלות בי כל מיני שאלות , וה- MIMD שלי התחיל להתבלבל ולנסות לענות על שאלות שהוא לא יכול לענות... התשובות האמיתיות לא באות מהראש , הן באות מהלב. לכל אדם יש כמיהה מסויימת בתוכו. כל אדם רוצה להתפתח , ואלה שנהיים מודעים לכך מתחילים בדרכם הרוחנית. אני יודע על עצמי שרצתי ללמוד כמה שיותר , לעשות סדנאות , מדיטציות , לנסות כל מיני דברים , ללכת לכל מיני מורים ולמרות שהתפתחתי הרבה מאז , עדיין משהו חסר , הכמיהה נשארה אותו דבר , ושום דבר שעשיתי לא מילא את אותה כמיהה אדירה לאמת חסרת הפשרות. מי אני? מי ``אני`` ??? מה זה ``אני`` ? האם זה הגוף שלי? לא. האם אני זה המוח שלי? גם לא... ה``אני`` הרגיל , הוא אכן המוח שלי , אבל ה``אני`` האמיתי הוא מעבר , הוא הנשמה שלי , הוא חלק מהאחד המושלם המחובר להכל. ה``אני`` כמו שכולנו מכירים אותו הוא האגו שיצרנו , שנועד לשרת אותנו , להיות כלי רב עוצמה בידינו , אך הוא השולט... הוא קובע את דרכינו , הוא משכנע אותנו באינסוף תחבולות מתוחכמות שהוא זה שצריך להוביל , והוא גם יוביל אותנו למקום הנכון... מחר... אף פעם לא עכשיו... וכך אנחנו ממשיכים באשליה וממשיכים בחיפוש והולכים בדרך , כשבעצם אין דרך , ואין מה לחפש כי הכל כבר כאן , ממש עכשיו. הכל נמצא עכשיו בתוכי. אין שום דרך להגיע לזה , כי זה כבר כאן , אין מה לעשות כדי להתחבר כי אני כבר מחובר. בעצם כל מה שנשאר כדי להגיע להארה זה להשקיט את המוח לגמרי , לעזוב את כל השאיפות , הרצונות , הדרכים , החיפושים... וברגע שהאגו יחווה מוות , שקט מוחלט , הוא יפנה את מקומו לאני האמיתי , והאגו יחזור למקומו הטבעי בתור משרת , ולא בתור מלך. אז מה בעצם מפריד ביני לבין הארה? שקט. שום דבר אחר. להגיע לשקט המוחלט , רק כשאעזוב את כל החוסר שקט , כל הרצונות של האגו , רק כשאוותר על הכל אוכל לקבל את הכל. רק כשלא ארצה כלום אוכל להשיג את הכל. פאראדוקס , אבל החיים האלו הם פאראדוקס אחד גדול... לעניות דעתי , הדרך להגיע אל השקט , להשתיק את המח היא מדיטציה. יש כל מיני דברים שצריך ללמוד , כדי להשתיק את המוח בהדרגה , הבנה אחר הבנה , כדי שידע כמה שהוא באמת קטן , וישלים עם העובדה שהוא רק צל של משהו מדהים.. בלי מאמץ , בלי רצון , בלי שאיפה , רק להיות . כאן ועכשיו. קל לדבר , קשה מאוד ליישם... באור ואהבה , יופיאל המלאך

טוק טוק בדלת

יופי-אל. במקום לשבח, להלל לפאר ולרומם את מה שכתבת - והרי זה-זה! אולי..... ובדרכי הארוכה לעבודה חשבתי על הצעה דומה שמיכל העלתה... והיות שהדרך הטובה ביותר להעביר בצורה בלתי אמצעית את שכתבה והיות שהדרך הטובה ללמוד לעומק ולהפנים היא לימוד של אחרים והיות ש... למה לא... לכל מי שהאנונימיות פה היא מסווה זמני עבורו - למה לא להפגיש לסדנת מדיטציה את אלו שחושבים כמוך? כמוני? טוק טוק בדלת... אני הראשון שהגעתי. איש.

ערב מדיטציה :cool:

הלו איש!!! מוצא כן לי ההצעה שהצעת. וכבן מה דעתך על התאריך5.6.2001 שהוא י``ד - ט``ו חודש ניסן תשס``א לקיום ערב מדיטציות בביתי? מדוע כל כך רחוק? כדי שיהיה לכולם זמן להפנים לקלוט לקבל ולבחור מה הוא הולך להעניק לאחרים. אני משוכנעת שלכל אחד מהגולשים יש כאן תחום שהוא שולט בו. לדוגמא: אנשי הרייקי המטפלים. אנשי הדיקור הסיני. אנשי השיאצו, אנשים שמטפלים בצמחים ושמנים וסתם אנשים טובים שיודעים להעניק לאחרים. השעה המיועדת תהיה נניח 22:30 או 23:00 בלילה. כל מי שמעונין לאור המפגש הנפלא האחרון יכנס למייל שלי ויביע נכונות. מס` טלפון או פרטים אחרים וננסה ביחד ליצור מפגש שבו נעלה שאלות וניתן פתרונות כל אחד מהמקום בו הוא נמצא. קדימה, זרקתי את הכפפה חזרה אליך איש מידות. אליך ואל יופיאל. אתם טובים בארגון ויישום. המייל שלי הוא: [email protected] הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

על אנשים שמטפלים בשמנים (וברזים)

אההה... הממ... אההההההה... (זה עוד שלושה שבועות וחצי, אז אפשר עוד להתחרט מיליון פעם... מתאים לי..) מיכל יקירתי.. את יודעת מה? אגיע אם יבטיחו את בואם 5 אנשים לפחות. מותר לי... אני רחוק.. רחוק.. :) לא ידעתי שהיה מפגש כזה בעבר קבענו טנטטיבית? שבוע מופלא לך מיכל... איש.

וירטואליה מול מציאות

תרשו לי להטיל ספק??... אינני בטוחה שהמפגש פנים אל פנים יהיה טוב לתהליכים שאנחנו עוברים כאן... כן או לא - אם זה יקרה - זה בהחלט ישנה את התהליכים...

יופיאל

New member
ספק = פחד

למה יש לך ספק ? למה יש לך פחד? המפגש הקודם לא שינה כלום מבחינת התהליכים שאנחנו עוברים כאן , אני חושב שהוא רק הוסיף , וכיוון שיש לך פחד להחשף את את מטילה ספק במפגש... אני מקווה שתקחי את זה כביקורת בונה , אני בהחלט לא רוצה לפגוע בך. אולי דווקא בגלל שאת מפחדת מזה , את צריכה לעשות את הצעד הזה , להתמודד ולהתגבר על הפחד! באור ואהבה , יופיאל המלאך

ליופיאל המקסים

קודם כל - אינני נפגעת מזה. אתה יודע שאני אוהבת אותך... :) (אתה רואה, אני אפילו מתוודה על כך קבל עם ועדה...) ושנית... אין לי פחד להחשף. אני רק מעלה הרהור נוסף... :) אין דבר כזה שמפגש לא משנה כלום... אם המפגש לא שינה כלום אז למה לטרוח?! ;-) אבל עוד אמרת.. שאתה חושב שהוא רק הוסיף... אז איך זה.. שמאז.. כך נדמה לי... שהאינטנסיביות של ההשתתפות שלך כאן פחתה?? ;-) ועכשיו ברצינות - אם אתה חושב שזה רק יוסיף... אשתדל להרים את הכפפה.... :) אה - ועוד משהו - ספק אינו בהכרח פחד. המילה ספק מורכבת מאותן אותיות של פסק ואולי ספק זה לקחת פסק זמן למחשבה שנייה?!

יופיאל

New member
זכור את מה שעשה לנו העמלק

ועוד מילה כאן על הספק , אם תקחי אותו בגימטריה תראי שיוצא לך ספק=240=עמלק. ולא סתם... מה היתה כל כך חשובה אותה מלחמה בעם עתיק בשם עמלק? וכל פעם שמשה הרים את ידיו העם נלחם וניצח , וכשהוא הוריד את ידיו מחוסר כח , העם הפסיד. כך הוא כח האמונה שלנו , תמיד נלחם בספק. והספק תמיד כאן , נלחם בנו בכל רגע ומחכה לרגע שנוריד את ידינו כדי שינצח אותנו. בגלל זה צריך לזכור מה עשה לנו אותו עמלק/ספק אז , כי זה אותו הדבר היום. עכשיו בקשר למפגש הקודם , התכוונתי שהוא לא שינה שום דבר מבחינה שלילית שאליה התייחסת , כלומר ההתייחסות לאנשים בפורום לא השתנתה לרעה בגלל שראיתי אותם פיזית , להפך , זה נתן לי נקודת יחוס יותר אמיתית לאנשים וזה שאני משתתף קצת פחות פעיל מבעבר , זה כבר קשור לכל מיני דברים אחרים שאני עובר , ולא הכל אפשר להוציא החוצה , יש דברים שמבחינה אנרגתית אני צריך להשאיר אותם נסתרים. עברתי תקופה מסויימת של עיכול והפנמה של כל מיני דברים , ועכשיו אני פורץ בכוחות מחודשים :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

טבע וארץ

לכי על זה לגעת. מה שיהיה - יהיה. את זוכרת מה צעקנו כשקפצנו בבריכה מהמקפצה, כשרעדנו מפחד? על החיים ועל המוות הסקרנות. המתח. ההתרגשות. טבע האדם. יאללה שרה, הולכים? איש.

גם אני רוצה!!!!!!

מיכל וחברים יקרים! נראה לי רעיון נהדר. קראתי את הדילמות שהעלת לגעת במהויות ואני מתחברת אליהם אם כי, אני חושבת שמתאים לי מאוד בשלב זה להיות נוכחת במפגש. אך, לצערי אין לי התמחות לא ראשית ולא משנית בשמנים ומיני שיאצ`ואים בכל זאת יהיה לי מקום? היו ברוכים.

התמחות באנושיות יש לך?

יאללה... תבואי בפנים מהר! מזתומרת.... גם אני לא מבין כלום בשום דבר. בשביל זה אני בא. ללמוד.

היי צרלי וחצי :cool:

היי צרלי וחצי!!! אני שמחה שאת מוכנה להרים את הכפפה. ממש לא אכפת לי שאין לך התמחות בכלום לטענתך. יתרה מכך יהיה לך מה זה כיף, כי כולם ירצו לטפל דוקא בך ובאלה שאין להם פיסית מה להציע. רוחנית יש לך המון. פשוט תזכרי: מי שמטפל נטען פי כמה יותר ממי שמטופל. מה לעשות המטפל הוא צינור אדיר שמעביר דרכו אנרגיה קוסמית. ככל שתזדקקי ליותר כך המטפל יכפיל או ישלש את האנרגיה שתעבור דרכו. זה כל הסוד. מקווה שקלטת אותי. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

tilayo

New member
למה כל כך מאוחר?

מיכל שלום,מה שלומך דווקא יהיה נחמד להיפגש שוב במסגרת הפורום, פעם שעברה היה מאד חוויתי ומהנה אבל למה כל כך מאוחר? אם יש אפשרות להקדים את השעה אני יגיע בכיף, הסיבה שאני לא יכול מאוחר כי אני מתעורר מוקדם בבוקר אז אם ייצא בכיף אייל

היי אייל :cool:

היי אייל!!! תגיד 20:30 בערב זה מאוחר? שכחת ישנם אנשים שמגיעים אחרי יום עבודה מהצפון ומהדרום. שנית אם נפגשים אצלי יש לי קושי להתפנות לפני כן בגלל הילדים שצריכים להיות מטופלים. וכמו שהצלחת להגיע פעם שעברה ונסחפנו ביחד עד שעה מאוחרת כי היה מעניין, כך אני סומכת עליך שתמצא את כוחות הנפש להגיע ובטוח שתתעורר למחרת בזמן ויתרה מכך תהיה טעון בהמון אנרגיה כך שבכלל לא תוכל לישון כל כך מהר. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

tilayo

New member
היי מיכל

מיכל לילה טוב. אני חשבתי שהשעה שקבעתם היא 22:30 ובגלל זה התכוונתי שמאוחר. אבל אם בשעה 20:30 אז בכיף. אני יבדוק את התאריך ונהיה בקשר אז לילה טוב אייל

אתה צודק :cool:

היי איל!!! היה לי פספוס בהדפסה. כנראה שטעיתי בשעתיים מאד משמעותיות. לילה טוב עם חלומות שלווים. הרבה אור ואהבה. מיכל

למעלה