את גופך העירום בעיני אישה אישה בשיאה קרובה לביאתה את עורך השחום והקטיפתי זרועותיך החסונות מקיפות אותי שערך הארוך מלטף את צווארי ואתה גוהר מעליי ורק קול נשימך נשמע באוזניי וקול חבטות אגנך נרעש במערומיי
נטלתי לעצמי את סומק לחייך, ויצקתי אותו לתוך נפשי פנימה, עדנה חתומה בשקיקות. ואם אבוא אלייך, אתגלה קמעא קמעא, אבר אחר אבר עד היותי גלוי כביום היוולד. ואף מעמך אסיר לבוש ועוד לבוש, ובהיותך עטופה בעירום, אתרצה לך.
הלילה אחוז מותניי מבטך יחדור לעיניי תרקוד אותי בך אתערטל בין ידיך לצליל נגינת כינור. , כמו היין הנמזג אטפטף אליך להט חשקיי בין לחישות וסערת חושים משכרת. , תשוקתי בוערת לנסוק אסוף גופי להתאוות בגופך אני רוצה לתור בנשמתך להרגיש את כולך כך אוהב אותך עד תום הלילה.
בלילה אבוא אלייך ואסוך את נפשי בעדנתך ובהיות שדייך פרושים על חייקי, ואוני לכוד במסתורייך, נגמע יחדיו שיכר אהבה עד כי לא נדע הימין והשמאל היכן הם. אני עוצם את עיני וצופה במחזה התשוקה הלוהט בין שנינו, בלא מורא, בלא בושת פנים, ותאוות אוהבים גורפת לוכדת ערווה בערווה ומזנקת לקראת שיאים ניכספים.
כשאבוא, אעטוף אותך בכפות ידי ללצלילי ערגה רוחשת ושקוי של אהבה יוליך אותנו סחור סחור אל עולם של מעדנים עזים בתשוקתם. ונדע אהבה, ונגע תאווה, ונישא גאווה לראווה.