ס-ק-ר

Franz Ferdinand

New member
now me

# את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? גם וגם. אני שותה תה ואז מיץ תפוזים. # זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? אני שותה את זה במטבח... # למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? בדרך כלל לא, אבל השנה אני משקיעה. אני מתחפשת לאליסה בארץ הפלאות בגירסת משחק המחשב (התמונה בצד
) # אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? כן, זה קורה לי הרבה... עוגיות, טוסטים, קורנפלקס, שקדי מרק... # למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* בתור מישהי שרוקדת אני טוענת שזה כדי להישאר על דמי פויינט כמה שאפשר... # למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי זה הצבע הכי מגעיל שיש בעולם!!! איכס!!! שונאת את הצבע הזה! אם כל הכבוד לבובספוג (ויש המון כבוד) הצבע שלו מזעזע, אבל לו זה מתאים! # יש לך תעודת זהות? לא, אבל אני מקבלת השנה! # נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? זה תמיד קורה, אני לא פוטוגנית במיוחד... # יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? כמובן! חשבתי שיש בכל בית ספר... זה כאילו קיים "ארגון הספרניות המטומטמות הבין לאומי" או יותר פשוט - אסמב"ן # היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* לא, היא לא. # את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? לא... # את בלונדינית? לא # את בלונדינית גם לא בצבע השיער? לא, סוטה! # את פוטוגנית? ממש לא! # את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? ורוד-לא, צהוב-איכס!!! ירוק-כן # יש לך ניטים? את שמה אותם? אין לי ניטים. # את שמה לַקים למינהם? לא. # כמה דיסקים יש לך? (בכללי) פחח... נראה לך אני עכשיו מתחילה לספור? אין לי כוח... # את מעדיפה בנים עם שיער ארוך? אין לי העדפת שיער... שיעשו מה שבא להם... # אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? פלוטו... אל תשאלו למה... # נכון שמת'יו כוסית? כמובן!!! הוא הכי כוסית שיש!!!

GoOtZi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרסת אותי...
"ארגון הספרניות המטומטמות הבין לאומי"...

dirty boots

New member
שאלון!

*אני אובססיבי* את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? אני שותה לרוב תה, אולי גם מיץ תפוזים, ולמה שאני אשתה במיטה? אתם מתים שהמיטה שלי תיקלע למבול של קמומיל?! P: למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? אני מתחפש לטלטאבי, עם עוד כמה ילדים. ללכת לחנות ולהתחכך בחומרים שנשרפים בקלות נחשב מאמץ? אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? פעם ישנתי איפשהו באיזה טיול וישנתי עם חול בשק שינה, למי אכפת מפירורים?! למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* כדי שנוכל לא לחשוף אותן! P: למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כדי שלא יחשבו שעשו עליהם צרכים. יש לך תעודת זהות? לא, רק מספר. נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? נו, תמונת מחזור. חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? כן, והיא גם אכולת עש ואבק, אה לא, זאת המורה לאמנות. היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* מאיפה אני יודע? P: את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? נכנסתי לשם פעם אחת בחיים שלי, מה זה פה, שידור חוקר? את בלונדינית? אני נהנה לחשוב ככה, אבל יש לי שיער חום. את בלונדינית גם לא בצבע השיער? כן! את פוטוגנית? ברור. *לא* את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? צהוב וירוק. ורוד? מי יודע. יש לך ניטים? את שמה אותם? אין לי, רציתי, אבל אין לי כוח. את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לא. כמה דיסקים יש לך? (בכללי) כולל צרובים? אני נוטה לחשוב ש... 25? טוב למי יש כוח לספור, וגם מי יודע את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* אני חושב שכן... טוב נו, למי באמת אכפת מזה. אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? פיפי. שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? כען!1!!11 והוא גם 100מעעםעם!1!!! טוב נו, לא יודע.

L A D Y B U G 2

New member
my turn

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר?
שוקו חם זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה?
לא שותה במיטה!!! למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ?
מתחפשת למלאך מוות *אולי* אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה?
אכלתי המיטה, אבל ניקתי......איכס פירורים במיטה :( למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?*
כדי לשים לק שחור ועל זה גרביים צבעוניות עם אצבעות למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות?
אולי זה לא מתאים להם? או כי הם לא רוצים? מאיפה לי לדעת?......אבל מת'יו שם יש לך תעודת זהות?
כן נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה?
כן, איך אתם יודעים? מי הראה לכם? הא? מי?......אני ירצח אותו :( יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת?
לא היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..*
לא הייתי בסיפריה בבי"ס את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן?
אני אומרת לכם, שלא הייתי שם!!! את בלונדינית?
לא את בלונדינית גם לא בצבע השיער?
כשאני שותה :) את פוטוגנית?
לא, אבל אולי הרגליים שלי כן? את לובשת ורוד?צהוב?ירוק?
N-O יש לך ניטים? את שמה אותם?
מה זה ניטים? את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור?
לק שחור כמה דיסקים יש לך?
משהו כמו 30 את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות*
לא משנה, אבל עדיף קצר אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה?
נו באמת!!!! שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית?
חבל"ז :) כל הזכויות שמורות ל-GoOtZi

normajane

New member
...

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? חלב חם. אני שותה במטבח. למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? תלוי מה השכבה תחליט. אין לי אישיות עצמאית בכל הקשור לדברים כאלה. (שמינית כבוד!!) אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? איכס. אלא אם כן האחים שלי חוגגים בחדר כשאני לא נמצאת. למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* זה עניין אבולציוני. בשחר ההיסטוריה השתמשנו בכפות הרגליים שלנו לאחיזה ומטרות אחרות, כמו קופי אדם. עם השנים התחלנו להשתמש בהם להליכה בלבד והן נעשו לא יעילות לחלוטין. למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? צהוב מושך חרקים, כמובן. יש לך תעודת זהות? כבר הרבה זמן... הוצאתי לפני התיאוריה נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? ברור. אני משתדלת להסתיר אותה עד כמה שאפשר. חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? אין ספרנית בביצפר שלי. גם אחות אין. ויועצת. היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* לא. את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? לא. את בלונדינית? לא את בלונדינית גם לא בצבע השיער? לעיתים את פוטוגנית? לא את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? וורוד. אמא אומרת שוורוד מאיר את הפנים. יש לך ניטים? את שמה אותם? מישהו צריך להסביר לי מה זה ניטים, כי אין לי מושג. את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לא כמה דיסקים יש לך? (בכללי) די הרבה באמפי3, 12 בערך משל עצמי את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* לא! אולי בעצם תלוי אצל מי. אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? לא הבנתי את השאלה. שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? זאת ככל הנראה ההגדרה המדויקת שלו.

למעלה